Cnm bence kimse için erteleme herks anlayışla karşılat seni çünkü sen mutsuz olacksn ki buda misafrlerine yansır zaten yanliş anlama ama ben şunu anladm ancak bizi bizler anlıor kimsenin umrunda dğl bebeğimzn olup olmaması sadece duyunca ay çok üzüldm değip geçiorlr eğer eşinde sorun etmiorsa biran önce başla derim tedaviye hakkında hayrlısı olsn cnm herşy kismet Allah ol derse olur buna inanıp kalbini ferah tutKizlar merhaba allah yardimciniz olsunn benim haziranda 3 sene doluyo ama tedaviye baslayamiyoruz malesef yumurtlama zamani bayrama denk geliyo temmuzda misafirlerim geliyo agustosta ne olcam belli degil karma karisigimm cok uzgunum insallah guzel haberler verir bana umut olursunuzz
Canım bu kişiye göre değişiyor..ortalama 10_12gün boyunca...Kızlar bu iğnelerden kaç tane yapılıor
evet canim hosgeldin bizde yarin baslioruz tedaviye bende dun adet oldumselam canım beni hatırladın mı? şubatta tüp bebek yaptırıp hamile kalanlardan biriyim. malesef bebeğimi kaybettim. 8 haziranda başlıyorum tekrar.
Anladm cnm ben 4 gün kullanmış olacğm akşama son iğne salı kontrol gene verir o zaman iğneCanım bu kişiye göre değişiyor..ortalama 10_12gün boyunca...
Hadi kızlar hayrlısı tedavi sürecini burda paylaşalm birbirimize destek olalmevet canim hosgeldin bizde yarin baslioruz tedaviye bende dun adet oldum
hakkında hayırlısı olsun. genetik test yaptırdınmıevet canim hosgeldin bizde yarin baslioruz tedaviye bende dun adet oldum
canim ozelde mi yaptircaksin yumurta toplama tarihi bayrama denk geliyo ben devlette yaptircaktim olmaz dediler 24 haziran benim adet tarihimdeMerhabalar kızlar bende geçen yıl tüp bebek yaptırdım haziran 12 de negatif gördüm bu yıl yeniden deniyoruz Allah nasip ederse 23 haziranda regl olduğumda başlayacağım. Benim sorunum tüplerim tikali ve yumurta liginde basit kist oluşuyordu Allahin izniyle şükür 2 aydır bal tarcin çörek otu ve ısırgan otu tohumu ile düzelttim artık düzenli hasta oluyorum.. malatyada olan varmı :) inşallah herkeste bizlerde hayırlı ve sağlıklı evlatlarımıza kavusuruz
Yok ilkini özelde yaptırdım bu sefer devlette yaptıracağım bana henüz bir şey demediler haziranda hasta olduğunda gel dedilercanim ozelde mi yaptircaksin yumurta toplama tarihi bayrama denk geliyo ben devlette yaptircaktim olmaz dediler 24 haziran benim adet tarihimde
Benimde transferimiz Allahtan birşey olmazsa kardeşimin düğününe geliyor ama yapacak birşey yok açıkçası biraz bencil davranıyorum kardeşimde sorun değil senin mutluluğun önemli diyor zatenCnm bence kimse için erteleme herks anlayışla karşılat seni çünkü sen mutsuz olacksn ki buda misafrlerine yansır zaten yanliş anlama ama ben şunu anladm ancak bizi bizler anlıor kimsenin umrunda dğl bebeğimzn olup olmaması sadece duyunca ay çok üzüldm değip geçiorlr eğer eşinde sorun etmiorsa biran önce başla derim tedaviye hakkında hayrlısı olsn cnm herşy kismet Allah ol derse olur buna inanıp kalbini ferah tut
yaptirdim cnm hersey normalhakkında hayırlısı olsun. genetik test yaptırdınmı
Merhabalar kızlar bende geçen yıl tüp bebek yaptırdım haziran 12 de negatif gördüm bu yıl yeniden deniyoruz Allah nasip ederse 23 haziranda regl olduğumda başlayacağım. Benim sorunum tüplerim tikali ve yumurta liginde basit kist oluşuyordu Allahin izniyle şükür 2 aydır bal tarcin çörek otu ve ısırgan otu tohumu ile düzelttim artık düzenli hasta oluyorum.. malatyada olan varmı :) inşallah herkeste bizlerde hayırlı ve sağlıklı evlatlarımıza kavusuruz[/Q
en doğrusu cnm tabiki kardeşnde sen mutlu olunca mutlu olur kardeşnde bu işleri ertelememk lzm iyi yapmşssn inş hayrlı haberler alırızBenimde transferimiz Allahtan birşey olmazsa kardeşimin düğününe geliyor ama yapacak birşey yok açıkçası biraz bencil davranıyorum kardeşimde sorun değil senin mutluluğun önemli diyor zaten
anladim canim bana bosa gelme dediler anlamadimm olmazsa bidaha arayim sorayimmYok ilkini özelde yaptırdım bu sefer devlette yaptıracağım bana henüz bir şey demediler haziranda hasta olduğunda gel dediler
Ben bugün aradım dedikleri biz bayramda devam ediyoruz dediler :)anladim canim bana bosa gelme dediler anlamadimm olmazsa bidaha arayim sorayimm
nerdesin canim sen hangi hastane ben ankara zekai tahire gidicemBen bugün aradım dedikleri biz bayramda devam ediyoruz dediler :)
Bende malatya Turgut Özal tip merk. Gidiyorumnerdesin canim sen hangi hastane ben ankara zekai tahire gidicem
Ben bugün aradım dedikleri biz bayramda devam ediyoruz dediler :)
Canim ilk defa gitceksin zekai tahire bende ankaradaym eşim kaan Aydosn hastası bizi hrs hastanesine yönlendirdi şu ikinci tüp denemem pazartesi transferim oldu bundan da sonuç alamzam bida oraya gitmeyi düşünmüyorumnerdesin canim sen hangi hastane ben ankara zekai tahire gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?