2016 haziran transferleri

Hayirli olsun gulsum hanim. Benim 7. Gunum bugun bi damla kanamam geldi simdi peceteye silince koyu kahve geliyor cok korkuyorum
Kendini yorma uzan..Senin gibi kanaması olanların sonuçları pozitif oldu..Devam etmediği sürece yerleşme kanaması diyorlar canım.. Eminim seninkiside yerleşme kanamasıdır..

Hayirli olsun gulsum hanim. Benim 7. Gunum bugun bi damla kanamam geldi simdi peceteye silince koyu kahve geliyor cok korkuyorum
Canim aramizda bigun var senle bnimde bugun 8 gun benim
İlk gunden beri
Kasiklarimda agri var okdr rahatsiz etmio
Siddetli
Deil yani bende ondan korkuodum ama herkesinki deisebiliomus zaten seninki yerlesme kanamasi olabilir bencede endiselenme

Cnm benimde öyle olmuştu ve hamileydim devam etmedigi surece sıkıntı yok. Hatta benim 2gun arayla geldi durdu korkmuştum. Darısı sana insallah
Kanama gibi de değildi doktorum hemen igne verdi. Kesildi sukur bugun falan gelen giden yok. Ama yine de bilmiyorum iste insanin aklina herturlusu geliyor

Canim aramizda bigun var senle bnimde bugun 8 gun benim
İlk gunden beri
Kasiklarimda agri var okdr rahatsiz etmio
Siddetli
Deil yani bende ondan korkuodum ama herkesinki deisebiliomus zaten seninki yerlesme kanamasi olabilir bencede endiselenme

7 ve 8. Gunler bu kanama olabiliyormus. Bende agri sancı yoktu cok şükür ama kanamanin olacagi aksam agrim olmustu baya. Zaten ertesi gunde olan oldu. Suan bisey yok bekliyorum hayırlısı insallah

Canim benim 27 si test gunum hayirlisi cnm su anda 10 tanemi varmis dollenen
Canım ya şaşkınlık içindeyim.. kayıp yok bekliycez 5. Günü dediler.. hem sevindim, hem tereddutte kaldim.. insallah bi aksilik olmaz..
Netten baktığım kadariyla ancak yuzde 30 u 5.gune kalirmis.. ee o zaman 3 yumurta falan kalirsa dondurma şansım bitmis oluyor..

Benimde 5gun emrbiyosu normalde bildgm kadariyla 5 gune gitmesi daha iyi sanirim 3 gune gore ama benimde kafama takilmisdi 5 gun emrbiyosa nasil
Cozulunce kalitesiz cikdi anlamadim yani ne dedikleri belli deil
Acikcasi canim 3,gun mu daha iyi olur 5 cimi cozemedim acikcasi

Can sıkıntısından nette okuyorum ne denk gelirse.. yumurta sayısına guvenmeden merkezin iyi karar vermesi lazimmis.. cunku 3.gun iyi olsalar bile 5.güne hic kalmayip tedavi iptal edilebilir yaziyordu..
Korktum simdi..insallah hersey yolunda gider

Bnimde cunku 10 tane dollendi sonra iki gun sonra hbr geldi 4 dusmuslerdi yani ondan dolayi cok sasirmisdim 4 tane 5 gun dondurdular transferdede ikisi gtti ikisi konuldu yani sen hangi hastaneye gdiosn cnm

Bnimde cunku 10 tane dollendi sonra iki gun sonra hbr geldi 4 dusmuslerdi yani ondan dolayi cok sasirmisdim 4 tane 5 gun dondurdular transferdede ikisi gtti ikisi konuldu yani sen hangi hastaneye gdiosn cnm
Bursa acibademe.. ilk denemede 3.güne kalmamislardi canim..yani sadece transferim oldu donduramadilar.. ama bugun 3.gün ve hepsi duruyormus.. sanirim bu nedenle 5.güne biraktilar transferi..
Tamam 5.gun embriyolari en kalitelileri oluyor, hamilelik sansi yuzde 50 ye cikiyor fakat dondurulmasini istiyordum.. bakalim donduracak kalir mi?

İsalah kalir canim benim bide 2 aya yakin dondurdular dollendikden sonra daha sonrasinda transfer oldu bende istanbl maslak acibademe gidiorum
9 gunum bugun bakalim beklemedeyim

İsalah kalir canim benim bide 2 aya yakin dondurdular dollendikden sonra daha sonrasinda transfer oldu bende istanbl maslak acibademe gidiorum
9.gün kanda belli oluyor 5.gün embriyosu transfer edildiyse.. ama insan test yapmaya da korkuyor..
Yarin transferim yapilacak bi aksilik cikmazsa.. 10 gün bekliycem..gecmek bilmez..ama sonra test icin nasil cesaret bulurum bilmiyorum..

Merhaba cok stres yapmayin oluruna birakin sakinan goze cop batar allahin izniyle evlatlarini kucagina almayi nasip eder insallah ben de bu persenbe transferim olucak insallah iki aylik dondurulmus embiryolar konulucak gonlunuzu ferah tutun yas kac bu arada

Naptin canim test yaptin mi?
Ben az once transferden geldim.. dondurulacak kalitede kalmadi malesef.... cift koyalım bu nedenle dedi fakat istemedim.. Allah nasip edecekse boyle de eder sanirim..
Simdi sıra beklemekte.. hayırlısı olsun insallah. Sonucunu bana hbr ver tamam mi?

31 yasta ilk denemeyi yapip anne oldum cok şükür.. simdi yas 35.. bugun transfer yapildi.. 5.gün tek embriyo konuldu

Hayirlisi cnm isalah tutunurlar bunlar olsunda gerisi kalmasada olur.DAha yapmadim canim ptesi yapcaz doktorun dedigi gunde negatif olursa die korkuorum ondan cesaretim
Yok acikcasi hbr veririm sonucu alinca hemen

T
Hayirlisi cnm isalah tutunurlar bunlar olsunda gerisi kalmasada olur.DAha yapmadim canim ptesi yapcaz doktorun dedigi gunde negatif olursa die korkuorum ondan cesaretim
Yok acikcasi hbr veririm sonucu alinca hemen
senin cift vardi ama tekmi koydurdun dierini dondurmada olcak ozaman yanls anlamadim dimi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…