2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Kizlar biraz once hastaneden aradilar dun 9 tane emriyomuz vardi bugunde sayida eksilme olmamis ama 2 tanesi biraz geriden geliyomus ins cumaya bugu transver olacak

Yine ben geldim yine moralim bozuk klinikten aradılar dün yıkama sonrası 12 yumurta bulmuşlar ama bunların sadece 7 si olgunmuş onlardahenüz bölünmeye başlamamış üçüncü gün dondurmaktan bahsetti ağlama seanslarım şimdiden başladı

Üzülme lütfen rabbim ol derse olacak tedavi gördüğüm hastanede hemşireninkide tüp bebekti 2. Gelişenleri tutmuştu şimdi kucağında yavrucakları

üzülme canim bölünürler bozma moralini

Canim benim bole herseye moralini bozma ama daha yolun basindayken inan bana uzulmen ne seni nede toplanan yumurtalari daha iyi yapiyo.bekle sabret benimde 11yumurtam vardi ama 6si kaldi.sonucta tek embriyo yetiyo.bence biraz sakin ol ve en azindan 7 tane yumurta toplandigina dua et ya hic yumurtamiz olmasaydi

ilk tedavide kullandığım progestandan sonra bende hep sabır çektim canım yağlı olduğu için iğne ne uyuttu ne oturttu. izmirde görüyorum ben tedavimi smyrna da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…