- Konu Sahibi sananesanane
-
Yumurta toplama islemim var :))Acelya allah yardimcin olsun neyin var canim
Yumurta toplama islemim var :))
Narkoz alamiyorum malesef.. lokal nasil olacak, yumurtalara zarar gelmesin diye kimildamadan nasil durucam bilmiyorum..
Sonra diyorum normal doguran kadinlar var dayanirsin.. ama yine de korkuyorum.. sabah erkenden gitmem lazim..şu saat oldu stresten uyuyamadim
İstanbul dayim maslak acibadem bulent tirasa gidiorum cnm senin kacinda dollenme gerceklesmisdi kactNe konuldu bideCanim sen nerde oturuyosun okadar yumurtadan bu sekil olmasi oldukca sacma geldi bana insallah tutunurlar
Allah yardimcin olsin cnmNolur birileri bana dua etsin.. yarin canim yanmadan hayirli haberlerle doneyim.. narkoz istemedim bu defa.. nasil dayanirim bilmiyorum..
Canim sonucunu bizimlede paylas olurmu ins cok guzel haberlerle gelirsinTuttumu bilmiyorum yarın test günüm 7.gun dayanamadım test yaptım hcg 22 çıktı. Galiba hamileyim :) ilk tup bebek 2 aşılama ardından. 2.asilamm tutmuştu ama kalbi durdu 3aylikken
Karnında melek var :) değerim 168 çok sukur Rabbime. Darısı sizlere inşallahCanim sonucunu bizimlede paylas olurmu ins cok guzel haberlerle gelirsin
Inanki msj okudugumda gozlerim doldu ins rabbim kucaginada almayi nasip ederKarnında melek var :) değerim 168 çok sukur Rabbime. Darısı sizlere inşallah
Hayirli olsun cnm kacingi gun yaptin testiniKarnında melek var :) değerim 168 çok sukur Rabbime. Darısı sizlere inşallah
7.gun 22 bugün yani 11. Gün 158 çıktı:) içim kıpır kıpır çok mutluyum insallah. Sonuna kadar gider
Narkoza asiri tepki veriyor vücudum..hastanelik oluyorum..Allah yardimcin olsin cnm
Neden bayiltmadan yapiolar ki
Canım cok geçmiş olsun inşallah sonu hayırlı olur da bu acıların etkisi tamamen geçer ozamanNarkoza asiri tepki veriyor vücudum..hastanelik oluyorum..
14 yumurta narkozsuz toplandi ve uzun zamandir boyle acı cekmemistim..
Cok sukur biraz agrim hafifledi
Amin..insallahCanım cok geçmiş olsun inşallah sonu hayırlı olur da bu acıların etkisi tamamen geçer ozaman
Hayirlisi olsun cnmNarkoza asiri tepki veriyor vücudum..hastanelik oluyorum..
14 yumurta narkozsuz toplandi ve uzun zamandir boyle acı cekmemistim..
Cok sukur biraz agrim hafifledi
Ilk denemede 10 yumurtadan donduralacak kalmadi.. 3.gün 2 embriyo transferi yapildi.. tek gebelik gerceklesti..Hayirlisi olsun cnm
Hbr ver bizede dollenme
Durumunu cnmm
Cnim varmi senin cocugun yani tek gebelikIlk denemede 10 yumurtadan donduralacak kalmadi.. 3.gün 2 embriyo transferi yapildi.. tek gebelik gerceklesti..
Aradan 4 yil gecti..yas 35 oldu.. bilmiyorum bakalim kalitesi konusunda cok umudum yok, en azindan transfer edilecek düzgün bir embriyo kalsin tek dilegim
Evet canim cok şükür rabbime ilk denemede oglumu kucagima aldim.. illa kardes istiyorum deyince bir anda karar verdik ve gittik.. Allah once olmayanlara versin tabi..bu sureci yasayanlar anlar halimizi.. 5 yil once yasadigim üzüntüler aklıma geliyor..Cnim varmi senin cocugun yani tek gebelik
Gerceklesdi diyince benim
Kalmadi embryom malesef bunlar olursa olcak olmazsa bilemiorum allaha kalmis bi durum artik
Amin canim isalah senin de gonlune gore olsun kardesi olur isalah benimde bugun 6ci gunum beklemekle zaman gecmioEvet canim cok şükür rabbime ilk denemede oglumu kucagima aldim.. illa kardes istiyorum deyince bir anda karar verdik ve gittik.. Allah once olmayanlara versin tabi..bu sureci yasayanlar anlar halimizi.. 5 yil once yasadigim üzüntüler aklıma geliyor..
Herkes bu mutluluğu yasasin..ben yavruma sahip oldugum günden bu yana her gece dua ediyorum..tanidigim ve tanimadigim herkes icin..
Psikolojik olarak 2 denemeye gücüm yeter olmazsa nasip der gecerim.. Bugün cok canım yandi..suan sezeryan olmus gibi yürüyorum.. insallah oglumun gönlüne gore verir rabbim de cektigim acıya değer..
Canim benimde bugun test gunumdu benimkide 200 cikti cok sukur allaha 2 gun sonra tekrar kan testine cagirdilar ama bakalim hayirlisi allahtanKarnında melek var :) değerim 168 çok sukur Rabbime. Darısı sizlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?