- 6 Nisan 2016
- 53
- 46
- 3
- 32
Olur Can'ım allah yardımcımız olsun umutsuz olma hiç rabbimin ne mucizeleri var biz kullarına merhamet eder bu ayların yüzü suyu hürmetine benim 2 tüp denemem benim eşimde azosperm normal yolla olma olasılğmZ hiç yok 11 test tarihim inşallah bu son olurİlk denemede Şişli memorial daydı
Kibrista noluyo kiiSlm ben 1 asilama 2 tup bebek yaptirdim olmadi genetik yaptrdm 47 xxx kromzom fazlaligi oldugu icin olmadi yumurta ceperinin gelismedgi icin olmuomus bebek bole bir rahatszligi olupta bebisi olanlar varmi acaba bizi direk kibrisa gonderiolar ben kendi cocugum olsn istiyorum ltfn yardimci olurmusunuz
Canim arastirdim biraz bazilarinin cocugu olabilir falan diyo bende genetik test icin kan verdim persembe ankaraya gidicem sonuclari almak icin umutsuz olma allah nasip edecekse olurSlm ben 1 asilama 2 tup bebek yaptirdim olmadi genetik yaptrdm 47 xxx kromzom fazlaligi oldugu icin olmadi yumurta ceperinin gelismedgi icin olmuomus bebek bole bir rahatszligi olupta bebisi olanlar varmi acaba bizi direk kibrisa gonderiolar ben kendi cocugum olsn istiyorum ltfn yardimci olurmusunuz
selam canım beni hatırladın mı? şubatta tüp bebek yaptırıp hamile kalanlardan biriyim. malesef bebeğimi kaybettim. 8 haziranda başlıyorum tekrar.
merhaba benimde perşembe günü trasferim yapıldı 14 haziran test günüm inşAllah pozitif sonuçlar alırız hayırlısıylaArkadaşlar merhaba, ben 21 mayısta başladım gonal f 225 kullanmaya ,26 mayısta ilk kontrol,28 mayısta 2. Kontrol ve 31 mayısta yumurta toplama , 10 tane oldu , dün de transfer yapıldı , 1 tane 1. Kalite ,1 tane 2. Kalite, 14 haziranda da gebelik testi yapılacak. İnşallah isteyen herkesin duaları kabul olur.transfer yaptıran arkadaşlar benim belim çok agrıyor ve lor peyniri gibi akıntılar geliyor , normal mı ,transfer yaptıranlar cevaplayabilir mi ya da bilenler , teşekkürler ...
Canım bende bugün dr gittim bana öncesinde hiçbir ilaç kullan falan demedi direk igneye başlatacak sanırım sizlerinde öyle mi olduBende bugün İğnelere başlıyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun çifte bayram yaparız inşallah
hayırlı olsun canim. ins kaliteli güzel yumuslarin olur. bende bugün 8 iynemi vurucam yarin da kontrollBende bugün İğnelere başlıyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun çifte bayram yaparız inşallah
keske sorsaydin ilaç vermiycekmisin diye. en azından folic asit vermedi lazimdiCanım bende bugün dr gittim bana öncesinde hiçbir ilaç kullan falan demedi direk igneye başlatacak sanırım sizlerinde öyle mi oldu
Folik asit var onu kullanırım da başka ilaçlarda veriyorlar ya sen sadece iğne mi kullaniyorsunkeske sorsaydin ilaç vermiycekmisin diye. en azından folic asit vermedi lazimdi
Merhaba Can'ım benim 2. Transferim oldu transferden önce estrofem bebe aspirini birde folik asit kullandım karnımdan lucrin diye bir iğne kullandım adetimi tetikledi yumurtalar büyümesin diye sanırım zaten transfer yaklaşımca progestan iğnesine başladık karnımdan da kan sulandırıcı iğne kullanıyorum birde progestanın jelini de kullanıyorum hayırlısı olur inş senin için sonucumu bildiririm zaten buradan pazar günü test yapıcam dua edin :)Folik asit var onu kullanırım da başka ilaçlarda veriyorlar ya sen sadece iğne mi kullaniyorsun
İnşallah tutar canım ve kucağına almayı nasip eder rabbim gonal f kullanmadın mi sen peki estrofem ne için benim amh falan iyi diğer testlerimde iyiMerhaba Can'ım benim 2. Transferim oldu transferden önce estrofem bebe aspirini birde folik asit kullandım karnımdan lucrin diye bir iğne kullandım adetimi tetikledi yumurtalar büyümesin diye sanırım zaten transfer yaklaşımca progestan iğnesine başladık karnımdan da kan sulandırıcı iğne kullanıyorum birde progestanın jelini de kullanıyorum hayırlısı olur inş senin için sonucumu bildiririm zaten buradan pazar günü test yapıcam dua edin :)
İlk transferinden önce kullanmışımdır Can'ım ismini hatırlamıyorum yumurtalar uyarılması için estrofemi de tutunması için kullanıyorum günde 3 defa büyük ihtimalle sana da ya son kontrolde yada transfer gününden itibaren verecektir.İnşallah tutar canım ve kucağına almayı nasip eder rabbim gonal f kullanmadın mi sen peki estrofem ne için benim amh falan iyi diğer testlerimde iyi
Bana sadece folik asit verdi folio birde Merional iğne şu an için başka bir ilaç yok sanırım transferden sonra ekleniyor başka ilaçlarFolik asit var onu kullanırım da başka ilaçlarda veriyorlar ya sen sadece iğne mi kullaniyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?