Amin inşallah hayırlı haberler veririz. Kızlar benim 2. Denemem il transferim 1 nisan da oldu ama tutunmadı şimdi dondurulmuş deneyeceğiz 1 haziran transfer günü şuan climare fort bantları kullanıyorum hayırlısıyla transfer olup sonucu paylaşırım sizinle.Kızlar merhaba bende cumartesi günü adetin 2.günüydü ve tedaviye başladık 4 gündür iğnelerimi (puregon) vuruyorum ve yarın da başka bir iğne ile (cetrotide) beraber doktor tekrar gelmemi istedi bakalım ne olacak şimdi tedavi kısmı bir an önce bitsin de sonucu bir an önce öğreneyim istiyorum çekeceğim acıları gözüm görmüyor bile eee anne olmak kolay değil çok heyecanlıyım ilk tüp bebek denememiz haziran ayı hepimiz için hayırlı olur ramazan bereketi ile gelir inşallah :)
Cnm sizde olmama sebebi neymiş doktor ne söyledi benim eşimin sperm sayısı düşük çıktı normal yollarla olması mümkün değil dedi ve neden tutunmamış ilkinde doktor birşey söyledi mi bununla ilgiliAmin inşallah hayırlı haberler veririz. Kızlar benim 2. Denemem il transferim 1 nisan da oldu ama tutunmadı şimdi dondurulmuş deneyeceğiz 1 haziran transfer günü şuan climare fort bantları kullanıyorum hayırlısıyla transfer olup sonucu paylaşırım sizinle.
Ewet ben pko luyum ve ohss gerçekleşti bende sonra hitereskopi yapıldı her şerde bi hayır varmış şuan iyiki tutmamış diyorum çünkü rahmim kalp şeklindeymiş doğuştan yani hamile kalsam büyük ihtimal düşükle sonuçlanacakmış hayırlısı rahmime çizik attılar hitereskopi de Oray'a koyulacak embriyolar sonucu bende merak ediyorum hayırlısı olsun inşCnm sizde olmama sebebi neymiş doktor ne söyledi benim eşimin sperm sayısı düşük çıktı normal yollarla olması mümkün değil dedi ve neden tutunmamış ilkinde doktor birşey söyledi mi bununla ilgili
selam canım beni hatırladın mı? şubatta tüp bebek yaptırıp hamile kalanlardan biriyim. malesef bebeğimi kaybettim. 8 haziranda başlıyorum tekrar.rabbim herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
ilk tüp bebek denemen mi olacakKızlar bende adana acıbademde tedaviye başlıcam bugun regli oldum yarına randevu verdiler o an da ön görüşmede yapacklarmş tedavi hakkında biraz bilgi ve deneyinlerinizi paylaşırsnz çok sevnrm
Evt cnm ilk olack kısmetseilk tüp bebek denemen mi olacak
İnş cnm hepimzin hakkında hayrlısı bende kısmetse yarın ilk defa görüşmeye gidecm adetimin ikinci günü sanrm tedaviye de başlıcklar ben diğer aya kaldn istemdm rica ettm onlrda yarına randevu ayarladılar bakalm çok heyecanlıyım inş olur sende ki sorun neydi cnmselam kızlar. bende haziran ayı başında adet olmayı bekliyorum. adetin 2. günü gideceğim. 4 adet dondurulmuş embriyom var. mayıs ayı içerisinde de histeroskopi yapıldı. İnşallah her şey yolunda gider ve mutlu sona ulaşırız
Hakkında hayırlısı olsun. 10-12 gün yumurta takibi yapıyor doktor. iğne veriyor yumurtaları büyütmek için. iğneleri karnından yada kolundan vuruyorsun kendin. son ra çatlatma iğnesi vurulıuyor ardından yumurtaların anestezi altında toplanıyor. aynı gün eşinde numune veriyor. eşleştirip empriyolar oluşuyor ve 3-5 gün sonra transfer oluyor.Evt cnm ilk olack kısmetse
selam histeroskopiyi neden istedi doktorun.selam kızlar. bende haziran ayı başında adet olmayı bekliyorum. adetin 2. günü gideceğim. 4 adet dondurulmuş embriyom var. mayıs ayı içerisinde de histeroskopi yapıldı. İnşallah her şey yolunda gider ve mutlu sona ulaşırız
Canim tedavin insallah başarıyla sonuclanir. Benim 1 kizim var 6 tane de düşüğüm var. Normal yollarla hamile kaliyorum. Ama bebeklerim düşüyor bu nedenle bir de tüp bebekle denememi önerdi dr.larİnş cnm hepimzin hakkında hayrlısı bende kısmetse yarın ilk defa görüşmeye gidecm adetimin ikinci günü sanrm tedaviye de başlıcklar ben diğer aya kaldn istemdm rica ettm onlrda yarına randevu ayarladılar bakalm çok heyecanlıyım inş olur sende ki sorun neydi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?