2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Hamissin.. Duan kabul olur.. Ismim fatma bana cok cok dua et canm lutfen
neyse baştan alayım yumurta rezervim az yaşima göre bu işlem için 2 defa opu yapıldı.adetim hiç bir zaman düzenli olmadı 3/4 ayda bir adet olurum oda30/40 gün sürer ilk tedavye basladımda sag tüp tıkalıydı 2. Denemeden sonra rahim dimi sırasında acıldı.ayrıca rahim duvarı kalınlaşması var 6 ay yada yılda bir buyuk parcalar düşürün ilk gördğünde doktor inanmamişti sen bınu gerçekten evdemi düşürdün diye bide bebek düşürdüm zannetmişti. Ek olarak eşimin sperm sayısı az ve şekil bozuklukları var

Allah takdir ederse türlü sorunlarda engel olmaz Zaman'ı gelmeyincede tüm başarılı tedavilere rağmen sonuç alınmıyor mesela bende hiç yumurta oluşmuyor ancak yüksek doz iğnelerle cevap alıyoruz aşılamalarımda büyük bir riskle 6-7 folikülle yapıldı ama olmadı ilk tüp bebek denemem Blast embriyo yine olmadı nasipte varsa olur

Masallah hamd olsn hamile kaldin.. Bizde esimde azosperm var.. Yine de şükür bi evladm oldu.. Rabbim ol deyince neler olmaz ki.. Ayyy heyecandan olecem beeeennn... Hayrlisiyla saglikli sihhatli kucagmza alalim insallaaaahh hepimizzzzz

Kesınlikle rabbim ol dedi oldu kucagima almayıda nasip etsin dediğin gibi başarılı tedavinin başarılı doktorunda rolü bir yere kadar rabbim merhamet etti aciz kuluna. Bende her tedavimde 450 en son doz kullandım. Dua dua dua!! Mevla'm sizlerde nasip etsin inşAllah!!

Masallah hamd olsn hamile kaldin.. Bizde esimde azosperm var.. Yine de şükür bi evladm oldu.. Rabbim ol deyince neler olmaz ki.. Ayyy heyecandan olecem beeeennn... Hayrlisiyla saglikli sihhatli kucagmza alalim insallaaaahh hepimizzzzz
Amin inşAllah inşAllah!!

Kizlar benim 3.gun embryosu 2 tane bugun 5.gunum ama adet agrisi gibi agrilarim var tutmadi sanirim.hic umidim yok

Olur insallah canm benim.. Aynen oyle.. Zamani var demekki... Rabbim isteyen herkese nasip etsn insallhhhh

Kizlar benim 3.gun embryosu 2 tane bugun 5.gunum ama adet agrisi gibi agrilarim var tutmadi sanirim.hic umidim yok
Aa deme öyle.. Asla olumsuz düşünme.. Pozitif ol mutlu ol seni mutlu edicek seyler yap dua et... Emin ol iyi dusunursen iyi olur.. Ben cok pozitif bi tedavi sureci gecirmistim.. .sonra hamile kaldm cok pozitif bi hamilelik.. Sonrasi rahat bi sezeryan doğum.. Sizde hepsini tadun insallaaaahhh...

Amin amin insallah sizde tekrar ikincisini tadin.

Transferi olan arkadaslar hep yatiyomusunuz ya? Benim tahmini transfer tarihimde gorumcemin düğünü var.. Hayirlisi bakalm

Benimde 5.ci günüm biraz Ağrı bende de var test günüm pazartrsi senin ne Zaman
Dimi bendede ya oyle cok degil benimde biraz ama boyle dinledigimde adet agrisina benziyo gibi geliyo hafifte mide bulantim var goguslerim zaten yumurta toplamadan beri sis yanlari agriyo bunlar hep adet belirtilerindede oluyo benim. Sivilce bekliyorum o gelirse tamamen keserim umidi. Benim testim sali senin neden pazartesi

Benim 5.ci gün embriyosu

iyi geceler kizlar burda Y eniyim tupbebek için start verdik yarin ilk muanemiz sezaryanli olduğum için doktorum tek e mbiriyo transfer edicegini söyledi cok üzüldüm benim için iki tane riskliymis benimle bu durumu yaşayan varmı lütfen cvplarinizi bkliyorum Rabbim ramazan i şerif hürmetine hepinize pozitif görmeyi nasip etsin inşallah

birbuyuktemmuzaski sakin umitsuzluge düşme kızıma 5sene sonra hamile kaldim umutlarının tükendiği anda mucize gibi geldi sancı sivilce hepsini fazlasıyla gördüm bu nu genel olarak söylüyorum lütfen böyle şeylere t akilmayin çünkü belirti ancak beş haftadan sonra kendini gösteriyor inşallah pozitif i görürsün hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…