- 9 Mart 2015
- 174
- 111
- 103
- 36
bizde aynen dün gittik doktora keseyi gördük haftaya gel kalp atışları için dedi :)Selam.. Allah nasip ederse bizde bebegimizi 5haziranda kucagimiza alicaz. 4+5 teyiz bugun ve doktorda ilk defa kesemizi gördük. Nasıl büyücek diye insan merak etmiyorda değil insallah 10gün sonrada kalp atısını duymaya gidicez. Allah hepimize saglikli hamilelik ve kolay dogum nasip etsin. İsteyen herkesede hayirli evlat nasip etsin..
Carsamba 894,5 du dün karın ultrasonuyla gorundu.3000 lerdedır muhtemelen evet:)vajinal 1500 lerde karın 3000-4000 gibi görünüyor bildiğim kadarıyla
vajinal ultrason ile görülürArkadaşlar ben şuan 5. Haftadayım bu cumartesi doktora gidicem sizce kese görünürmü Sizinkiler ne zaman gözüktü birde vajinal muayenesi yapar acaba doktor bana
Kalp atislari icin beklemek cok daha heyecanli. Bizde 14ekimi bekliyoruz ☺bizde aynen dün gittik doktora keseyi gördük haftaya gel kalp atışları için dedi :)
Benim 4+3 de vajinal ultrasonla göründü. İlk haftalar karından görünmüyor.Arkadaşlar ben şuan 5. Haftadayım bu cumartesi doktora gidicem sizce kese görünürmü Sizinkiler ne zaman gözüktü birde vajinal muayenesi yapar acaba doktor bana
İlk öğrendiğim gün bende öyleydim :) hayırlı olsun.Kizlar merhabaaa bugun test yaptim adetim 3 gun gecti bhcg 578 cikti :) sayfalari tek tek okuycam hala soktayim ne hissetigimin farkinda degilimmmm
İlk öğrendiğim gün bende öyleydim :) hayırlı olsun.
İnşallah canımm. Salı günü kalp atışını dinlemeye gidicez doktor kesen çok iyi gelişiyo dedi kordon oluşmaya başlamış bide sesini dinlesek içim çok rahatlıyacak sabırsızlıkla ve duala bekliyorum.Tşk ederim Can'ım inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruzzzz bebişlerimize
İnşallah canımm. Salı günü kalp atışını dinlemeye gidicez doktor kesen çok iyi gelişiyo dedi kordon oluşmaya başlamış bide sesini dinlesek içim çok rahatlıyacak sabırsızlıkla ve duala bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?