- 16 Mart 2015
- 369
- 341
- 303
Bahtubahtu 2 Mayıs
@tubaender 6 Mayıs
Zanamm174 6 Mayıs
P Pimpiriklianneee 6 Mayıs
@kubito 7 Mayıs
T tostos16 7 Mayıs
@busrademirtas 7 Mayıs
@Ogrtmngelin 8 Mayıs
Hanımlar sizin son durumlar nedir? Var mı güzel haberler? Bazı arkadaslar negatif demisti maalesefOnlarda yeni BAT varsa ekleyeyim.
Canım ben hasta oldum ama bu ay büyük bi ihtimal yapmayacaz hayırlısı artıkBahtubahtu 2 Mayıs
@tubaender 6 Mayıs
Zanamm174 6 Mayıs
@kubito 7 Mayıs
T tostos16 7 Mayıs
@busrademirtas 7 Mayıs
@Ogrtmngelin 8 Mayıs
Hanımlar sizin son durumlar nedir? Var mı güzel haberler? Bazı arkadaslar negatif demisti maalesefOnlarda yeni BAT varsa ekleyeyim.
Ben ayın 5 inde kırmızı kart gördüm canım yeni bat ı bilmiyorum yumurtlamadan sonra yazarım düzensiz bu aralarBahtubahtu 2 Mayıs
@tubaender 6 Mayıs
Zanamm174 6 Mayıs
@kubito 7 Mayıs
T tostos16 7 Mayıs
@busrademirtas 7 Mayıs
@Ogrtmngelin 8 Mayıs
Uzun sikintili bir sürec olmus senin icin cnm gecmis olsun insallah Rabbim nasip etmistir hayirli güzel haberler alirsin,, insallah hissettigin belirtiler bebekten dolayidir düsünmemeye calis yinede sen..Geçen yıl 4 ay deneme sonra başka bir hastalık çıktı ara verdim 8 ay. Bu sene de 5 ay oldu. Geçen ay çikolata kisti ameliyatı oldum ben yıllardır vardı sıkıntı olur dediler artık. Yumurta oluşMuş görünce doktor igne verdi tamamen doğal gelişti. Ki benim birde rahim de perde var sıkıntı çok ama ben umutluyum doktor da normal yolla kalırsın diyor. Ama kist tekrar ettiği için çok uzun zamanlar deneme şansım da kalmıyor.
Aylardır ilk kez adet öncesi birkaç belirti yaşar oldum ki hiçbiri olmazdı bu zamana kadar. Psikoloji var ya bebek için. Bu ay da yeni yeni şeyler ki ameliyat iğne hepsi de bu ay oldu
Offf valla çok zor bu işler
cnm geç döllenme olduysa henüz testte çıkmaz sen yinede tedbiri elden bırakma bikaç gün sonnra tekrar test yapKizlar bat 13 may dayanamayip test yaptim ilk idrarla hemde erken gebelik testi sonuc negatif olmamis nasip degilmis bu ayda
Insallah canim bi beklenen gun gelsin gecsincnm geç döllenme olduysa henüz testte çıkmaz sen yinede tedbiri elden bırakma bikaç gün sonnra tekrar test yap
Saol canım kısmet artık bakalım günüm geçerse yeniden test yaparımCanım valla ben bu testten bir şey anlamadım ya dur bakalım inşallah anlayan arkadaşlar çıkar ben de merak ettim
Canım benim ama dağınık cızgı yacanım sanki ikinci çizgi var gibi.. kan testi yaptırsana..
olabilir tabiki de ben adetim gectikten 10 gün sonra idrar testi yapmıştım ikinci çizgi çok silik çıkmıştı kan tahlilinde de daha 4 haftalık bile degildi doktor geç döllenme olmuş demiştimorordek canm benm adet günün 1 mayıstı hala adet olmadım . 4 mayıs kan verdim ama 0.21 çıkmıştı hamile değilsin ama adet olmazsan tekrarla testi dedi doktr. Geç döllenme olabilr mi sizce ?
İnşallah geç döllenmedir yaa başka bi hastalık çıkmasın da.. Adetim hayatımda ilk defa gecikti. O kadr stres sıkıntılı günlerde hiç şaşmadı gününü. Ama bu ay olmadm adet çok farklı bu ay nedenseolabilir tabiki de ben adetim gectikten 10 gün sonra idrar testi yapmıştım ikinci çizgi çok silik çıkmıştı kan tahlilinde de daha 4 haftalık bile degildi doktor geç döllenme olmuş demişti
amin inşallah. bende kaybettim malesef 9 haftalıktı gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kalmıştım şimdi 4 aydır yeniden uğraşıyorumİnşallah geç döllenmedir yaa başka bi hastalık çıkmasın da.. Adetim hayatımda ilk defa gecikti. O kadr stres sıkıntılı günlerde hiç şaşmadı gününü. Ama bu ay olmadm adet çok farklı bu ay nedense3 ay önce kürtaj oldm karnmda 12 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu . Kürtajdan snra bile düzenli adet oldm bu ay hamile değilsem direk kadın doğuma gidip nedenini araştırıcam. Hayırlısı Allahtan . Rabbim bebek isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah..
Geçmiş olsun canmm . Rabbim sana da tekrardan hayırlı evlat nasip etsin inşallahamin inşallah. bende kaybettim malesef 9 haftalıktı gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kalmıştım şimdi 4 aydır yeniden uğraşıyorum
Allah razı olsun canım rabbim isteyen herkese sağlıklı birer evlat nasip etsin inşallah ol desin ve oluversin(AMİN)Geçmiş olsun canmm . Rabbim sana da tekrardan hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Geçmiş olsun arkadaşım. Seni ağustosta dogum yapacaklar topiginden taniyorum. Çin de yaşıyorsun. O topikte çoğu bebeğini kaybetti.İnşallah geç döllenmedir yaa başka bi hastalık çıkmasın da.. Adetim hayatımda ilk defa gecikti. O kadr stres sıkıntılı günlerde hiç şaşmadı gününü. Ama bu ay olmadm adet çok farklı bu ay nedense3 ay önce kürtaj oldm karnmda 12 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu . Kürtajdan snra bile düzenli adet oldm bu ay hamile değilsem direk kadın doğuma gidip nedenini araştırıcam. Hayırlısı Allahtan . Rabbim bebek isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah..
Canım benim ama dağınık cızgı yagüvenemedim günüm geçsin yaptırcam canım 12 mayıs bat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?