Kac gunde cikti sonucunuz 350tl diyo benim gittigim hastana sonucunuz ii sanirim
aminYok cnm emin diilim o yuzden sordum hepimizin sonucu ii cikar ihsallah
Gözün aydın canımCok sukur kizlar afp sonucum ii dedi doktor cok sukur
Gözün aydın canım[/Q
Ewet cok sukur
Cok sukur kizlar afp sonucum ii dedi doktor cok sukur
Genelde ayrıntılı ultrasonu 20-24 arası dıyorlar. benım doktorum 21. haftaya gün verdi. Aşı da zorunlu değil ama doktorlar öneriyor. 21. haftanda vurul dedi benim doktorum tetanoz aşısını.merhaba hanımlar. biz de bebeğin cinsiyetini cuma günü tam olarak öğrendik. erkek olacakmış. 12. haftada %60 erkek demişti zaten, değişmemiş. 5 şubatta tekrar kontrole gideceğim ama ayrıntılı ultrason kaçıncı haftada oluyor? doktor bana hiçbir şey demedi bu konuda. aşı vurulan arkadaşlardan da bi bilgi isteyecektim. aşı zorunlu mu? yani kaçıncı haftada oluyor? doktor bu konuda da bir şey demedi.
canım ben kırgınlık hissettiğim zamanlarda bol limonlu ıhlamur içiyorum. ama haftada 3-4 bardağı geçmiyor. sende çok aşırıya kaçmadığın sürece bence içebilirsin. çünkü aşırısı zararlı.günaydın hanımlar. bitki çayı kullananınız varmı, bende panik atak var kötü olduğum zamanlarda papatya veya melisa içiyorum 1 fincan sakinlemek çarpıntıyı azaltmak için rahatlatıyor, kabızlık sorunu yaşıyorum yoğun bi şekilde hemde rezene falanda kullanıyorum arada tabi ve 1 fincan, araştırdım netten ama sizlerede sormak istiyorum.
canım ayrıntılı 20-24. haftada oluyor. ama en iyi 21. hafta diyorlar. tetenoz aşısı da 18. haftadan sonra vurulabilirmiş. benim doktorum bi zararı yok vurulabilirsin dedi. anneye vurulan tetenoz aşısı bebeği doğduktan sonra ilk 2 ay korurmuş.merhaba hanımlar. biz de bebeğin cinsiyetini cuma günü tam olarak öğrendik. erkek olacakmış. 12. haftada %60 erkek demişti zaten, değişmemiş. 5 şubatta tekrar kontrole gideceğim ama ayrıntılı ultrason kaçıncı haftada oluyor? doktor bana hiçbir şey demedi bu konuda. aşı vurulan arkadaşlardan da bi bilgi isteyecektim. aşı zorunlu mu? yani kaçıncı haftada oluyor? doktor bu konuda da bir şey demedi.
günaydın hanımlar. bitki çayı kullananınız varmı, bende panik atak var kötü olduğum zamanlarda papatya veya melisa içiyorum 1 fincan sakinlemek çarpıntıyı azaltmak için rahatlatıyor, kabızlık sorunu yaşıyorum yoğun bi şekilde hemde rezene falanda kullanıyorum arada tabi ve 1 fincan, araştırdım netten ama sizlerede sormak istiyorum.
merhaba hanımlar. biz de bebeğin cinsiyetini cuma günü tam olarak öğrendik. erkek olacakmış. 12. haftada %60 erkek demişti zaten, değişmemiş. 5 şubatta tekrar kontrole gideceğim ama ayrıntılı ultrason kaçıncı haftada oluyor? doktor bana hiçbir şey demedi bu konuda. aşı vurulan arkadaşlardan da bi bilgi isteyecektim. aşı zorunlu mu? yani kaçıncı haftada oluyor? doktor bu konuda da bir şey demedi.
canım ben kırgınlık hissettiğim zamanlarda bol limonlu ıhlamur içiyorum. ama haftada 3-4 bardağı geçmiyor. sende çok aşırıya kaçmadığın sürece bence içebilirsin. çünkü aşırısı zararlı.
canım ayrıntılı 20-24. haftada oluyor. ama en iyi 21. hafta diyorlar. tetenoz aşısı da 18. haftadan sonra vurulabilirmiş. benim doktorum bi zararı yok vurulabilirsin dedi. anneye vurulan tetenoz aşısı bebeği doğduktan sonra ilk 2 ay korurmuş.
teşekkür ederim kızlar. doktoruma bi sorayım en iyisi.ben yarın ya da öbür gün gireceğim ayrıntılı ultrasona. 17-23. hafta arası yapılabiliyormuş. yine de doktoruna sor istersen.
tetanozu bu hafta oldum ben. zorunlu değil. ama ben yaptırmak istedim. yaptıran arkadaşlarım çoğunlukta, bir zararını gören de olmadı.
benimkini perinatalog yapacak canım. perinatalogun yapması daha iyimiş.Kizlar renkli ult.radyolog mu yapiyor yoksa perinatolog mu fiyatlarin farki bu yuzden diye biliyirum fikri olan var mi? Perinatolog en iyisiymis dalinda
Kacinci haftada yaptircan cnm ne kadar fiyatibenimkini perinatalog yapacak canım. perinatalogun yapması daha iyimiş.
canım randevu tarihim 8 şubat, 20+6 haftalık olmuş oluyor. fiyatı 500 tl. doktor Prof. Dr. Recep Has.Kacinci haftada yaptircan cnm ne kadar fiyati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?