2016 Haziran bebekleri büyüyor

Ağlayıp duruyorum sabahtan beri sinirim bozuldu. Kocamı işten çağırmak istemedim. Anneme söyledim olur öyle dedi. Görüştüğüm komşularım evde yok. Açtım sakin bir müzik kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.

gebito var ise evde bir kahve yap kendine. bebek uyudugunda kahveni al, camini ac.
ben su an bak aynen bu moddayim ve beni rahatlatiyor...

Eklentiler

• image.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 72

ben yurt disindayim. dogumdan 5 hafta evvel tam 2 hafta her gun 10 saat yuruyerek ev aradim. doguma 3 hafta kala ev buldum, esya sectim. doguma 2 gun kalaya dek esya monte ettim.
hastaneden ciktigim gece eski evimdeki kilik kiyafet vs'yi yeni eve tasidim. tek basimaydim, sezaryenli ve kist ameliyatliydim. hem de ilgi bekleyen bir de 6 yasinda oglum vardi.
demem o ki, sen guclu olmak istersen olursun; istemezsen eger hazanin huznunu herkes sever.

kiz bebek ile erkek bebek arasinda kilo farki olacagi muhakkak. bir de bebeklerin dogum kilosu da onemli.
5 kilo dogan bebek ile 3 kilo dogan bebek arasinda kilo farki elbet olacak. her ikisi de ayni oranda kilo alsalar dahi...

gebito var ise evde bir kahve yap kendine. bebek uyudugunda kahveni al, camini ac.
ben su an bak aynen bu moddayim ve beni rahatlatiyor...

O uyudu bende "başlarım şimdi anneliğe" diye bir kitay okuyup bach dinliyorum dinlenmek için.

Belki komşu gelir onunla kahve içeriz diye kahve hakkımı kullanmak istemedim.

Sagol canım tavsiyelerin için ilacı göğüs ucunada sürüyordum surekli yok faydası olmadı dok krem yazdı bana o iyi geldi ama kızımın ağzı bir türlü iyileşmedi artık ilaç kullanımı ni bıraktım bebeğim bağışıklık kazanacak ilaca simdi sadece sodali suyla temizliyorum

9ay benimkide emmiyo yaa okadar istahli cocuk gitti resmen 2gundur. Sütümde gitti geceden beri yok doyurmuyo cocugu. Bi gun once gece kalkip sagmistim doluluktan ama simdi yok Memeyide almiyo cok az gelince kiziyo cok yoruldum yaa. Su tablet nerde satiliyo canim? Ama simdi icsemmiki alerji durumumuz varya

gebito bazen insan gercekten zorlaniyo. İnan bana bu gunler cok cabuk gececk hatta özlicez nekadar zor olursa olsun. Azonce bende oturdum agladim sutum az oglum emmiyo cok ac oldugu halde bide rahatsiz bikac gundur. Dua ettim sadece. Secdeye kapandim yalvardim baska inan kimseden fayda yok Allah yardimcimiz olsun canim. Canini sıkma lutfen biz variz yaz buraya musait oldukca

Tabi başa çıkıp kendimi toparlamaya çalışıyorum ama bugün ağlamaktan öylesine terledi ki 2 defa yıkadım. Benim de direncim kırıldı

Sütünüzün olmadığını nasıl anlıyorsunuz? Benim memelerim seme gibi oluyorlar bomboş yumuşacık ama sıkıyorum süt çıkıyor. Kız saat saat emiyor ama bırakınca süt damlamaya devam ediyor. ben o yüzden hep sütüm var sanıyorum. Olmadığına nasıl kanaat getiriliyor?

Selam benim bebegim de kiz 6 haziranda 2.780 gr ve 46 cm dogdu 3 aylik olcumlerinde 5.650 gr ve 60 cm cikti 1. Ve 2. Ay olcumlerinde ayni sizin olculerdeydi ben 1.60im esim de 1.75 esim de ben de zayifiz esim 2 kilo dogmus ben de 2.30p

Aa senin ikinci cocugun mu:)
Bana ayni insanlar dogum yaptigimda hemen ikinciyi yap dediler sonra mevlidde aman hemen ikinciyi yapma bunu iyice buyut dediler iyi güldüm ya :))

Canim hic mi tik yok:) biraz tiklatmaya baslayin artik aslinda

Selam benim bebegim de kiz 6 haziranda 2.780 gr ve 46 cm dogdu 3 aylik olcumlerinde 5.650 gr ve 60 cm cikti 1. Ve 2. Ay olcumlerinde ayni sizin olculerdeydi ben 1.60im esim de 1.75 esim de ben de zayifiz esim 2 kilo dogmus ben de 2.30p

Tvde duymuştum sağlıklı gelişen bir bebeğin 5. ayında doğum kilosunun 2 katı olması gerekiyormuş. Siz 3 ayda 2 katını aşmışsınoz maşallah bebişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…