2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Folik asit var onu kullanırım da başka ilaçlarda veriyorlar ya sen sadece iğne mi kullaniyorsun
ben 2 ay önce ilk gittiğimde verdi vitamin ilaçlarını hala devam ediyorum. (previt positive, inofolic, coenzoh, matifin) adetimin 2 gunude iynelere başladım. ( puregon, merional) i ynelerin 7 günü catlamasinlar diye orgalutran başlattı.

hayırlı olsun canim. ins kaliteli güzel yumuslarin olur. bende bugün 8 iynemi vurucam yarin da kontroll
Seninde hayırlı olsun bende iğnelere başlayalı 7 gün oldu . . Bugün kontrolüm vardı biraz daha buyumrlerini bekliyoruz. Perşembe tekrar kontrol var... bakalım ne olacak....hayırlısı olsun hepimize

cnm normal korkma i gerektircek bisey yok benimde oyle olmustu cogu insanda oluyor bu

kizlar umitsizlik yok olmuycakmis gibi seyler dusunmek yok evrene pozitif mesaj yollayin lutfen kendinizi ne kadar cok olumsuzluga hazirlarsaniz olumsuz gelisir hersey soyle dusunun bu sefer olacak eminim allahim banada vericek bu duyguyu olmadigi zamanda yine sukur edicez rabbimden umut kesilmez umut herzaman var

Kızlar progesteron hormonu yüksek çıktı 1-1,5 olması lazımmş bnm ki 2,5 hemşire aradı transfer diğer aya kalabilirmş sizlerde bu sorunu yaşayan oldu mu ya cnm çok skldı

Valla öyle söyledi tutunmaya engel olurmş yüksek dedi 2,5 ben de anlamdm ya düşer mi acaba çarşmaba yumurtalar toplanack
benim gecenki tup bebek denememde 1.33 tu oyle transfer olusmustu gebelik olustu ama dusukle sonuclanmisti kan pihtilasmasi varmis bende simdi transfer snr kan pihtisi icin igne kullanicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…