2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Bende aynı durumdayım bu ovulasyon testi bugün yaptım bat 7 Mayıs bu testte olumlumu ben de gebelik testi yapsam mı acaba sabah nolur bişi diyin olumsuz diyorsanız hiç yapmayayım gebelik testi
Yap tatlim yap en andan aklında kalmaz ama üzülürüm dersen bekle hadi ınsallh hamile olursun ınsallh bu mübarek günde

Kizlar merhaba sirf bu konuya yazmak icin uye oldum.bende bu ay hamile kalmak istiyorum.bat 13 mayis.benide listeye eklermisiniz.umarim hepimiz hayirli haberler aliriz en kisa zamanda.

Canım bu konuda iki görüş var

Bir kısım evet hamile olabilirsin diyor

Ancak diğer bir kısım

Hayır bu doğru değil ben koyu çizgi yakaladim ama hamile değilmisim ya da çizgi çıkmadı ama hamileyim diyor

Benim şahsi görüşüm ise idrar testi yapılması ve kan verilmesi :)

Bende aynı durumdayım bu ovulasyon testi bugün yaptım bat 7 Mayıs bu testte olumlumu ben de gebelik testi yapsam mı acaba sabah nolur bişi diyin olumsuz diyorsanız hiç yapmayayım gebelik testi

Bence gebelik testi yapın

Bir üstteki mesajıMDA açıkladım durumu

3 gün kalmış sizin bat a eğer Sabredebiliyorsaniz bat in bir öncesinde yapın

Ya da test coksa moral çok bozulmayacaksa stress yapmayacsksaniz yapın gitsin:)

kizlar sabah gebelik testi yapıtım BAT 8 mayıs ve su şekılde cıktı.
ıkıncı cızgı silik cikti hakılemıyımdırki ya kafam iyice karişti yarin kanım versem tüyoksa beklesemmıkı bat günümü ne diyorsunuz kızlar??

günaydın kızlar benim bat 6 mayıs ama herzaman iki gün önce olurdu yani bugün hiç regl belirtisi yok sabah tutamayıp kendimi test yaptım ama koca bir negatif yedim.... bu ayda olmadı galiba ...

günaydın kızlar tatlım hamilesin ama daha çok yeni hayırlı olsun sağlıkla devam etsin darısı bizlere olsun inşallah

Ayy canım hamilesin inşaAllah :)) bende senden haber bekliyodum benim de ovulasyon testim senin ki gibi çıkmıştı dün bende yarın sabah test yapayım o zaman hadi inşaAllah yaa

Yap tatlim yap en andan aklında kalmaz ama üzülürüm dersen bekle hadi ınsallh hamile olursun ınsallh bu mübarek günde
bu sabah bi ovulasyon daha yapayım ben o daha belirgin çıkarsa yarın sabah test yaparım inşallah canım sağol cevap verdiğin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…