- Konu Sahibi sananesanane
-
Canim bende ilk tedavimde yasimdan dolayi tek embiriyo transfer edilmisti cok saglikli cok sukur allaha bi cocugum var simdikide ikinci tedavim dr ne olur ne olmaz die ikitane transfer etti bakalim sonuclara gore hamileyim darisi basiniza ins guzel sonuclar alirsinizHamile kalan arkadaslar hayirli olsun..darısı başımıza insallah..
Tek embriyo ile hamile kalan var mi aranizda? Sansim azalacak ama ben tek embriyo istiyorum..
Bence hic korkma nasip eden rabbim tekte olsa nasip ediyo kendimden biliyorumCanim bende ilk tedavimde yasimdan dolayi tek embiriyo transfer edilmisti cok saglikli cok sukur allaha bi cocugum var simdikide ikinci tedavim dr ne olur ne olmaz die ikitane transfer etti bakalim sonuclara gore hamileyim darisi basiniza ins guzel sonuclar alirsiniz
Canim benim de bir çocuğum var Allaha Şükür. . O nedenle tek embriyo istiyorum..tutmazsa 2.sinde cift konulabilir..Canim bende ilk tedavimde yasimdan dolayi tek embiriyo transfer edilmisti cok saglikli cok sukur allaha bi cocugum var simdikide ikinci tedavim dr ne olur ne olmaz die ikitane transfer etti bakalim sonuclara gore hamileyim darisi basiniza ins guzel sonuclar alirsiniz
Senin test gunu ne zaman canim?Cnim varmi senin cocugun yani tek gebelik
Gerceklesdi diyince benim
Kalmadi embryom malesef bunlar olursa olcak olmazsa bilemiorum allaha kalmis bi durum artik
Bende 15 haziranda transfer oldum ve 25 haziran test günüm. Ozellikle bugün ader olacakmisim gibi sancilarim var ateş basiyor resmen. Pozitif olanlar gözünüz aydin sizde boyle seyler oldu mu
Meraba canim oncelikle hayirli olsun insallh pozitif olur ben hep bel agrisi cektim suanda cekiyorum bana sorarsan hersey belirti vunku herseyi ona bagliyorum a soyle oldu belirti a boyle oldu belirti pisikolejik belirtiler bunlar ama sunu diye bilirim ki cok bel agrisi oluyo ve ayaklarim asiri agriyo sanki bi is yapmisim gibi ki yemek dahi yapmiyorum 23 gundur ve cok yorgunum allahim insllh yuzunu guldurur dedgim gbi pisikolejik oluyo bazen belirtiler
Canim adett sancisini bende cok oldu hatta halaa cekiyorum dun test gunumdu 220 gordum sukurler olsun rabbime ins sende gzl sonuclarini paylasirsin bizimleBende 15 haziranda transfer oldum ve 25 haziran test günüm. Ozellikle bugün ader olacakmisim gibi sancilarim var ateş basiyor resmen. Pozitif olanlar gözünüz aydin sizde boyle seyler oldu mu
Canim adett sancisini bende cok oldu hatta halaa cekiyorum dun test gunumdu 220 gordum sukurler olsun rabbime ins sende gzl sonuclarini paylasirsin bizimle
Canim benim 27 si test gunum hayirlisi cnm su anda 10 tanemi varmis dollenenSenin test gunu ne zaman canim?
Ilk denemede kalmamıştı benim de.. biri kaliteli 2 tane koydular.. o da tuttu cok şükür..
10 yumurta döllenmis.. ilkinde de boyleydi..sanirim yine dondurmaya kalmayacak.. dun cok acı çektim ve korktum.. bari dondurabilseler de ayni acıyı yaşamasam..
Hatta nokta atisi bu deneme pozitif olsa ne güzel olur yarabbim..
Pers veya cuma transfer olur sanirim..5 temmuz gibi de sonucum belli olur..bakalim uzulecek miyim sevinecek miyim? Allah hayirlisini versin
Evet 10 tane.. ama guvenemiyorum son gün püf diye gittiler gecen seferde :)Canim benim 27 si test gunum hayirlisi cnm su anda 10 tanemi varmis dollenen
Benimki aynen ole en son 4 du ondanda ikisi kotu iki tane koydular iste geriye kalan yok yani sen hangi doktora gidiosun cnmEvet 10 tane.. ama guvenemiyorum son gün püf diye gittiler gecen seferde :)
Bursa acibademe canim.. ilk denemeyi de orda yaptirmistim..Benimki aynen ole en son 4 du ondanda ikisi kotu iki tane koydular iste geriye kalan yok yani sen hangi doktora gidiosun cnm
Hayirli olsun canimSlm bende haziran da transfer olanlardanim.. 30 mayis yumurtam toplandi (12 adet 10 tane saglikli) 4 haziran 2 embrio transfer edildi..16 haziranda ilk kanimi verdim ve sonuc 27020 haziranda ikinci kan testi 1270 ve bugün ücüncü kan testi ve sonucumu az önce ögrendim 10213 1.07 de ultrason ile kontrolum var .. Darisi sizlerin basina
Tsk ederim canim.. Daha iyi sonuclar senin basina olsunHayirli olsun canim
Adet olmak icin erken.. yerlesme kanaması olabilir.. endise etmeHayirli olsun gulsum hanim. Benim 7. Gunum bugun bi damla kanamam geldi simdi peceteye silince koyu kahve geliyor cok korkuyorum
Inşallah öyledir. Ama benim adetimin gunu de yarin normalde. Dua ediyorum inşallah tutunmustur bana igne verdi doktorum onu vuruldumAdet olmak icin erken.. yerlesme kanaması olabilir.. endise etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?