2016 haziran anneleri

Kac gunde cikti sonucunuz 350tl diyo benim gittigim hastana sonucunuz ii sanirim

Normalde kani verdikten bir hafta sonra çıkıyor. Gittiğim hastane izmirde bir ilçede. Bu tip testleri karşıyakada bi lab.a gönderiyorlarmis. Ben yılbaşından önce vermiştim kani, araya tatiller girince geç göndermişler ve sonuç iki gün içinde çıkmış. Sonuçlar iyi çok şükür dr bi sıkıntı yok dedi.
Özel hastanelerin bulundukları sınıflara gore fiyatları farklılık gösteriyor, bazı hastaneler %70 fiyat artışı yaparken bazıları %40 yapıyor. Fiyat farklılıkları tamamen bundan kaynaklı yoksa yaptıkları farklı bisey yok.

günaydın hanımlar. bitki çayı kullananınız varmı, bende panik atak var kötü olduğum zamanlarda papatya veya melisa içiyorum 1 fincan sakinlemek çarpıntıyı azaltmak için rahatlatıyor, kabızlık sorunu yaşıyorum yoğun bi şekilde hemde rezene falanda kullanıyorum arada tabi ve 1 fincan, araştırdım netten ama sizlerede sormak istiyorum.

merhaba hanımlar. biz de bebeğin cinsiyetini cuma günü tam olarak öğrendik. erkek olacakmış. 12. haftada %60 erkek demişti zaten, değişmemiş. 5 şubatta tekrar kontrole gideceğim ama ayrıntılı ultrason kaçıncı haftada oluyor? doktor bana hiçbir şey demedi bu konuda. aşı vurulan arkadaşlardan da bi bilgi isteyecektim. aşı zorunlu mu? yani kaçıncı haftada oluyor? doktor bu konuda da bir şey demedi.

Genelde ayrıntılı ultrasonu 20-24 arası dıyorlar. benım doktorum 21. haftaya gün verdi. Aşı da zorunlu değil ama doktorlar öneriyor. 21. haftanda vurul dedi benim doktorum tetanoz aşısını.

canım ben kırgınlık hissettiğim zamanlarda bol limonlu ıhlamur içiyorum. ama haftada 3-4 bardağı geçmiyor. sende çok aşırıya kaçmadığın sürece bence içebilirsin. çünkü aşırısı zararlı.

canım ayrıntılı 20-24. haftada oluyor. ama en iyi 21. hafta diyorlar. tetenoz aşısı da 18. haftadan sonra vurulabilirmiş. benim doktorum bi zararı yok vurulabilirsin dedi. anneye vurulan tetenoz aşısı bebeği doğduktan sonra ilk 2 ay korurmuş.

benim doktorum bitki çaylarına izin vermedi. o yüzden kullanmıyorum. sadece grip olduğum zamanlar ıhlamur içiyorum.
kabızlık için duphalac şurup önerebilirim. işe yarıyor kesinlikle. ama doktoruna mutlaka sor yine de kullanmadan önce.

ben yarın ya da öbür gün gireceğim ayrıntılı ultrasona. 17-23. hafta arası yapılabiliyormuş. yine de doktoruna sor istersen.
tetanozu bu hafta oldum ben. zorunlu değil. ama ben yaptırmak istedim. yaptıran arkadaşlarım çoğunlukta, bir zararını gören de olmadı.

teşekkür ederim kızlar. doktoruma bi sorayım en iyisi.

emr6 canm bebek ve seni korumak için yapılıyor yaptır ben bugün yaptırdım hiö acımadı bile üstelik duş filan yasağıda yok yaptır bence doktoruna danış tabii önce

Kizlar renkli ult.radyolog mu yapiyor yoksa perinatolog mu fiyatlarin farki bu yuzden diye biliyirum fikri olan var mi? Perinatolog en iyisiymis dalinda

perinatal ultrasona bende gideceğim randevum 23 ocak saat 12'de, beni kendi doktorum yönlendirdi tlfnunu falan verdi herkesin gitmesini öneriyorum dedi. benimki 300 tl 2li tarama testi ile birlikte gelin dedi. şuan 19+2'yim ozaman 20+4 olacağım. 18 ve 23.haftalar arası bakıyoruz dedi ama en iyi bebeğin incelendiği hafta 20.ve 21.haftalarmış bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…