Pazartesi gidersem söyleyeyim canım benimde bulantım var üstelik birde çıkartıyorum ne yapacağımı bilemedimCok gecmis olsun benim de 6 hafta gibi basladi zofran adli bir hap kullaniyorum benim cok siddetli oldugu icin bulantim hep var sadece istifra etmiyorum doktorunuzla konusun onay verirse rahatlatiyor en azindan
Seni cok iyi anliyorum cok zor canim ilk hamilegimde de cok fenaydi surekli serum yiyordum simdi de aynisi bende internette benim gibi olan anne adayi bu ilaci soylemisti bende dr sordum kullabilirsin dedi ilaci icmezsem midemde hic bisey kalmiyor en yakin zamanda gecer insallahPazartesi gidersem söyleyeyim canım benimde bulantım var üstelik birde çıkartıyorum ne yapacağımı bilemedim
Benimde 9+3 olduk cok sukurTeşekkürler 10 hafta oldu..sizin kaç hafta oldu
benim de olmuştu 6. haftada. hemen doktora gittim. ultrasonda baktı. kanama alanı yok bebek kendine yer edinirken böyle olabilir dedi. rapor verdi dinlen ve bol su iç dedi. 2 gün sonra da geçmişti benimki.malesef bende de aynı sıkıntı var bir süredir kahverengi akıntım var doktorum bana da progestan 200 mg verdi ve ben günde 3 defa içiyorum o ilaç düşük önleyici die duydum . ilaç kullanmayla akıntımda gecmedi yinede stres yapmak istemiyorum
benim de olmuştu 6. haftada. hemen doktora gittim. ultrasonda baktı. kanama alanı yok bebek kendine yer edinirken böyle olabilir dedi. rapor verdi dinlen ve bol su iç dedi. 2 gün sonra da geçmişti benimki.
hoşgeldin canımm :)
inşallaahh canımm, bebişine bizden de çookkk selam söyle
günaydınnnn:)günaydın kızlar :)
evet cumartesi günü dr kontrolüm çok iyi geçti 4 cm olmuş benim minişim artık insan görünümü kazanmış öyle güzel yatmıştı ki ayağını karnıma dayamış uyuyordu.Dr.um hadi uyandıralım dedi yan çevirip beni ultrasonla baktı ve minişim uyandı ellerini ayaklarını oynatmaya yüzmeye başladı:)))insan hep ultrasonla bakmak hiç ayrılmak istemiyor:)ikili test verdi bakalım haftaya ikili testimi yaptıracağım.
Herkese Günaydın Kızlar.. bugün minnakla benimde kontrolümüz var ve saat geçmez şimdi inşallah herşey iyidir..
ya ne güzel gözümde canladı şimdi :) ne güzel bir his ya rabbim isteyen herkee nasip etsin inşallah .hamile olduğumu öğrendiğimden beri çocuğu olmayan birkaç yakınım var hep onlara dua ediyorumevet cumartesi günü dr kontrolüm çok iyi geçti 4 cm olmuş benim minişim artık insan görünümü kazanmış öyle güzel yatmıştı ki ayağını karnıma dayamış uyuyordu.Dr.um hadi uyandıralım dedi yan çevirip beni ultrasonla baktı ve minişim uyandı ellerini ayaklarını oynatmaya yüzmeye başladı:)))insan hep ultrasonla bakmak hiç ayrılmak istemiyor:)ikili test verdi bakalım haftaya ikili testimi yaptıracağım.
Canım çok saolasın.. İnşallah :)gözün aydın canımm, darısı başımıza
iyidir inş. annesi iyidir, sen stres yapma
bende aynı şekilde Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın nasip etsin inşya ne güzel gözümde canladı şimdi :) ne güzel bir his ya rabbim isteyen herkee nasip etsin inşallah .hamile olduğumu öğrendiğimden beri çocuğu olmayan birkaç yakınım var hep onlara dua ediyorum
gözün aydın canımm, darısı başımıza
amin canım
Başkent Üniversitesi Türkan Gürsu ya giden varmı acaba?
KiZlar kontrolleriniz kac gunde bir yapiliyor bizik once 15 gundu simdi bir ay cok geliyo bana sizde 9+3 oldugunuzda yasadiginiz belirtiler nelerdi arkadaslar mide bulantim artma oldu gene halsizlik yorgunluk belim agriyo arada gene kabizligim basladi gogus ucunda hassaiyet kendimi hic ii hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?