3 gun embriyosu icin 8 gün erken ayrica kan tahlili yüksek cikip idrarda görmeyen insanalr varBugün idrar testi yaptım negatif kızlar 8. Günü 3.gün embriyosu
Ya üzülmeyim o Zaman boşa birde transfer gününü sayıyor muyuz3 gun embriyosu icin 8 gün erken ayrica kan tahlili yüksek cikip idrarda görmeyen insanalr var
Saymıyoruz dıye bılıyorumTransfer gününü sayıyor muyuz acaba
hayir saymiyoruz transferden sonra gün 1 gün oluyorTransfer gününü sayıyor muyuz acaba
O zaman benim 7. Gün daha 3. Gün embriyosu çıkmaması normal yanihayir saymiyoruz transferden sonra gün 1 gün oluyor
jelden dolayi canimKızlar hamılelıkte akıntısı olan var mı jelden dolayımı oyle oluyo
normal tabi daha yeni yeni tutunuyor kendini serbest birak stres yapma dua oku canim bol bol duaO zaman benim 7. Gün daha 3. Gün embriyosu çıkmaması normal yani
Cnm sanrm jelden ya o kadar cok oluyo ki ama bakiyorum jel kullanmadan yok jelden sonra tüm gün geliyoKızlar hamılelıkte akıntısı olan var mı jelden dolayımı oyle oluyo
birbuyuktemmuzaskı senin kontrolün bgn müydü??Cnm sanrm jelden ya o kadar cok oluyo ki ama bakiyorum jel kullanmadan yok jelden sonra tüm gün geliyo
Evet 5.45te kalp atisini duycaz insallahbirbuyuktemmuzaskı senin kontrolün bgn müydü??
ay hadi inşallah benim de cuma gunu ama gecmio günler:)Evet 5.45te kalp atisini duycaz insallah
Gecmez gecmez banada bitmek bilmemisti:) cok korkuyorum duyamicaz bisey cikacak diyeay hadi inşallah benim de cuma gunu ama gecmio günler:)
Gecmez gecmez banada bitmek bilmemisti:) cok korkuyorum duyamicaz bisey cikacak diyeya sanki duysak 8.hafta bitse guzel gitcek gibi hissediyorum. Bugun 7.hafta doldu tam onumuzdeki pazartesi 8 haftalik olck insallah duyariz kalp atislarini ya
Yaaa istedimi senden bendende keseyi gordugumuzde istedi sonrada vazgecti kalp atislarini duydugumuzda isteyelim dedi bugun isticek sanirim Peki oyle olmasi bi sorun teskil edermiymis bisey dedimiinşallah duyarız.senden kan tahlili falan istedi mi? benden keseyi görmeye gittiğimiz zaman birsuru test istemişti ve tsh normal değerlerde olmasına rağmen gebelikte daha dusuk olması gerektiği için tiroid ilacı verdi 3 gündür de onu içiyorum. ilaçlar mahvedio artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?