2016 haziran anneleri

Ben de bugün koşa koşa gittim doktora:) herkes paniklemiş anlaşılan:)

Sat ım da tam belli değil, bebişimin haftasınu bile düzgün sayamıyorum

ben üsütüyorum galiba artık pantollonlarım sıkmaya başladığı için etekle daha rahat ediyorum eteğin altına çorap giyince malum üşütüyorum galiba haklısınız.

Günaydın kızlar bende de var gaz ama çok fazla değil şükür inş. sizinkide geçer benim sorum başka canım çok şeker istiyor tatlı yada çikolata değil bende ufak bayram şekerlerinden atıyorum ağzım günde 5 6 tane ama korkuyorum şeker sorun olur mu doktorum kendini şekere alıştırma demişti dikkat ediyorum ama kendime engelde olamıyorum sizce bu kadarı çok mu gebelik şekeri için korkuyorum da

Ne kadar az şeker o kadar iyi tabi,ama canın çok çekiyorsa da hiç yeme demek olmaz :) günde iki- üçe indirmeye çalış,zaten son aylarda miden delikmis de ne yesen doymuyosun gibi oluyor, şimdiden kontrollü gitmekte fayda var,her şeker yiyen hamikede gebelik şekeri olmasa da şeker normalde de zararlı bir şey zaten

ben üsütüyorum galiba artık pantollonlarım sıkmaya başladığı için etekle daha rahat ediyorum eteğin altına çorap giyince malum üşütüyorum galiba haklısınız.
Ben de aynı haldeydim. Lcw de uyguna ve güzel pantolanlar var bence hiç gecikmeden al giy rahat et, tüm kış giyersin vir siyah pabtolon işibi görür mesela.. Hiç sokıntı verme kendine..

Canım elinde değilse yapacak bir şey yok ama şeker bebek ve sana çok zararlı. Düşün ki yeni doğan bebeklere oprrasyon yaparken şekerli su içiriyorlar anestezi yerine. Uyuşturucu etkisi var ua da hamilelikte şeker yüklemesinin ardından bebekleri takibe alıyorlar. Yani şeker zararlı. Alternatifini bulmaya ya da şekerli sakoz çiğnemeye vs çalışsan keşke...

Kızlaaaarre benm miniğim bugün gösterdi bize cinsiyetinii kızım geliyoo Çookkk mutluyum Allah herkesin gönlüne göre versinn
Gözün aydın canım cicili bicili hazırlıklara başlarsın artık:)

Ayy başladım bilee ne yalan söyleym darısı sizlere Pinking Tree

Kız bebesi pek bir zevkli oluyor tütüler fırfırlı çoraplar şapkalar berelet:)) amin canım inş.. Bize de doktor kız olabilir dedi ama haftaya kesinleşecek, sanırım ocak başı giderim bende. Yılbaşı arefesi gitmem hastaneye..

Evett yaa çok zevkli şeyler var Allah gönlüne göre versin inşallah ben öok istiyodum kız oldu şükürler olsun Pinking Tree
Benim 11 aylık kızım var süpriz oldu bu hamilelik ama kız da erkek de benim ciğerim olacak hiç seçemiyorım rabbim hangisini verirse:)
Kız bebek daha minikkrn rlini yanağına koyuyor:) kendini sevdiriyot:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…