2016 haziran transferleri

Selâmün aleyküm kızlar 2. Tüp bebek denemesini yapıyorum 13 haziran da transfer oldum. .transferden sonra ki 4. Günüm..Doktorum benden 18 haziran için e2 ve progesteron hormon testi istedi bunu ne için bakıyorlar değerlerin kaç olmasi gerekiyor bilgisi olan var mı

Ben iki tedavimde de yaptirmadim hic oyle tahlil canim dr onu ne icin istemis bilemedim keske arayip sorsan aklinda soru isareti kalmasin

Ben iki tedavimde de yaptirmadim hic oyle tahlil canim dr onu ne icin istemis bilemedim keske arayip sorsan aklinda soru isareti kalmasin
Bende anlamadım yarın o testi yapacağım yarın gittiğimde sorarım sizede yazarım en azından sizin bilginiz olur

Anladım cnm benim pzt test günüm Rabbim sadece hamileliği değil devamında hayirlisiyla getirsin. Bi kere kaybettiğim için onunda korkusunu yaşıyorum cunku

Mrblar...
Igne asamasini atlattim.. pzt toplama islemi yapilacak.. 2.denemem.. cok gerginim.. ilkinde ( 4,5 yil once) cok rahattim.. bu ay tedaviye baslayali kimseye tahammül edemiyorum.. simdi böyleyse transfer sonrasi süreç kimbilir nasıl geçecek ?
4 yildir her gece dua ediyorum..Allah bu yolda yıpranan herkesin gönlüne göre versin, evlat nasip etsin insallah..

Bu arada o kadar erken test yaptirmak sizi gereksiz yipratabilir..ozellikle de idrar testinden kaçının..
1.denemede 9.gunden itibaren idrar testi yaptim.. 12.gun kanda pozitif oldugu halde inat ettim, çift cizgiyi idrar testinde gormek icin..transferin 14.günü cift çizgi ancak çıkmıştı..

Ben 3 aylık olduğum halde idrarda görmemiştim :) annemdede cikmamis idrarda. Genetik galiba :)) erken test evet ama insanda tutamiyorki !! Neyse dediğim gibi herşeyin hayirlisi

Allah bu hayir mubarek gunde cumlemizin yar ve yardimcisi olsun bizi hastane kapilarindan bos cevirmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…