2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Canım benim güzel haberlerim yok
Ama Gelen gidende yok 7 gün geçti hala kırmızı kart yemedim canım bekliyorum, kan testim 0,5 çıkmıştı dün bebiş yok maalesef :/

Kizlar bat 13 may dayanamayip test yaptim ilk idrarla hemde erken gebelik testi sonuc negatif olmamis nasip degilmis bu ayda

Uzun sikintili bir sürec olmus senin icin cnm gecmis olsun insallah Rabbim nasip etmistir hayirli güzel haberler alirsin,, insallah hissettigin belirtiler bebekten dolayidir düsünmemeye calis yinede sen..

morordek canm benm adet günün 1 mayıstı hala adet olmadım . 4 mayıs kan verdim ama 0.21 çıkmıştı hamile değilsin ama adet olmazsan tekrarla testi dedi doktr. Geç döllenme olabilr mi sizce ?

morordek canm benm adet günün 1 mayıstı hala adet olmadım . 4 mayıs kan verdim ama 0.21 çıkmıştı hamile değilsin ama adet olmazsan tekrarla testi dedi doktr. Geç döllenme olabilr mi sizce ?
olabilir tabiki de ben adetim gectikten 10 gün sonra idrar testi yapmıştım ikinci çizgi çok silik çıkmıştı kan tahlilinde de daha 4 haftalık bile degildi doktor geç döllenme olmuş demişti

olabilir tabiki de ben adetim gectikten 10 gün sonra idrar testi yapmıştım ikinci çizgi çok silik çıkmıştı kan tahlilinde de daha 4 haftalık bile degildi doktor geç döllenme olmuş demişti
İnşallah geç döllenmedir yaa başka bi hastalık çıkmasın da.. Adetim hayatımda ilk defa gecikti. O kadr stres sıkıntılı günlerde hiç şaşmadı gününü. Ama bu ay olmadm adet çok farklı bu ay nedense 3 ay önce kürtaj oldm karnmda 12 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu . Kürtajdan snra bile düzenli adet oldm bu ay hamile değilsem direk kadın doğuma gidip nedenini araştırıcam. Hayırlısı Allahtan . Rabbim bebek isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah..

amin inşallah. bende kaybettim malesef 9 haftalıktı gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kalmıştım şimdi 4 aydır yeniden uğraşıyorum

amin inşallah. bende kaybettim malesef 9 haftalıktı gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kalmıştım şimdi 4 aydır yeniden uğraşıyorum
Geçmiş olsun canmm . Rabbim sana da tekrardan hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun arkadaşım. Seni ağustosta dogum yapacaklar topiginden taniyorum. Çin de yaşıyorsun. O topikte çoğu bebeğini kaybetti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…