2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Aynen. Ben oglum 2 aylikken anca idrarda görmüştüm.. Simdi de 7.gun idrarda gordum.. Degisiyo

Ay basindan beri herkesi takip ediyorum. Pozitifi gorenlerle sevindim, negatifi gorenlerle uzuldum. Bugun test gunumdu 2 tane 5. Gun embriyo transferi sonrasi bende negatifi gordum. Umutlar, hayaller ertelendi. Ama inaniyorum ki bizim gibi evlat sahibi olmak isteyenlerin kucaklari bos kalmayacak ama bir vakti var. O vakit gelene kadar sabretmek ve vazgecmemek icin benim yasadiklarimi hissettiklerimi paylasan ve anlayan herkes icin guclu olmak icin dualarim hep sizlerle...

Ay basindan beri herkesi takip ediyorum. Pozitifi gorenlerle sevindim, negatifi gorenlerle uzuldum. Bugun test gunumdu 2 tane 5. Gun embriyo transferi sonrasi bende negatifi gordum. Umutlar, hayaller ertelendi. Ama inaniyorum ki bizim gibi evlat sahibi olmak isteyenlerin kucaklari bos kalmayacak ama bir vakti var. O vakit gelene kadar sabretmek ve vazgecmemek icin benim yasadiklarimi hissettiklerimi paylasan ve anlayan herkes icin dualarim hep sizlerle ...

ay hadi inşallah benim de cuma gunu ama gecmio günler:)
Gecmez gecmez banada bitmek bilmemisti:) cok korkuyorum duyamicaz bisey cikacak diye ya sanki duysak 8.hafta bitse guzel gitcek gibi hissediyorum. Bugun 7.hafta doldu tam onumuzdeki pazartesi 8 haftalik olck insallah duyariz kalp atislarini ya

Gecmez gecmez banada bitmek bilmemisti:) cok korkuyorum duyamicaz bisey cikacak diye ya sanki duysak 8.hafta bitse guzel gitcek gibi hissediyorum. Bugun 7.hafta doldu tam onumuzdeki pazartesi 8 haftalik olck insallah duyariz kalp atislarini ya

inşallah duyarız.senden kan tahlili falan istedi mi? benden keseyi görmeye gittiğimiz zaman birsuru test istemişti ve tsh normal değerlerde olmasına rağmen gebelikte daha dusuk olması gerektiği için tiroid ilacı verdi 3 gündür de onu içiyorum. ilaçlar mahvedio artık

Yaaa istedimi senden bendende keseyi gordugumuzde istedi sonrada vazgecti kalp atislarini duydugumuzda isteyelim dedi bugun isticek sanirim Peki oyle olmasi bi sorun teskil edermiymis bisey dedimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…