2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

İlk denemede Şişli memorial daydı
Olur Can'ım allah yardımcımız olsun umutsuz olma hiç rabbimin ne mucizeleri var biz kullarına merhamet eder bu ayların yüzü suyu hürmetine benim 2 tüp denemem benim eşimde azosperm normal yolla olma olasılğmZ hiç yok 11 test tarihim inşallah bu son olur

Bizde sorun bende bizede doktor tedavisiz olma ihtimali yok dedi fsh lh hormonlarım sıfır hiç yumurta oluşmuyor iğnesiz inş sizde hayırlısıyla pozitif sonucu alırsınız bu bayram çifte sevinç olur

Kibrista noluyo kii

Canim arastirdim biraz bazilarinin cocugu olabilir falan diyo bende genetik test icin kan verdim persembe ankaraya gidicem sonuclari almak icin umutsuz olma allah nasip edecekse olur

Bunu yapan hastane ariyoruz onerceginiz bir hastane varmi ankarda yumurta ceperinin gelismemesi solediler kibrista baska yabnci kdnlrn yumurtasiyla gebe kaliyorsunuz

selam canım beni hatırladın mı? şubatta tüp bebek yaptırıp hamile kalanlardan biriyim. malesef bebeğimi kaybettim. 8 haziranda başlıyorum tekrar.
merhaba benimde perşembe günü trasferim yapıldı 14 haziran test günüm inşAllah pozitif sonuçlar alırız hayırlısıyla

Rabbim şu mübarek günlerde herkese bebek nasip eder inşallah kızlar hepinize dua ediorm rabbim isteyen herkese versin bnmde yarın kontrol günüm çarşamba yumurtalarm toplanack kismetse

Arkadaşlar ankarà tüp bebek merkezinde serdar oğuz à temmuzda tüp bebek yaptıracağız bu merkez hakkında bilginiz var mi

arkadaşlar merhaba 2. tüp bebek i yaptırdım 3 ünde transferim oldu. ayın 15. test günüm. Allah herkesin gönlünden geçeni versin inşallah

Folik asit var onu kullanırım da başka ilaçlarda veriyorlar ya sen sadece iğne mi kullaniyorsun
Merhaba Can'ım benim 2. Transferim oldu transferden önce estrofem bebe aspirini birde folik asit kullandım karnımdan lucrin diye bir iğne kullandım adetimi tetikledi yumurtalar büyümesin diye sanırım zaten transfer yaklaşımca progestan iğnesine başladık karnımdan da kan sulandırıcı iğne kullanıyorum birde progestanın jelini de kullanıyorum hayırlısı olur inş senin için sonucumu bildiririm zaten buradan pazar günü test yapıcam dua edin :)

İnşallah tutar canım ve kucağına almayı nasip eder rabbim gonal f kullanmadın mi sen peki estrofem ne için benim amh falan iyi diğer testlerimde iyi

İnşallah tutar canım ve kucağına almayı nasip eder rabbim gonal f kullanmadın mi sen peki estrofem ne için benim amh falan iyi diğer testlerimde iyi
İlk transferinden önce kullanmışımdır Can'ım ismini hatırlamıyorum yumurtalar uyarılması için estrofemi de tutunması için kullanıyorum günde 3 defa büyük ihtimalle sana da ya son kontrolde yada transfer gününden itibaren verecektir.

Folik asit var onu kullanırım da başka ilaçlarda veriyorlar ya sen sadece iğne mi kullaniyorsun
Bana sadece folik asit verdi folio birde Merional iğne şu an için başka bir ilaç yok sanırım transferden sonra ekleniyor başka ilaçlar

Kızlar bnm progestan 1,5 üzerinde olduğu için transferi diğer aya yapacaklarmş tutunmaya engelmiş embryoları donduracaz dediler bu durumu yaşayan oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…