- 13 Ağustos 2015
- 293
- 66
- 28
- 35
kızlar kuyruk sokumu ağrısı çeken varmı yada hiç duydunuzmu, afedersiniz ama ben g..tümü toplayamıyorum hele yatakta dönerken felçli gibiyim elimle kaldırıp popomu döndürüyorum,hafifliyor 4-5 gün sonra gene fecii bir tutulma. nedirki bu. kontrolümede 2 hafta var daha ayda 1 gidiyorum artık[/QU
Kac haftaliksin cnm
kızlar kuyruk sokumu ağrısı çeken varmı yada hiç duydunuzmu, afedersiniz ama ben g..tümü toplayamıyorum hele yatakta dönerken felçli gibiyim elimle kaldırıp popomu döndürüyorum,hafifliyor 4-5 gün sonra gene fecii bir tutulma. nedirki bu.kontrolümede 2 hafta var daha ayda 1 gidiyorum artık
yok be canım bişeyim yoktu, inleye inleye kalkıyorum yarım saatte çok kötü oluyor. normalse sorun yokta..Cnm onceden bel problemin varmiydi onuda tetikliyormus
Kızlar bayağıdır girmiyodum 2 kasimda dusuk yaptimçok kötüyüm sabah kalp sesini dinledik akşam dusuk yaptim hemde hiçbi sorun yokken çok kötüyüm bi türlü kafani toplayamiyorum sürekli rapor aliyorum sanki işe gidince herkes aciyarak bana bakicak gibi canım kocisim ve ailem sırf onlar üzülmeyin diye belli etmiyorum ama geceleri hep Ağlıyorum isyan değil bu Rabbim den geldi baş göz üstüne ama bu ikinci oldu ilk hamileliğim de 1 yil o ce ayni ayda dış gebelik olmustu 2 buçuk yıllık evliyim neyse ben yine aglicam kızlar çok kötüyüm yaaaa sanki bu hep böyle gider diye korkuyorum yine ne zaman hamile kalırmiyim o dana korkuyorum doktor birsürü test istedi hersey temiz çıktı amaaaa
Canım çok geçmiş olsun..öncelikle herşeyin hayırlısı, belki hakkınızda böylesi hayırlısı..bunu Allah tan başka kimse bilemez..nasip değişmiş..ümidinizi asla kaybetmeyin..ve içinizede atmayın paylaşın duygularınızı..bu durum iş arkadaşlarınız tarafından size acıyarak bakacakları bi durum olamaz..yanlış düşünüyorsunuz..stres yapmayın ve Allah tan ümidinizi adla kesmeyin..
Kızlar bayağıdır girmiyodum 2 kasimda dusuk yaptimçok kötüyüm sabah kalp sesini dinledik akşam dusuk yaptim hemde hiçbi sorun yokken çok kötüyüm bi türlü kafani toplayamiyorum sürekli rapor aliyorum sanki işe gidince herkes aciyarak bana bakicak gibi canım kocisim ve ailem sırf onlar üzülmeyin diye belli etmiyorum ama geceleri hep Ağlıyorum isyan değil bu Rabbim den geldi baş göz üstüne ama bu ikinci oldu ilk hamileliğim de 1 yil o ce ayni ayda dış gebelik olmustu 2 buçuk yıllık evliyim neyse ben yine aglicam kızlar çok kötüyüm yaaaa sanki bu hep böyle gider diye korkuyorum yine ne zaman hamile kalırmiyim o dana korkuyorum doktor birsürü test istedi hersey temiz çıktı amaaaa
Benim bulantılarım da 6.hafta da başladı, yalniz öyle her gün kusmuyorum, 3 günde bir yoğunlaşıyor ve ben de hamileligimin başından beri 2 kilo verdim. Yolda yanımda kolonya taşıyorum, bide kraker bulamadık yiyorum ama bazen etki etmiyor. İlaçlar da mide bulantısı engellemezmiş, kusmayı engellermiş ve günde 2den fazla kusma oluyorsa veriliyormuş genelde. Bi de kuzlar unutmayın mide bulantıları bebegin sağlıklı ve canlılığının göstergesiymiş oyuzden şükür ki iyi olduğunu anlayabiliyoruzkızlar bulantı için ne yapıyorsunuz bu hafta nerdeyse 2 kilo verdim sürekli çıkartıyorum ilaçlar fayda vermiyor yaa
