2016 haziran anneleri

ben aynen yaşadım bunları ve sabah kalktığımda nezle olmuştum burnum falan tıkanmıştı. kasık ağrım bufün benimde baya vardı. sonuç almaya gittim doktor gaz ve bu haftalarda olur ayaklara dikkat dedi... ihmal etme yarın aynı olursan bi doktora git. ben 15 gün atamadım nezleyi.. 2 gün gitmemiştim geçer diye.

Bana dr um 12.haftadan sonra belli olur dedi de bide yine bu forumda okumuştum bi kaç kişi öğrenmiş ikili test yaptırdığında o yüzden sormuştum

Büyük ihtimal grip oluyorsun canım ciddi bişi olduğunu zannetmem ama yine de daha ağırlaşırsın mutlaka dr a git mühim bir konu çünkü

MERHABA HAMİŞŞŞŞLER
Ben istanbulda yaşıyorum doktorum 2li tarama yaptırmadı 4lü yaparız dedi siz 2li tarama yaptırdınızmı

MERHABA HAMİŞŞŞŞLER
Ben istanbulda yaşıyorum doktorum 2li tarama yaptırmadı 4lü yaparız dedi siz 2li tarama yaptırdınızmı
Merhaba 2li tarama yaptırdım ve en önemli tarama 2li 3lü taramaya göre diye internette bir yazı okumuştum.. yanlış bilgi vermek istemem. ama doktor bana gerek yok dese bile başka doktorda yaptırmak isterdim.. tercih tabi.. bende biraz evham varda :) bir kan alıp ense kalınlığı ölçülüyor neden yapmak istemedi doktor acaba. canım bi araştır 2li mi 3lü mü 4lü mü iyi.. ama ben 3 hafta sonra 3lü yaptırcam mesela. 2li 3lü ye göre daha iyi sonuç veriyor diye okudum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…