- Konu Sahibi sananesanane
-
Yaş avantajin var.. ilk denemeyi 31 yasinda yaptim..simdi yas 35..riskli grup icine girdim.. Allah bos cevirmesin insallah.. yarin yumurta toplanacak.. icmemem gerektigi halde stresten sigara içiyorumNe zor mus bu isler ya daha yasim 23 tek carem tup bebekcok uzuluyorum Rabbim herkesi evlat nasip etsin gercekten cok buyuk bir dert
İnsaallah Allah yar ve yardimcin olur hayirlisiyla tutar insYaş avantajin var.. ilk denemeyi 31 yasinda yaptim..simdi yas 35..riskli grup icine girdim.. Allah bos cevirmesin insallah.. yarin yumurta toplanacak.. icmemem gerektigi halde stresten sigara içiyorum
Canım senın tuttumu sımdı kacıncı gunundesın acıbadem maslak bulent tıras ben orda yaptırdım da burdada varmı dır merak ettım gıdenZuzu normal canım hatta belim kopacak gibiydi benim. Kaşık ağrısı bel ağrısı goguslerde acıma hatta iki gundur midem bile bulanıyor hepsi ilaçlardan malesef. Ayrıca kim bu adam ???
Ben gitmedim..ama bu sürece basladigimdan beri adini en cok duydugum doktorlardan birisi..rahat ol.. stres yapma..bol bol dinlen..kitap oku.. merkez tabiki onemli ama hep diyorum nasipte yoksa olmuyor malesef..Slmlar herke transferım 4 gunundeyım ve ilk gunden berı hafıf kasıl agrım var ama benı rahatsız etmıo cok kızlar sızce normalmı bıde bulent tırasa gıdenler varmı aranızda
Tuttumu bilmiyorum yarın test günüm 7.gun dayanamadım test yaptım hcg 22 çıktı. Galiba hamileyim :) ilk tup bebek 2 aşılama ardından. 2.asilamm tutmuştu ama kalbi durdu 3aylikkenCanım senın tuttumu sımdı kacıncı gunundesın acıbadem maslak bulent tıras ben orda yaptırdım da burdada varmı dır merak ettım gıden
Ayy 7.gün test mi yaptirdin? Iyi cesaret..Tuttumu bilmiyorum yarın test günüm 7.gun dayanamadım test yaptım hcg 22 çıktı. Galiba hamileyim :) ilk tup bebek 2 aşılama ardından. 2.asilamm tutmuştu ama kalbi durdu 3aylikken
Sagol canım amin inşallah bu sefer kucagima alırım çünkü bulupta kaybetmek ayrı bi uzuntuAyy 7.gün test mi yaptirdin? Iyi cesaret..
7.gun icin 22 super bi deger..tabi 1000 olana kadar gormek lazim bana göre.. hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin insallah
Ben gitmedim..ama bu sürece basladigimdan beri adini en cok duydugum doktorlardan birisi..rahat ol.. stres yapma..bol bol dinlen..kitap oku.. merkez tabiki onemli ama hep diyorum nasipte yoksa olmuyor malesef..
Söylemek kolay da insan test gününü beklerken sabirsizlaniyor..
Merkezden memnunumda orda yaptıran varmı dıe merak ettım hayırlısı valla allaha kaldı gerısı artık cnmBen gitmedim..ama bu sürece basladigimdan beri adini en cok duydugum doktorlardan birisi..rahat ol.. stres yapma..bol bol dinlen..kitap oku.. merkez tabiki onemli ama hep diyorum nasipte yoksa olmuyor malesef..
Söylemek kolay da insan test gününü beklerken sabirsizlaniyor..
Ben bursa acibademe gidiyorum.. İstanbul korkutuyor beni nedense..Merkezden memnunumda orda yaptıran varmı dıe merak ettım hayırlısı valla allaha kaldı gerısı artık cnm
hayırlısı cnm benım ılk denemem bakalım nasıl olcakTuttumu bilmiyorum yarın test günüm 7.gun dayanamadım test yaptım hcg 22 çıktı. Galiba hamileyim :) ilk tup bebek 2 aşılama ardından. 2.asilamm tutmuştu ama kalbi durdu 3aylikken
Canim benim 23 yumurta toplandi 17 si kaliteliydi 10 tanesinde dollenme gerceklesdi ve bu sayi sonra dusdu 5 gune 4 tane transfer gunundede sadece iki tane iyi cikdi onlari koydular dier ikisi gitmis yani cok sasirdim okadar hersey fazlaylen vs nasil oldu anlamadim yani su an bunlar olmazsa herseyi bastan saricaz bakalim hayirlisi test gununu bekliorim 10 tane dollenen den sadece iki kaldi oda karnimda smdi hayirlisi olsun senin adina cok sevindim devami gelir isalahSelam kizlar bende 26 yumurta toplandi 15 tanesi baya kaliteli cikti stres cok onemli stres olmicak ve ilaclarinizi saatti saatine icin transfer sonrasi en onemli sey duzenli ilac kullanmak ben 1 haziranda transfer oldum 10 haziranda tahlil yaptirdim beta hgc cem 154.7 cikti ve ayin 18de doktora gitdim keseyi gorduk ve 5.7 iydi ayin 28 de de insallah kalp atislarini duyucam suan da 5+2 gunluk bebisim
Nolur birileri bana dua etsin.. yarin canim yanmadan hayirli haberlerle doneyim.. narkoz istemedim bu defa.. nasil dayanirim bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?