2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Bugun sabahin 5 de uyandim ve kahverengi kanamam olmus hemen igne yaptirmaya gittim ama yapmadilar yasaklanmis heryerde yapilmiyomus.ama gitmisken test yaptirdim testim sonucunu bekliyorum ona gore kendi hastanemi arayip igne yaptircam.gebelik yoksa yaptirmicam.zaten kanama falanda yok suan bianlik az bisey geldi ve kesildi.bakalim hayirlisi artik

Transferi olan arkadaslar hep yatiyomusunuz ya? Benim tahmini transfer tarihimde gorumcemin düğünü var.. Hayirlisi bakalm
hülyacım kahverengi kanamayı tutunma kanaması olarak görüyorlar. inşALLah öyledir hayırlı haberlerini bekliyorum canım. Hastanemi yapmadı iğneyi projexs mi neydi iğnenin adı unuttum geçtiğimiz aralıkta yapıyorlardı.canım bekliyorum muhakkak hemen yaz sonucu kaçta çikacakmiş?

Duaalarım sesinle canım

Canim hemsireyi aradim dinlen cok yogun olursa igneyi yaptir dedi.suan iyiyom bisey yok.esim gitti aldi geldi test sonucumu sonuc 9.gun 40 cok sukur.ama cok sevinmek istemiyorum biraz dusuk geldi bana bakalim cumartesi tekrar yaptiricam.hastaneyede test yaptirdim demedim)

Yaa rabbim hadi inşAllah inşAllahee iğneyi yapmıyolarmiş nasıl yaptıracaksın asm demi?? Yat dinlen kuzum bol bol su iç

Ignemi eger yogun olursa yaptiricam suan bisey yok sadece gunluk pedin yarisi kadar lekelenme olmustu kalktigimda ozmandan bbu saate bisey yok eger artarsa gitcem asm de ignemi yaptiricam
Yapmayan yerde ozel tip merkezi cocuk sorumluluk alamam dedi bende dedim ki alt tarafi hormon ignesi.uzatmiim ole iste

Haydaa ilk defa duydum bunu.. Neden riskli olsun ki?? Bende sezeryanlıyım ama öyle bişeyin demedi henüz Dr.. Ne değişik.. Sebebi ne acaba

Hulyacım 40 güzel bi değer bence.. İğneni hemen vur kı değerın daha güzel katlansın..

İğnenin adı ne ki

Ooooy oy heyecandan ölücem.. Uyku uyuyamıyorum ayollll... Hayırlısıyla hamişşş kalsak da arzu ettiklerimize kavuşsakkk daha tedavinin başındayım ama zaman geçmek bilmiyor..

Tanışalım kızlar bu arada.. Hamişş olursak da aynı topikte aylarca bilgi alışverişi yaparız inşallah :) ben Fatma Zonguldak'tan.. Sorunumuz azosperm.. 2. Bebek için bu tedavimiz... Yaş 29.. Uygulanan kısa protokol.. Tedavinin 3. Günündeyim.. Ankara Turgut Özal Üniversitesi hastanesi Candan iltemir duvan da tedavimiz.. Böyle böyle benim hikayemmm

Mrb arkadaşlar dün opu yapılmıştı berbat bir gece geçirdim iğnelerden kevgire döndüm dün anestezi serum sonra iyiydin eve geldim ağrı başladı midemde dahil ağrı kesici içtim git gide arttı dayanamadım doktorumu aradım hemen acile git kanama olabilir binde bir bile olsa dedi ve kan sayımı istedi neyse bir panikle acile gittik salak doktora anlatıyorum üşütmüşsündür diyor muayene ederken kıız psikolojik olmasın sakın diyor sinirlerimi bozdu birazda Ateş var neyse kan verdik bence başkasınınkiyle karıştı :) bir sıkıntı çıkmadı doktoruma gönderdim aradı birşey yok seruma gerek yok kalçadan bir ağrı kesici yapsınlar dedi eve geldim iki saat uyudum uyandım ağrı devam bulantı var heryerim titriyor vücudum halsiz bu sefer başka hastaneye gittim orda ki doktora anlatıyorum eeee diyor yumurta toplamışlar içinle oynamışlar söylemediler mi sana ağrı olacağını bunları nerden seçiyorlar anlamadım sonunda serum yazdı içine sadece bulantı içim ilaç yaptırdı çok ağrı kesici aldın yeter dedi tekrar eve geldik hiç değişiklik yok güneş doğdu ben uyuyamıyorum sonra dalmışım bir iki saat şimdi hafifledi ama yürüyünce yine basınç oluyor acaba. Burda kadın doğuma gitsem mi doktorum Diyarbakır'da yol 1.5 saat sürüyor hiç kaldıramam istersen gel bakayım dedi ama ne yapsam yada evde başa gelen çekilir deyip beklesem mi çok uzun yazdım kusura bakmayın ama tedavimi kimse bilmiyor size anlatmak istedim

Insallah canimm ama igneye gerek duymadilar simdilik fitil kullanmaya devam ignede progestan
Sana farklı bir iğne vermişler hatta ben ecAneye gittiğimde eczacımın elinde reçetedeki iğne yoktu progestan vereyim aynı form dedi bende yok ne yazıyorsa o olsun dedim

Çok geçmiş olsun canım benim en son opuda çok fenaydı ama anlattıgın gibi gece falan ağrım olmadı acaba gitsenmi dr na?? Benim sağ yumurtalıkta kanama olmuş opu esnasında sonra onlar tampon yaparken ben uyandım biraz tepindim dr sesi kulağimda hala sakin ol az kaldı diye ama canım nasıl yandı. Normalde ben odaya alındıktan sonra uyurdum 1 saat yada 40 dk bu sefer yok acıdan inledim sordum hemşirreye neden bu kadar acıdı diye tampondandır dedi. Bide uyandın opu esnasında kafan çokmu dolu geldın demezmi. Halbukı cok rahattım dedim sonra anestezi uzmanına göre fark edermiş demekki az vermiş anesteziyi çok berbattı. Bide o tampon alınırkenkı acı Çek cek bitmiyor bende bir bagırma neyse çok şükür geçtii..

Canim yaa cok gecmis olsun cok zorlamis seni kisiden kisiye degisiyo demek benim agrim bile olmamisti.cok uzuldum ya yani enazindan tahlillerin temiz cikmis yat dinlen bol su ic haif agri kesiciler al.yani akil vermek gibide olmasin cok uzak yol 1.5 saat benve 2 gun daha dayan baktin olmuyo ozman git derim ben daha cok yeni agrin olmasi cok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…