2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Cnm bence kimse için erteleme herks anlayışla karşılat seni çünkü sen mutsuz olacksn ki buda misafrlerine yansır zaten yanliş anlama ama ben şunu anladm ancak bizi bizler anlıor kimsenin umrunda dğl bebeğimzn olup olmaması sadece duyunca ay çok üzüldm değip geçiorlr eğer eşinde sorun etmiorsa biran önce başla derim tedaviye hakkında hayrlısı olsn cnm herşy kismet Allah ol derse olur buna inanıp kalbini ferah tut

Merhabalar kızlar bende geçen yıl tüp bebek yaptırdım haziran 12 de negatif gördüm bu yıl yeniden deniyoruz Allah nasip ederse 23 haziranda regl olduğumda başlayacağım. Benim sorunum tüplerim tikali ve yumurta liginde basit kist oluşuyordu Allahin izniyle şükür 2 aydır bal tarcin çörek otu ve ısırgan otu tohumu ile düzelttim artık düzenli hasta oluyorum.. malatyada olan varmı :) inşallah herkeste bizlerde hayırlı ve sağlıklı evlatlarımıza kavusuruz

canim ozelde mi yaptircaksin yumurta toplama tarihi bayrama denk geliyo ben devlette yaptircaktim olmaz dediler 24 haziran benim adet tarihimde

canim ozelde mi yaptircaksin yumurta toplama tarihi bayrama denk geliyo ben devlette yaptircaktim olmaz dediler 24 haziran benim adet tarihimde
Yok ilkini özelde yaptırdım bu sefer devlette yaptıracağım bana henüz bir şey demediler haziranda hasta olduğunda gel dediler

Benimde transferimiz Allahtan birşey olmazsa kardeşimin düğününe geliyor ama yapacak birşey yok açıkçası biraz bencil davranıyorum kardeşimde sorun değil senin mutluluğun önemli diyor zaten

Benimde transferimiz Allahtan birşey olmazsa kardeşimin düğününe geliyor ama yapacak birşey yok açıkçası biraz bencil davranıyorum kardeşimde sorun değil senin mutluluğun önemli diyor zaten
en doğrusu cnm tabiki kardeşnde sen mutlu olunca mutlu olur kardeşnde bu işleri ertelememk lzm iyi yapmşssn inş hayrlı haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…