Pozitif ol canm.. Hic canini skma.. 1 tanesi bile yeter bebis icin :) mutlu ol seni mutlu etcek seyler yap.. Stres yapma.. Hayrlsii olsnnnSelam arkadaşlar, biraz önce embriyo lokum aradı 9 yumurtadan 2 si sağlam kalmış cumartesi transferim vardı ancak erkene alındı kısmet olursa yarın öğleden sonra transferim olacak. Tabi ki biraz moralim bozuldu 9 da 2 kaldı. Kendimi avutuyorum bunda da bir hayır vardır diye bakalım heyecan ve korku dorukta... umarım herşey güzel gider....
Korkmana gerk yok canım benim yaşadım 3 opudan sonra 4. De oldu daha öncekiler cok rahattıKızlar benım de opum cuma günü çok heycanlıyım ilk olcak burda yazanları okuduktan sonra biraz da korku var, lokal anestezi ile yapılacak dün hemşireye sordum genel anestezi mi alsam ağrı çok olurmu diye, sen o kadar çok şeye dayandın ki onlara dayandıysan bu onların yanında hiç kalır bunada dayanırsin 10 dk lık bi işlem agrı hissetmezsin dedi inşallah hissetmem hayırlısı bakalım
İyuu tadı çok fena onun ama yapacak bir şey yok içmelisinya kizlar bu prendol16 diye bi ilac verdi doktor allahim bu ne igrenc bi ilac yaa 7 gun icicem son 2 gun kaldi ama mahfetti beni ya vallacorine jelden se fitil daha iyi sanki
sorma tatlim yaa mahfetti valla beni hap sogudum onu icerken az kaldi zaten :) daha aramadi hemşireler kacta alicam acaba bebeklerimi cok özledim heheh şimdi avm gidicem dr kitap falan alicam evde okumak icin dişari cikmayi düşünmüyorum bu seferİyuu tadı çok fena onun ama yapacak bir şey yok içmelisin
İnşallah canım benim iç kanama riskim de var insallah bişey olmadan atlatırımKorkmana gerk yok canım benim yaşadım 3 opudan sonra 4. De oldu daha öncekiler cok rahattı
Senin transferiin yarın değilmi??bende aldım 3 tane kalın cilt ama burda yazışmaktan elime almadım.biede bol bol esmaul husna zikirleri cektim.sorma tatlim yaa mahfetti valla beni hap sogudum onu icerken az kaldi zaten :) daha aramadi hemşireler kacta alicam acaba bebeklerimi cok özledim heheh şimdi avm gidicem dr kitap falan alicam evde okumak icin dişari cikmayi düşünmüyorum bu sefer
hayirlisi olsun cnm benimde ilk tedavimde gebelik gercekleşti ama malesef 7 haftanin icinde düştü malesf genetik test yaptirdim hic bişey cikmadi sadece kanimda pihtilaşma var bir tane mutasyonda doktpr transferden snr hibor 1300 igne vericek cok yagli bi igneSelam kızlar ben de 2. tedavimi görüyorum bu ay.. 16.06.2016 tarihinde yumurta toplamam olacak inşallah.
ilkinde tek embriyo transfer edildi 3. gün emriyosuydu maalesef tutmadı sebepsiz infertilite olduğu için dr lar bunu embriyo ve yumurta kalitesine bağladılar ve başka bir engelimiz de kalmasın diye genetik test istediler. genetik testimde herhangi bir şey çıkmadı çok az pıhtılaşma ile ilgili sıkıntı olabilir dediler ve bunu göz ardı etmeyelim transfer sonrası göbekten vurulan kan sulandırıcı iğne verecekler.
2 denememiz ilkine göre biraz farklı oldu. embriyo kalitesini arttırmak için büyüme hormonu da yaptılar iğne sürecinde 3 kere ve bu aşamaya kadar geldik şükür Rabbim bu sefer elimizi boş bırakmasın inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatları sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
bende meryem süresini okuyorum gecen perşembeden beri 41 gün okumayi planliyorumSenin transferiin yarın değilmi??bende aldım 3 tane kalın cilt ama burda yazışmaktan elime almadım.biede bol bol esmaul husna zikirleri cektim.
Mınecim bu kan pıhtılaşması genetik testte mi gözüküyor? İğneyi kendin mi yapıyorsunhayirlisi olsun cnm benimde ilk tedavimde gebelik gercekleşti ama malesef 7 haftanin icinde düştü malesf genetik test yaptirdim hic bişey cikmadi sadece kanimda pihtilaşma var bir tane mutasyonda doktpr transferden snr hibor 1300 igne vericek cok yagli bi ignecok can yakiyor bebeklerimize kavusalimda varsin yaksin diyorum artik
Ben onu okumaya cesaret edemedimKuran okumam cok iyi değil bide baya zor okunuşu olan bir ayet Allah kabul etsin dualarımızı inşAllahbende meryem süresini okuyorum gecen perşembeden beri 41 gün okumayi planliyorum
Hayırlı olsun inşAllah tedavin canım nerde tedavi görüyorsun??Selam kızlar ben de 2. tedavimi görüyorum bu ay.. 16.06.2016 tarihinde yumurta toplamam olacak inşallah.
ilkinde tek embriyo transfer edildi 3. gün emriyosuydu maalesef tutmadı sebepsiz infertilite olduğu için dr lar bunu embriyo ve yumurta kalitesine bağladılar ve başka bir engelimiz de kalmasın diye genetik test istediler. genetik testimde herhangi bir şey çıkmadı çok az pıhtılaşma ile ilgili sıkıntı olabilir dediler ve bunu göz ardı etmeyelim transfer sonrası göbekten vurulan kan sulandırıcı iğne verecekler.
2 denememiz ilkine göre biraz farklı oldu. embriyo kalitesini arttırmak için büyüme hormonu da yaptılar iğne sürecinde 3 kere ve bu aşamaya kadar geldik şükür Rabbim bu sefer elimizi boş bırakmasın inşallah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatları sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Hayirli olsun cnm hamilesinsonuç çıktı beta hcg 212 diyor ne demek oluyor acaba doktoruma ulaşamadım daha
Rabbim hayrlisiyla guzel habwrler aldirsin insallaaahh...Selam kızlar ben de 2. tedavimi görüyorum bu ay.. 16.06.2016 tarihinde yumurta toplamam olacak inşallah.
Super haber hamilesin canim benim :) anlat bakalim surecini.. Ne zaman basladn kac embryo transfer edildi neler yaptn transfer sonrasi anlat helesonuç çıktı beta hcg 212 diyor ne demek oluyor acaba doktoruma ulaşamadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?