çok geçmiş olsun.. Her şeyde hayır var muhakkak.. sakın pes etme.. dua et.. bundada vardır bi hayır.. böyle düşün.. Allah ummadığın anda verir umudu hiç merak etme canım..Kızlar bayağıdır girmiyodum 2 kasimda dusuk yaptimçok kötüyüm sabah kalp sesini dinledik akşam dusuk yaptim hemde hiçbi sorun yokken çok kötüyüm bi türlü kafani toplayamiyorum sürekli rapor aliyorum sanki işe gidince herkes aciyarak bana bakicak gibi canım kocisim ve ailem sırf onlar üzülmeyin diye belli etmiyorum ama geceleri hep Ağlıyorum isyan değil bu Rabbim den geldi baş göz üstüne ama bu ikinci oldu ilk hamileliğim de 1 yil o ce ayni ayda dış gebelik olmustu 2 buçuk yıllık evliyim neyse ben yine aglicam kızlar çok kötüyüm yaaaa sanki bu hep böyle gider diye korkuyorum yine ne zaman hamile kalırmiyim o dana korkuyorum doktor birsürü test istedi hersey temiz çıktı amaaaa
çok geçmiş olsun. Allah sabır versin. Belki de herkes aynı şeyleri söylüyor belki de bunları duymak bile sizi sinir ediyor olabilir ama her işte bir hayır vardır gerçekten. Rabbim hayırlı zamanda yeniden nasip etsin inşallah. pko, b12 eksikliği falan var mıydı? Bunlarda neden olabiliyor düşüğe.Kızlar bayağıdır girmiyodum 2 kasimda dusuk yaptimçok kötüyüm sabah kalp sesini dinledik akşam dusuk yaptim hemde hiçbi sorun yokken çok kötüyüm bi türlü kafani toplayamiyorum sürekli rapor aliyorum sanki işe gidince herkes aciyarak bana bakicak gibi canım kocisim ve ailem sırf onlar üzülmeyin diye belli etmiyorum ama geceleri hep Ağlıyorum isyan değil bu Rabbim den geldi baş göz üstüne ama bu ikinci oldu ilk hamileliğim de 1 yil o ce ayni ayda dış gebelik olmustu 2 buçuk yıllık evliyim neyse ben yine aglicam kızlar çok kötüyüm yaaaa sanki bu hep böyle gider diye korkuyorum yine ne zaman hamile kalırmiyim o dana korkuyorum doktor birsürü test istedi hersey temiz çıktı amaaaa
çok geçmiş olsunKızlar bayağıdır girmiyodum 2 kasimda dusuk yaptimçok kötüyüm sabah kalp sesini dinledik akşam dusuk yaptim hemde hiçbi sorun yokken çok kötüyüm bi türlü kafani toplayamiyorum sürekli rapor aliyorum sanki işe gidince herkes aciyarak bana bakicak gibi canım kocisim ve ailem sırf onlar üzülmeyin diye belli etmiyorum ama geceleri hep Ağlıyorum isyan değil bu Rabbim den geldi baş göz üstüne ama bu ikinci oldu ilk hamileliğim de 1 yil o ce ayni ayda dış gebelik olmustu 2 buçuk yıllık evliyim neyse ben yine aglicam kızlar çok kötüyüm yaaaa sanki bu hep böyle gider diye korkuyorum yine ne zaman hamile kalırmiyim o dana korkuyorum doktor birsürü test istedi hersey temiz çıktı amaaaa
yok be canım bişeyim yoktu, inleye inleye kalkıyorum yarım saatte çok kötü oluyor. normalse sorun yokta..
çok geçmiş olsunRabbim hayırlısnı versin herzaman, benm teyzemde buna bener bir sıkıntı yasamıstı. doktor kontrollerinden sonra öğrendi ki kanınnda ki bir madde bebeklere zarar veriyormus ilaç kullandı ve sağlıklı 3 bebek sahbi oldu. anladığım kadarıyla çok şükür ki sizn hamile kalma ile ilgili sıkıntınız yok inanın bu da çok önmli bir durum Rabbim şifa versin.
