2016 haziran anneleri

kızlar benim gebelik takviminde 8. haftanın içinde olduğum yazıyor ama ultrasona göre SAT 22 eylül alınca,7+4 üm şu anda,7. haftanın içinde değil miyim?Neden alttaki takvimde 8. haftanın içinde görünüyorum?Bu takvime göre bu hafta 8. haftam bitmiş olacak ama bence 7. haftam biitmiş olacak,sizde de bu gebelik takvimiyle doktorunuzun verdii tarihte uyuşmazlık var mı?Bu takvimi oluştururken doktorumun verdiği bebeğin doğacağı muhtemel tarihi yazdım,geçen perşembe 6+6 görünüyordu ultrasonda,doktor 3 gün önden gittiğini söyledi Sat a göre,neden aynı bilgiye rağmen burada 8. haftanın içinde görünüyorum?
 
arkadaşlar rubella ıgm, toxoplazma ıgm, toxoplazma ıgg ve anti cmv ıgm testlerim negatif. rubella ıgg ve anti cmv ıgg testlerim pozitif çıktı. Bunların ne anlama geldiğini bilen var mı? kontrolüme daha bir haftadan fazla var ve ben çok merak ettim ne olduğunu. internetten araştırdım ama anlamadım.
 

Ne egoistliginden bahsediyorsun sen, bu ne sinir bu ne öfke? Sen kimsin ki beni egoistlikle sucluyorsun. Sen önce bi öfkeni kontrol etmeyi öğren, doğru düzgün bi üslupla konus benimle.
Mide bulantısı herkeste olacak diye bisey yok zaten, bulantısı olanlar icin mide bulantisinin olması bebegin canlılığının bir nevi dışa vurumu. Sen hic bebeğini kaybetmemissn ki -inşallah o acıyı yaşamazsın- ben o acıyı bir kere yaşadım aynısını yaşamaktan korkuyorum. İlk bebegimin kalp atışları yoktu ve ben hamileliğimin devam ettiğini sanıp mide bulantilarimin azaldığına seviniyordum ki hamileliğim sonlanmış oyuzden bulantılarım azalmış. Kalp atışlarını duyamadigimizda dr hamilelik belirtilerinde azalma oldu mu diye özellikle sordu. Su an 12.hafta için gün sayıyorum ve mide bulantılarım oldukça bebegimin canlı olduğunu hamileligimin devam ettiğini anlıyorum.
(Ayrıca en son dr a gittigimde de dr ayni şeyi söyledi.)
Eğer bu söylediklerimi yanlış anlayıp hamileliğini etkilediğim varsa da özür dilerim.
 
canım o tahlilleri bende yaptırdım 234 tl verdim hatta ama inan ne olduğunu hala bilmiyorum,kızamık falan dedi kimisi de düşük tehlikesi varmı diye bakıyolar dedi bağışıklıkla alakalı, dr sordum gebelikle ilgili dedi açıklamadı. herkese yapılmıyor biz 4 gebe arkadaşız bi bana yapıldı tuhaf..
 
Canim senin 7 haftan dolmus bitmis iste. 8. Haftadan gun aliyorsun, dolayisiyla 8. Haftanin icinde oluyorsun. Istersen eline bir takvim alip say haftalari ben oyle yapmistim. Benim sat. da 15 eylul. Bugun tam 9. Haftam bitmis oluyor.yarin 10 a basliyorum ama 10 haftaya sali bitmis olacak. Burda yazan dogru geliyor yani bana.
 
canım ben her gün çıkartıyorum hemde en az 2 kere ben 1 haftada 3 kilo vermisim canım bugün doktor hastaneye yatıralım istersen dedi bende yarın annemin yanına gideceğim orada serum isteyecegim canım bakalım ordaki ne diyecek
 
bende haziran annesiyim. öyle çok heyecanlıyım ki. her gün internetten minnağım nasıl bugün diye bakıyorum. muayene günlerini iple çekiyorum, minik bebeğimle buluşma günlerimiz :) Allahım tüm hamilelerin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. hamilelerin duaları kabul olurmuş diyorlar, tanıdığım tanımadığım tüm anne olmak isteyenler dualarımdasınız :)))
 
Senin bulantilarin baya fazlaymış, zor gerçekten. Allah yardımcın olsun canım.
 
kızlar günaydın. hamileliğimin başından beri ara ara bulantım oluyordu ama öyle çok değil. ama sabah 4'te mide bulantısı ile kendimi wc'ye zor attım. sonra da neredeyse saat başı kusuyorum. sabahtan beri 4 kere çıkarttım. acaba bebişten midir yoksa başka bişeyden midir? eğer devam ederse hastaneye gitmeyi düşünüyorum. 8-9. hafta bulantı-kusma başlar mı ki?
 

9.haftama girmek üzereyken benimde başladı malesef. bu zamana kdr hiç bişeyim yoktu. şimdi beni kusturmasada sabahları dişlerimi fırçalamıyorum öğürmeye başlıyorum. gün içersinde de midem hep hassas.yemek diyince midem kilitleniyo sanki bişey yiyesim yok. bazen geç başlayabiliyo demekki.
 
seninle haftamızda aynı hemen hemen, bende de bişey yoktu. bugün birden başladı. ama saat başı 4 kere kusma olunca acaba zehirlendim mi diye düşündüm. şimdi yine bulanmaya başladı.
 
aynen bende ki sorun. bu diş fırçalamak neden bizi kusturuyor acaba,o macun ağzıma girip köpürdüğü anda bitti benim işim ağzımı arıtana kadar çıkarıyorum ne varsa. sivilce kadar sürüyorum macunu gözükmüyor bile hatta macunsuz fırçalıyorum olduğu kadar napayım,dişim pis oldumuda rahat edemiyorum titizim diş konusunda. ümidim 12.haftalar bitecek diyor herkes
 
seninle haftamızda aynı hemen hemen, bende de bişey yoktu. bugün birden başladı. ama saat başı 4 kere kusma olunca acaba zehirlendim mi diye düşündüm. şimdi yine bulanmaya başladı.

Allah korusun. ama zehirlenme olsa çok sancında olur diye duymuştum. neyse geç başladık inşallah 12.haftada biter az çekmiş oluruz olaylara iyi yönden bakmak lazım.
 

sorma gerçekten çok zor. bende dişlerimi fırçalamadan hayatta dışarı çıkmazdım. bi de çalışıyorum. şimdi mecbur fırçalamadan çıkıyorum artık sakız vs halletmeye çalışıyorum.ctesi kontrolüm var doktora sölicem gargara alıcam bu böyle gitmez çünkü. Akşamları fırçalayabiliyorum çk şükür.
 
gargarada yapamam düşündüm,hem dişteki kiri almaz o kokuyu önler sadece. dilimin arkasına kadar gittimi bişey başlıyorum öğürmeye.yemekte ağzımı dolduramıyorum bebek gibi minik minik yudumlar,ağzımın ön tarafında yiyorum ne yiyebiliyosam,hamilelikten önce anlatsalar gülerdim bunlara ne hallere düştük yarabbi. 5.haftaya girdiğim gibi başladım bulantılara. benimde 28inde randevu cinsiyet öğrenebliriz hem 2li taramamız olcak hayırlısıyla
 
Allah korusun. ama zehirlenme olsa çok sancında olur diye duymuştum. neyse geç başladık inşallah 12.haftada biter az çekmiş oluruz olaylara iyi yönden bakmak lazım.
zaten gıda zehirlenmesi olsa ishal falanda olur değil mi? bende yok şimdilik. ama bulantı hala devam ediyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…