İNŞALLAH cnm ben canı gönülden inanıyorum hepimizin son aylarıben iki aydır ovu testi kullanıyorum iki aydır 12. gün yumurtlama oluyor ve 2 aydır uygulama yanlış gösteriyor
umarım bu son ayım olur tüm ovu testlerimi dağıtırım :)
Uygulamalar genelde adet döngüsüne göre otomatik hesaplayıp öyle gösteriyor ama dedigin gibi kisiden kisiye degisiyor yumurtlama günü. Bir de sen genelde yumurtlamanin 12. günde oldugunu ogrenmissin, bazi uygulamalarda yumurtlama gününü (biliyorsan) kendin de girebiliyorsun, benimki öyle mesela. Ben tabi yumurtlamami hiç takip etmedim ama seninki kadar emin olsam uygulamaya girer ordan da takip ederdim sanırımben iki aydır ovu testi kullanıyorum iki aydır 12. gün yumurtlama oluyor ve 2 aydır uygulama yanlış gösteriyor
umarım bu son ayım olur tüm ovu testlerimi dağıtırım :)
Uygulamalar genelde adet döngüsüne göre otomatik hesaplayıp öyle gösteriyor ama dedigin gibi kisiden kisiye degisiyor yumurtlama günü. Bir de sen genelde yumurtlamanin 12. günde oldugunu ogrenmissin, bazi uygulamalarda yumurtlama gününü (biliyorsan) kendin de girebiliyorsun, benimki öyle mesela. Ben tabi yumurtlamami hiç takip etmedim ama seninki kadar emin olsam uygulamaya girer ordan da takip ederdim sanırım
Yok canımCanım sen nasılsın? Var mı gelen giden?
Kesin regl olduguna eminsen oyle degistireyim canım.morordek ben adet oldum galiba pembe lekelenmem oldu şimdi beni silebilirsin 2 gün erken oldum bu ay yeni bat ne zaman olur bilmiyorum ama eski adet düzenime göre hesaplarsam 31 mayıs sanırım
Kırmızılar gelmeden ümit kesilmez :)Benim de olmadı galiba bu ay kız kardeşimin ısrarıyla test yaptım negatif yarına hasta olurum herhalde :-((
Hayırlısı artık canımKesin regl olduguna eminsen oyle degistireyim canım.
Kırmızılar gelmeden ümit kesilmez :)
evet kırmızılar gelmeden bilemeyiz ama olmadıysada çalışmalara devam her ay yeni umut pes etmek yokBenim de olmadı galiba bu ay kız kardeşimin ısrarıyla test yaptım negatif yarına hasta olurum herhalde :-((
Ben 27 yaşındayım 8 aylık evliyim bakalım o zaman hayırlısıyaşınız müsait ise 1 yıla kadar beklemek doğru olacaktır.. 30 dan sonra maalesef olasılık düşüyor.bende 33üm 2.çocuk için uğraşiyoruz : (
üzülme cnm herşeyde var bi hayır bende seningibi bu ay kırmızıları erken gördüm ama erken gelmesi daha iyi beklemedense çalışmalara daha hızlı tekrar yeniden başlayabilirsinKizlar bn bu ay kirmizilari 2 gun erken gordm malesef bi sonraki aya kaldm.cok uzgunum
Uygulamalar genelde adet döngüsüne göre otomatik hesaplayıp öyle gösteriyor ama dedigin gibi kisiden kisiye degisiyor yumurtlama günü. Bir de sen genelde yumurtlamanin 12. günde oldugunu ogrenmissin, bazi uygulamalarda yumurtlama gününü (biliyorsan) kendin de girebiliyorsun, benimki öyle mesela. Ben tabi yumurtlamami hiç takip etmedim ama seninki kadar emin olsam uygulamaya girer ordan da takip ederdim sanırım
Haklısın da canım bi dahaki yumurtlama dönemim sınavdan bi iki gün önce eşim yanımda olmayacak memleketimde sınava girecem velhasıl gelecek ay da kaldı hayırlısıevet kırmızılar gelmeden bilemeyiz ama olmadıysada çalışmalara devam her ay yeni umut pes etmek yok
Geç olsunda güç olmasın cnm herşeyde vardır bir hayır sınavında sana başarılar diliyorum RABBİM yardımcın olsunHaklısın da canım bi dahaki yumurtlama dönemim sınavdan bi iki gün önce eşim yanımda olmayacak memleketimde sınava girecem velhasıl gelecek ay da kaldı hayırlısı
Sağol canım Allah razı olsun herkesin gönlüne göre versin senin de :)Geç olsunda güç olmasın cnm herşeyde vardır bir hayır sınavında sana başarılar diliyorum RABBİM yardımcın olsun
Yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?