ben aynen yaşadım bunları ve sabah kalktığımda nezle olmuştum burnum falan tıkanmıştı. kasık ağrım bufün benimde baya vardı. sonuç almaya gittim doktor gaz ve bu haftalarda olur ayaklara dikkat dedi... ihmal etme yarın aynı olursan bi doktora git. ben 15 gün atamadım nezleyi.. 2 gün gitmemiştim geçer diye.Kizlar selam. Cok acil bisey sormam lazim. Son bir saattir acayip bir üşüme, titreme ve az da olsa kasık agrim var. Sanirim biraz da atesim cikti. Acaba grip mi oluyorum yoksa baska birsey mi var telas yaptim cok. Daha once basina gelen var mi acaba?
Büyük ihtimal grip oluyorsun canım ciddi bişi olduğunu zannetmem ama yine de daha ağırlaşırsın mutlaka dr a git mühim bir konu çünküKizlar selam. Cok acil bisey sormam lazim. Son bir saattir acayip bir üşüme, titreme ve az da olsa kasık agrim var. Sanirim biraz da atesim cikti. Acaba grip mi oluyorum yoksa baska birsey mi var telas yaptim cok. Daha once basina gelen var mi acaba?
Kizlar midem eksiyo yaniyo cok siz neler yapiyosunuZBana dr um 12.haftadan sonra belli olur dedi de bide yine bu forumda okumuştum bi kaç kişi öğrenmiş ikili test yaptırdığında o yüzden sormuştum
ekşimezmi şarapçılar gibi elimde gavisconla geziyorumKizlar midem eksiyo yaniyo cok siz neler yapiyosunuZ
maşallah sizin ilk bebekmiBen yaptırdım hamdolsun iyi çıktı sonucumuz.
İlk diyelim bir kızım vardı kaybettim erken doğumlaEvet G gamzeduru1626 sizin??
bi tahmin varmı yaseminAyyy Allah rahmet eylesin. Maalesef belli değil 12. Haftada gittik küçük dedi 16. Haftada gitcez bide bakalım G gamzeduru1626
valla benim yok ama eşim kız istiyo etraf erkek diyoİstek var tahmin yok Allah nasip ederse önce sağlık tabi kız istiyorum G gamzeduru1626 Senn varmı tahmin
ne güzel ya biz geç kaldık yaaBen 22 yaşındayım genç anne adayı G gamzeduru1626
yasemin ben 26 yasındayım şimdilik iyi geceler bebişine iyi bakSen kaç yaşındasın G gamzeduru1626
Merhaba 2li tarama yaptırdım ve en önemli tarama 2li 3lü taramaya göre diye internette bir yazı okumuştum.. yanlış bilgi vermek istemem. ama doktor bana gerek yok dese bile başka doktorda yaptırmak isterdim.. tercih tabi.. bende biraz evham varda :) bir kan alıp ense kalınlığı ölçülüyor neden yapmak istemedi doktor acaba. canım bi araştır 2li mi 3lü mü 4lü mü iyi.. ama ben 3 hafta sonra 3lü yaptırcam mesela. 2li 3lü ye göre daha iyi sonuç veriyor diye okudum..MERHABA HAMİŞŞŞŞLER
Ben istanbulda yaşıyorum doktorum 2li tarama yaptırmadı 4lü yaparız dedi siz 2li tarama yaptırdınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?