Cok iyi bilirim bu duyguyu 2 olumsuz aşılama 2 olumsuz tüp bebek denemesi. Cok zor ,ama mücadeleye devam etmek gerek.Siz yolunda bulunduktan sonra Allah'ın rahmeti geniş illaki olacak.Vakti var demekki.Allah herseyin hayırlısını versin..
Uzuldum canmNasipten ötesi yokmus yazmissa ilahi kalem
sana ne fazlası düşer ne de boşa kahırlanmaya değer.
bırak yaradan hakkına hayri eylesin nefsin takdire boyun eğmeyi bilsin. . .(güne noktayı koyan söz bu oldu)
Canim kan tahlili degerlerin kacinci gunler ve nasildi soyleyebilirmisun?Kalp atisi gorduk 2 taneyms
Amin inşallahUzuldum canmHayirlisi olsun insallah.. Daha zamani var demekki . rabbim tez zamanda nasip etsn insallah
Hayırlı zamanda hayırlı evlatlar inşallahCok iyi bilirim bu duyguyu 2 olumsuz aşılama 2 olumsuz tüp bebek denemesi. Cok zor ,ama mücadeleye devam etmek gerek.Siz yolunda bulunduktan sonra Allah'ın rahmeti geniş illaki olacak.Vakti var demekki.Allah herseyin hayırlısını versin..
7.gun 14. 9.gun 92. 12. Gun 323 14.gun 828Canim kan tahlili degerlerin kacinci gunler ve nasildi soyleyebilirmisun?
hayirli olsun canim altanmi bakti karindanmi duydunuz kalp atisiniKalp atisi gorduk 2 taneyms
Canim benim de 7.Gün 55 9.Gün 197 11.Gün 444 13.Gün (bugün) 1100... Ikiz olabilir mi ki ya off olcem heyecandan :/7.gun 14. 9.gun 92. 12. Gun 323 14.gun 828
Duyduk karindan bakinca 1 tanesini duydu oteki 2 gun kucuk onun icin vajinalden bakti onuda duyduhayirli olsun canim altanmi bakti karindanmi duydunuz kalp atisini
Oyle gibi duruyor bence :) ayrica doktor tek gorurse basta sey yapma cunku 3 kere gttm tekti bugun gttm 2 tane gordukCanim benim de 7.Gün 55 9.Gün 197 11.Gün 444 13.Gün (bugün) 1100... Ikiz olabilir mi ki ya off olcem heyecandan :/
Aa ciddimisin niye ki? Tek yumurta ikizi degil ama dimi? 2 ayri kese gordunuzOyle gibi duruyor bence :) ayrica doktor tek gorurse basta sey yapma cunku 3 kere gttm tekti bugun gttm 2 tane gorduk
Yok tek degil 2 ayri keseAa ciddimisin niye ki? Tek yumurta ikizi degil ama dimi? 2 ayri kese gordunuz
canim telefondan cok yazamiyorum ama cok sevindim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah tek yumurta mi bi kese gormustu degil miKalp atisi gorduk 2 taneyms
Bi tane gozukmustu 2 taneymis 2 kese varms birden cikti ikincisi cift yumurta tek degilcanim telefondan cok yazamiyorum ama cok sevindim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah tek yumurta mi bi kese gormustu degil mi
canim Allah sabir versin en kisa zamanda bebeklerine kavusursun insallah vardir elbet bir zamani bir hayri dua et bol bol..Allahm hicbirimizin emeklerini bosa cikarmasin insallah..2 aşılama ve 1 tüp bebek denemesi sonucunda sonuç yine negatif
cok guzel canim masallah. kan testi istedi mi bu sefer?Bi tane gozukmustu 2 taneymis 2 kese varms birden cikti ikincisi cift yumurta tek degil
Canım herkezın ımtıhanı farklı benım de ılık denemem tutmadı 2. Sı tuttu 4 aylıkken duştu 3. Tuttu 3 aylıkken duştu sımdı güne tuttu henüz tuttuğuna bıle sevınemıyorum korkuyorum o da gıder dıye bu yolda pes etmek yok kucağımıza alana kadar devam bunda olmazsa dıgerınde olurAllah kimseyi böyle birşeyle sınamasın çok zor gerçekten
Istedi 3 farkli test istedi ya iki tanesi farkli yere gidiyomus ozel testmscok guzel canim masallah. kan testi istedi mi bu sefer?
Canim azcik sabretCanim benim de 7.Gün 55 9.Gün 197 11.Gün 444 13.Gün (bugün) 1100... Ikiz olabilir mi ki ya off olcem heyecandan :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?