- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
ben 2 ay önce ilk gittiğimde verdi vitamin ilaçlarını hala devam ediyorum. (previt positive, inofolic, coenzoh, matifin) adetimin 2 gunude iynelere başladım. ( puregon, merional) i ynelerin 7 günü catlamasinlar diye orgalutran başlattı.Folik asit var onu kullanırım da başka ilaçlarda veriyorlar ya sen sadece iğne mi kullaniyorsun
Bende sadece Folie asit ve iğne kullanıyorum başka ilaç kullanmıyorumFolik asit var onu kullanırım da başka ilaçlarda veriyorlar ya sen sadece iğne mi kullaniyorsun
Bende 31 mayısta iğnelere başladım bugün ultrason vardı perşembe tekrar ultrason daha sonra toplama günü için karar verecek. Allahım herkesin dileğini kabul etsinBende sadece Folie asit ve iğne kullanıyorum başka ilaç kullanmıyorum
Seninde hayırlı olsun bende iğnelere başlayalı 7 gün oldu . . Bugün kontrolüm vardı biraz daha buyumrlerini bekliyoruz. Perşembe tekrar kontrol var... bakalım ne olacak....hayırlısı olsun hepimizehayırlı olsun canim. ins kaliteli güzel yumuslarin olur. bende bugün 8 iynemi vurucam yarin da kontroll
cnm normal korkma i gerektircek bisey yok benimde oyle olmustu cogu insanda oluyor buArkadaslar acil yardım transferden sonra 14. Gün bta hcg 750 çıkti bugün batırdım clinomel jel kullanıyorum bugün yaptım ve kahverengi kanama oldu jelin parçaları kahverengi geldi biraz fazla ne yapıcam çok korkuyorum hayalim yarıda mi kaldi
alalal benim tedaviye baslarken 85 cikti simdi kac bilmiorumKızlar progesteron hormonu yüksek çıktı 1-1,5 olması lazımmş bnm ki 2,5 hemşire aradı transfer diğer aya kalabilirmş sizlerde bu sorunu yaşayan oldu mu ya cnm çok skldı
0.85 dialalal benim tedaviye baslarken 0.85cikti simdi kac bilmiorum
sayisi yada mm ilguli bilgi verdiler mi?Seninde hayırlı olsun bende iğnelere başlayalı 7 gün oldu . . Bugün kontrolüm vardı biraz daha buyumrlerini bekliyoruz. Perşembe tekrar kontrol var... bakalım ne olacak....hayırlısı olsun hepimize
benimde 7 gun oldu yarin kontorulum var bakalimsayisi yada mm ilguli bilgi verdiler mi?
hadi hayırlı haberler alırsın ins. nerde varsa içinde bizde.benimde 7 gun oldu yarin kontorulum var bakalim
Valla öyle söyledi tutunmaya engel olurmş yüksek dedi 2,5 ben de anlamdm ya düşer mi acaba çarşmaba yumurtalar toplanackalalal benim tedaviye baslarken 85 cikti simdi kac bilmiorum
yok daha igneleri vurunuyorum ben :) opu olmadi dahahadi hayırlı haberler alırsın ins. nerde varsa içinde bizde.
simdi dusmez artik senin yumurtalar toplandimi ?Valla öyle söyledi tutunmaya engel olurmş yüksek dedi 2,5 ben de anlamdm ya düşer mi acaba çarşmaba yumurtalar toplanack
cnm dusmez artik cikiyor ilk tedaviye basladiginda kacti ilk gun yapiyorlar yaValla öyle söyledi tutunmaya engel olurmş yüksek dedi 2,5 ben de anlamdm ya düşer mi acaba çarşmaba yumurtalar toplanack
benim gecenki tup bebek denememde 1.33 tu oyle transfer olusmustu gebelik olustu ama dusukle sonuclanmisti kan pihtilasmasi varmis bende simdi transfer snr kan pihtisi icin igne kullanicamValla öyle söyledi tutunmaya engel olurmş yüksek dedi 2,5 ben de anlamdm ya düşer mi acaba çarşmaba yumurtalar toplanack
yarin kontrol olduğu için hayırlı haberler dedim canim.yok daha igneleri vurunuyorum ben :) opu olmadi daha
Canim senin actigin topik cogumuza ugurlu geldi Allahin izniyle yuzumuz guldu insallah bu denemede senin de yuzun guler habersiz birakma beniBende bugün İğnelere başlıyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun çifte bayram yaparız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?