öyle diyolar ama 3 gun embriyosuyla gebeligini saglikli devam eden gördüm 5 gün embriyosu düşükle sonuclanan gördüm rabbime kalmiş herseyKızlar 5 gün embryosu daha olumlu sonuçlar alınıormş öyle mi
Cnm bende de oluor doktorm normal dedi bunlar olurmş bnm kollarm kan aldırmaktan mosmor oldu ve ağrıorda göbekten yaptrdğm için gonalf yi karın bölgemde ağrıor uykum da yapıorkizlar ilactanmi bilmem aşiri uykum oluyor gonal f kullaniyorum bide bu sabah istifra ettim
ben bi tedaviye başladgimiz gün aldirdim bide yarin aldiricam kan bakalim sali 4 gundur vuruyorum igneleri herhalde pazartesi opu oluruö büyül ihtimalCnm bende de oluor doktorm normal dedi bunlar olurmş bnm kollarm kan aldırmaktan mosmor oldu ve ağrıorda göbekten yaptrdğm için gonalf yi karın bölgemde ağrıor uykum da yapıor
Benmde çarşmba opu olack oztsi kontrolm var bnm de iğnede 7 günüm cnm senin gelişme ii demek ki bana bugun bir kutu daha yazdı ganol f dozunu azalttı pztsi de kontrolm var çarşmbada opu yapablrz dedi doktormben bi tedaviye başladgimiz gün aldirdim bide yarin aldiricam kan bakalim sali 4 gundur vuruyorum igneleri herhalde pazartesi opu oluruö büyül ihtimal
Aynen 2.denememde çok kaliteli iki embriyo transfer edildi.malesef kimyasal gebelikle sonuçlandı.rabbim ol derse 3.gün 5.gün farketmez kızlaröyle diyolar ama 3 gun embriyosuyla gebeligini saglikli devam eden gördüm 5 gün embriyosu düşükle sonuclanan gördüm rabbime kalmiş hersey
Doğru cnm herşy kısmet işte inş en kısa zamanda hepimz güzel sonuçlar alırzöyle diyolar ama 3 gun embriyosuyla gebeligini saglikli devam eden gördüm 5 gün embriyosu düşükle sonuclanan gördüm rabbime kalmiş hersey
Can'ım benmde bugün 5 günüm belim kaşıkları çok Ağrıyor bide Protestan kullanıyorum onun akntısı geliyor tortu şeklindeArkadaşlar merhaba, ben 21 mayısta başladım gonal f 225 kullanmaya ,26 mayısta ilk kontrol,28 mayısta 2. Kontrol ve 31 mayısta yumurta toplama , 10 tane oldu , dün de transfer yapıldı , 1 tane 1. Kalite ,1 tane 2. Kalite, 14 haziranda da gebelik testi yapılacak. İnşallah isteyen herkesin duaları kabul olur.transfer yaptıran arkadaşlar benim belim çok agrıyor ve lor peyniri gibi akıntılar geliyor , normal mı ,transfer yaptıranlar cevaplayabilir mi ya da bilenler , teşekkürler ...
Can'ım ben hamile değişim ama başka topiklerde senim gibi lekelenme olan çok arkadaş var şükür hamilelikleri devam ediyor kırmızıya dönerse sorun oluyoArkadaslar acil yardım transferden sonra 14. Gün bta hcg 750 çıkti bugün batırdım clinomel jel kullanıyorum bugün yaptım ve kahverengi kanama oldu jelin parçaları kahverengi geldi biraz fazla ne yapıcam çok korkuyorum hayalim yarıda mi kaldi
Teşekkür ederim cevap için ,benim de belim adetin ilk günü gibi agrıyorCan'ım benmde bugün 5 günüm belim kaşıkları çok Ağrıyor bide Protestan kullanıyorum onun akntısı geliyor tortu şeklinde
Yerleşme ile ilgilidir bence ,kese ne Zaman görünürmüş acabaArkadaslar acil yardım transferden sonra 14. Gün bta hcg 750 çıkti bugün batırdım clinomel jel kullanıyorum bugün yaptım ve kahverengi kanama oldu jelin parçaları kahverengi geldi biraz fazla ne yapıcam çok korkuyorum hayalim yarıda mi kaldi
7.haftada dedi 4 hfta lik dahaYerleşme ile ilgilidir bence ,kese ne Zaman görünürmüş acaba
Bende de cok uyku yapiyodu o igneler yaakizlar ilactanmi bilmem aşiri uykum oluyor gonal f kullaniyorum bide bu sabah istifra ettim
Bu sefer olur inşallah arkadaşım allah kalbine göre versin nerde tedavi görüyosunMrb arkadaşlar bende 1 haziranda iğnelere başladım Merional 300 ile başladık henüz kontrole gitmedim iki gün sonra kontrol var ikinci denememiz heyecanım hiç yokyine her zaman ki gibi ümitsizim
Allah razı olsun 2 aşılama denememizde var ilk tüp Bebek'te üç yıl önceydi hiç gebelik oluşmayınca umutsuz oldum ben Diyarbakır bahçeci tüp bebek merkezinde başladım bakalım inş hayırlısıyla pozitif olur fakat eğer embriyo oluşursa dondurulacakmış taze transfer olmayacak bu şekilde yapıyorlarmış ilk denemede bir embriyo transferi olmuştu donduracak başka embriyoda yoktuBu sefer olur inşallah arkadaşım allah kalbine göre versin nerde tedavi görüyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?