Kızlat bana da doktorm gonalf 450 ve folic asit verdi sadeceHayırlı sonuçlar alırsın canım inşallah çok değil ilaçların ilk denememde banada gonal f de 150 ile başlamıştı tutmadı ilk denemem dondurulmuş embriyoMDA yoktu bu sefer 225 verdi ve su an birsürü ilaç kullanıyorum
İnş bu sefer olur cnm bnmde ilk dnemem bugün 3 iğnemi olacağm hayrlısı ile sende sorun neydi cnmmerhaba kizlar benim de transferim haziranin ilk haftasi olucak galiba, dondurulmus embriyolarla cok heycanliyim brnde,bu ikinci tup bebek denemem
seninde dondurulmuss mu yoksa taze miİyi günler arkadaşlar.benim transferim haziranda çok heyecanlıyım ilk denemem
Benim opu geçen ay oldu haziranda sa transfer olacak dondurulmuştu.5.gün embriyonun kalite sınıflamasını biliyor musunseninde dondurulmuss mu yoksa taze mi
Hayırlı olsun Can'ım.allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.sorun neydi sizde.kaçıncı gün emriyosuydukızlar bugün transferin 9. günü kan testi yaptırdım sonuç :92 geldibebişim hayata tutunmuş inşallah diğer sonuçlarda iyi gelir. sağlıklı bir gebelik geçiririm. bende 8 yıl oldu 3 aşıma bir dış gebelik geçirdim. rabbim herkesin gönlüne göre versin. yavrularımızı bir an önce kucağımıza almak ümidiyle ... inşallah...
Allah yardımcın olsun Can'ım.kolaylıkla atlatırsın inşallah.sizde sorun neydi nerede tedavi görüyorsunuzYarın transferim var arkadaşlar dua edin bana inşallah hayırlı olur
amin inş .pkoluyum ben 5. gün dondurulmuş embiryo transferi canım .Hayırlı olsun Can'ım.allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.sorun neydi sizde.kaçıncı gün emriyosuydu
Cnm bnm gözün aydın hadi bakalm hayrlısı olsn çok sevndmkızlar bugün transferin 9. günü kan testi yaptırdım sonuç :92 geldibebişim hayata tutunmuş inşallah diğer sonuçlarda iyi gelir. sağlıklı bir gebelik geçiririm. bende 8 yıl oldu 3 aşıma bir dış gebelik geçirdim. rabbim herkesin gönlüne göre versin. yavrularımızı bir an önce kucağımıza almak ümidiyle ... inşallah...
Cnm dualarmz dasın inş tutar bebişinYarın transferim var arkadaşlar dua edin bana inşallah hayırlı olur
kızlar bugün transferin 9. günü kan testi yaptırdım sonuç :92 geldibebişim hayata tutunmuş inşallah diğer sonuçlarda iyi gelir. sağlıklı bir gebelik geçiririm. bende 8 yıl oldu 3 aşıma bir dış gebelik geçirdim. rabbim herkesin gönlüne göre versin. yavrularımızı bir an önce kucağımıza almak ümidiyle ... inşallah...
canım bu ilk denemem miydi birde sendeki sorun neydikızlar bugün transferin 9. günü kan testi yaptırdım sonuç :92 geldibebişim hayata tutunmuş inşallah diğer sonuçlarda iyi gelir. sağlıklı bir gebelik geçiririm. bende 8 yıl oldu 3 aşıma bir dış gebelik geçirdim. rabbim herkesin gönlüne göre versin. yavrularımızı bir an önce kucağımıza almak ümidiyle ... inşallah...
canım ilk transferim pko var bende yumurta oluşmuyor.canım bu ilk denemem miydi birde sendeki sorun neydi
Bende aynı durumdaym cnm bende de pko var ilk tüp bebek denememz olackcanım ilk transferim pko var bende yumurta oluşmuyor.
canım hiç üzülme işer misafir hiç bitmez sen bismillah de başla rabbim herşeyin hayırlısını bilir canım. o engeller teker teker açılacaktır.Kizlar merhaba allah yardimciniz olsunn benim haziranda 3 sene doluyo ama tedaviye baslayamiyoruz malesef yumurtlama zamani bayrama denk geliyo temmuzda misafirlerim geliyo agustosta ne olcam belli degil karma karisigimm cok uzgunum insallah guzel haberler verir bana umut olursunuzz
dogtu diyosun da canim ankarada yaptircam tup bebegi bodrumda yasiyorum gidemicem misafirler gelce icin ondan uzuluyorummcanım hiç üzülme işer misafir hiç bitmez sen bismillah de başla rabbim herşeyin hayırlısını bilir canım. o engeller teker teker açılacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?