2016 haziran transferleri

Acelya allah yardimcin olsun neyin var canim
Yumurta toplama islemim var :))
Narkoz alamiyorum malesef.. lokal nasil olacak, yumurtalara zarar gelmesin diye kimildamadan nasil durucam bilmiyorum..
Sonra diyorum normal doguran kadinlar var dayanirsin.. ama yine de korkuyorum.. sabah erkenden gitmem lazim..şu saat oldu stresten uyuyamadim

Stres yapmana gerek yok onlar ne yapicagini bilir sen rahat ol nerede tedavi goruyosun

7.gun 22 bugün yani 11. Gün 158 çıktı:) içim kıpır kıpır çok mutluyum insallah. Sonuna kadar gider

7.gun 22 bugün yani 11. Gün 158 çıktı:) içim kıpır kıpır çok mutluyum insallah. Sonuna kadar gider

Allah kucagina almayi nasip etsin canim insallah benimde 10 gunde 154 cikti ve cift yumurta gordum benislerimi cumartesi simdi sabirsozlikla 28 hazirani bkloyrm allahim herkeze nasip etsin bu guzel duyguyu

Narkoza asiri tepki veriyor vücudum..hastanelik oluyorum..
14 yumurta narkozsuz toplandi ve uzun zamandir boyle acı cekmemistim..
Cok sukur biraz agrim hafifledi
Canım cok geçmiş olsun inşallah sonu hayırlı olur da bu acıların etkisi tamamen geçer ozaman

Hayirlisi olsun cnm
Hbr ver bizede dollenme
Durumunu cnmm
Ilk denemede 10 yumurtadan donduralacak kalmadi.. 3.gün 2 embriyo transferi yapildi.. tek gebelik gerceklesti..
Aradan 4 yil gecti..yas 35 oldu.. bilmiyorum bakalim kalitesi konusunda cok umudum yok, en azindan transfer edilecek düzgün bir embriyo kalsin tek dilegim

Cnim varmi senin cocugun yani tek gebelik
Gerceklesdi diyince benim
Kalmadi embryom malesef bunlar olursa olcak olmazsa bilemiorum allaha kalmis bi durum artik

Cnim varmi senin cocugun yani tek gebelik
Gerceklesdi diyince benim
Kalmadi embryom malesef bunlar olursa olcak olmazsa bilemiorum allaha kalmis bi durum artik
Evet canim cok şükür rabbime ilk denemede oglumu kucagima aldim.. illa kardes istiyorum deyince bir anda karar verdik ve gittik.. Allah once olmayanlara versin tabi..bu sureci yasayanlar anlar halimizi.. 5 yil once yasadigim üzüntüler aklıma geliyor..
Herkes bu mutluluğu yasasin..ben yavruma sahip oldugum günden bu yana her gece dua ediyorum..tanidigim ve tanimadigim herkes icin..
Psikolojik olarak 2 denemeye gücüm yeter olmazsa nasip der gecerim.. Bugün cok canım yandi..suan sezeryan olmus gibi yürüyorum.. insallah oglumun gönlüne gore verir rabbim de cektigim acıya değer..

Amin canim isalah senin de gonlune gore olsun kardesi olur isalah benimde bugun 6ci gunum beklemekle zaman gecmio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…