- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
Yap tatlim yap en andan aklında kalmaz ama üzülürüm dersen bekle hadi ınsallh hamile olursun ınsallh bu mübarek gündeBende aynı durumdayım bu ovulasyon testi bugün yaptım bat 7 Mayıs bu testte olumlumu ben de gebelik testi yapsam mı acaba sabah nolur bişi diyin olumsuz diyorsanız hiç yapmayayım gebelik testi
inşallah pozitifi görürsünYarın batıma 1 gün kalmış olcak ve eminim test yaptığımda yine negatifi görcem:/
12 ci gün test yap silik bile olsa cıkar varsaEki Görüntüle 1825786
kizlar işte bu benim BAT 8 mayisa yakin iki çizgim yumurtlama gününü gecırdık ve degerlendırdık 10 gün önce hamilemiyimki
Kendini kötüye Şartlandırma tatlim allah büyük bu güzel günde ınsallh hamile haberlerinle gelirsin allah dualarımızı kabul etsinYarın batıma 1 gün kalmış olcak ve eminim test yaptığımda yine negatifi görcem:/
Kizlar merhaba benim yumurtlama gunleeim gecti ve degerlendirdik. Bir kac gundur kasiklarim ve goguslerim agriyordu BAT 8 mayis. Bende dedimki dur bir ovulasyon test yapayim koyulasinca tekrar hamilelik diye okumustum KK. Bende yaptim ve resimdeki sekilde bu ne amlama geliuor kizlar ben biraz heyecanlandim. Bu gebelik testi degil ovulasyon testi
Bende aynı durumdayım bu ovulasyon testi bugün yaptım bat 7 Mayıs bu testte olumlumu ben de gebelik testi yapsam mı acaba sabah nolur bişi diyin olumsuz diyorsanız hiç yapmayayım gebelik testi
evet çok zor bende test yaptım negatif belki erkendir ama umudumu kestim bu aydanBeklemek çok zor ya
gebesin :)kizlar sabah gebelik testi yapıtım BAT 8 mayıs ve su şekılde cıktı.
ıkıncı cızgı silik cikti hakılemıyımdırki ya kafam iyice karişti yarin kanım versem tüyoksa beklesemmıkı bat günümü ne diyorsunuz kızlar??Eki Görüntüle 1825878
günaydın kızlar tatlım hamilesin ama daha çok yeni hayırlı olsun sağlıkla devam etsin darısı bizlere olsun inşallahkizlar sabah gebelik testi yapıtım BAT 8 mayıs ve su şekılde cıktı.
ıkıncı cızgı silik cikti hakılemıyımdırki ya kafam iyice karişti yarin kanım versem tüyoksa beklesemmıkı bat günümü ne diyorsunuz kızlar??Eki Görüntüle 1825878
Ayy canım hamilesin inşaAllah :)) bende senden haber bekliyodum benim de ovulasyon testim senin ki gibi çıkmıştı dün bende yarın sabah test yapayım o zaman hadi inşaAllah yaakizlar sabah gebelik testi yapıtım BAT 8 mayıs ve su şekılde cıktı.
bu sabah bi ovulasyon daha yapayım ben o daha belirgin çıkarsa yarın sabah test yaparım inşallah canım sağol cevap verdiğin için :)Yap tatlim yap en andan aklında kalmaz ama üzülürüm dersen bekle hadi ınsallh hamile olursun ınsallh bu mübarek günde
inşallah canım bu sabah bi daha yapıcam ovulasyon testi o da koyu çıkarsa yarın sabah hcg yaparım gebelik testim az elimde ve korkuyorum çok negatif gördümYap tatlim ins hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?