Dok gidince sor bircok yerde okudum ilk 3 ay ve son uc ayda oluyomus cnm
,Benim bulantılarım da 6.hafta da başladı, yalniz öyle her gün kusmuyorum, 3 günde bir yoğunlaşıyor ve ben de hamileligimin başından beri 2 kilo verdim. Yolda yanımda kolonya taşıyorum, bide kraker bulamadık yiyorum ama bazen etki etmiyor. İlaçlar da mide bulantısı engellemezmiş, kusmayı engellermiş ve günde 2den fazla kusma oluyorsa veriliyormuş genelde. Bi de kuzlar unutmayın mide bulantıları bebegin sağlıklı ve canlılığının göstergesiymiş oyuzden şükür ki iyi olduğunu anlayabiliyoruz
Cnm herkesin bunyesi farkli bazi arkadaslarda normal bazilarinda ise problem yaratiyo mus benim ilk haftalarda cok azdi simdi ise artti mesala ALlahim brbeklerimizi sagliklica kucagimiza almayi nadip etsin,
,ayyy çok sinirliyorum şu laflarınıza !!! ''''mide bulantıları bebegin sağlıklı ve canlılığının göstergesiymiş oyuzden şükür ki iyi olduğunu anlayabiliyoruz '''' bu nasıl bi egoistliktir arkadaş yaaa !!!
ben de ne mide bulantısı ne de kusma var doktora göre çok iyi çoook sağlıklı bi gebeliğim var hatta haftasına göre ilerde bile... konuşurken azcık nlafın nereye gititiğini düşünün.. egoist olmayın.. senin söyledgin lafı kafaya takıp dertlenenler olablir
aaa ben de bulantı yok sağlıksız bi çocuk mu doğurucamm( az düşünün de öyle konuşun.. hormonlarnıza slm !!!
,
,ayyy çok sinirliyorum şu laflarınıza !!! ''''mide bulantıları bebegin sağlıklı ve canlılığının göstergesiymiş oyuzden şükür ki iyi olduğunu anlayabiliyoruz '''' bu nasıl bi egoistliktir arkadaş yaaa !!!
ben de ne mide bulantısı ne de kusma var doktora göre çok iyi çoook sağlıklı bi gebeliğim var hatta haftasına göre ilerde bile... konuşurken azcık nlafın nereye gititiğini düşünün.. egoist olmayın.. senin söyledgin lafı kafaya takıp dertlenenler olablir
aaa ben de bulantı yok sağlıksız bi çocuk mu doğurucamm( az düşünün de öyle konuşun.. hormonlarnıza slm !!!
HİÇ ENDİŞELENME,benim hiç bulantı ya da olumsuz bir belirti yaşamadan iki gebelik geçiren arkadaşım da var,her yediğini kustuğu için 10 kg verip serum takılan arkadaşım da var,ikisinin de çocukları çok sağlıklı,bu hamilelik belirtileri tamamen bünyeyle alakalı,bazı hamileler çok hafif ya da sıfır belirtiyle geçirirken bazıları çok ağır geçiriyor,bulantının şekli ya da miktarı bebeğin daha sağlıklı ya da sağlıksız olduğu anlamına gelmiyor,ilk gebeliğimde bulantım vardı ama kusacak derecede değildi,gayet sağlıklı bir oğlum var,bunda da bulantım var ama yemek yiyebiliyorum,çoğu şeyi yiyebiliyorum,şu ana kadar da her şey yolunda gözüküyor,o yüzden bulantım yok bebeğime bi şey mi olur gibi düşünüp stres yapma,asıl bu stres bebeğine zarar verir,bir de ömrü varsa zaten doğar yoksa da ne yapsan boş,ben ilk gebeliğimde testler hep negatif çıktığı için 10 kg lık kolileri kaldırdım taşınıyorken,geç döllenmeymiş,hiç bir şey olmadı,Allah yazdıysa doğacaktır,içini ferah tut,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?