2016 haziran anneleri

bende hamile olduğumu öğrendim 5 haftalık sayılır önümüzdeki c.tesi keseyi görücez inşallah doğum 14 haziran gibi gözüküyor. hepimize hayırlı olsun

kızlar selam ben 4 haftalık gebeyim idrar yolumda enfeksiyon var doktor ılac verdı aldım ılacı sımdı karın agrısı cekıyorum sızce neden

kızlarrrr bende cuma akşamı öğrendim 64 çıkmıştı bugun tekrarladım 336 maşallah bebeklerimize

bizde aynen dün gittik doktora keseyi gördük haftaya gel kalp atışları için dedi :)

Arkadaşlar ben şuan 5. Haftadayım bu cumartesi doktora gidicem sizce kese görünürmü Sizinkiler ne zaman gözüktü birde vajinal muayenesi yapar acaba doktor bana

Arkadaşlar ben şuan 5. Haftadayım bu cumartesi doktora gidicem sizce kese görünürmü Sizinkiler ne zaman gözüktü birde vajinal muayenesi yapar acaba doktor bana
vajinal ultrason ile görülür

BİZ de şoklardayız. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah. dua edelim birbirimize hanımlar. ben daha kalp atışını duyamadım?? sat ilk günü 27 ağustos..

"cloris, post: 42899895, member: 705699"]bizde aynen dün gittik doktora keseyi gördük haftaya gel kalp atışları için dedi :)[/QUOTE]
Hayirli olsun canım bebeğin. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Merhabalar;
Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Geçen çarşamba tahlil sonucu ile öğrendim. Bu cuma kese için ultrasona gireceğim inşallah. Sanırım haftayada kalp atışı için isterler. Hem hamile ikonu koyamadım. Önce netleşsin dedim. İnşallah hep beraber hayırlı bir doğum ve devamında eli ayağı düzgün aklı,bedeni ve ruh sağlığı yerinde bebeklerimiz olur.

Merhaba kizlar

Bende bugun test yaptim ve pozitif cikti.
Hemen kan verdim 4930 cikti beta.
Henuz 3 gun gecikti.
Doktor haftaya cagirdi kese icin
Birde benim akintim baya var normalmi bu

Benim 4+3 de vajinal ultrasonla göründü. İlk haftalar karından görünmüyor.

kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım..artan beta değerlerimle beraber bebişimizi beklemeye başladık..Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin :)

Tşk ederim Can'ım inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruzzzz bebişlerimize
İnşallah canımm. Salı günü kalp atışını dinlemeye gidicez doktor kesen çok iyi gelişiyo dedi kordon oluşmaya başlamış bide sesini dinlesek içim çok rahatlıyacak sabırsızlıkla ve duala bekliyorum.

Canım keseye bakıldığında tek m i çift mi belli olur değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…