- 5 Mart 2014
- 1.725
- 912
- 108
Hayırlısı olsun canım inşallah bebislerin sana tutunur lar Pozitif haberlerinide bekliyoruzkizlar transferim gerceklesti iki tane embriyo transfer etti doktorumuz hayirlisi olur insallah rabbim saglikli hayirli evlarlar nasip eder bize insallah
Hayırlı olur inş dondurulmuş embriyonuz var mıkizlar transferim gerceklesti iki tane embriyo transfer etti doktorumuz hayirlisi olur insallah rabbim saglikli hayirli evlarlar nasip eder bize insallah
Canimm hadi hayirlisi olsun stres yapma ve kesinlikle kendini yataga baglama insallah tutuniz bebeklerinkizlar transferim gerceklesti iki tane embriyo transfer etti doktorumuz hayirlisi olur insallah rabbim saglikli hayirli evlarlar nasip eder bize insallah
Canim ayni gun tranferimiz olmus benimde 6sinda oldu.dunde yani 9.gun mecbur kan testi yaptirdim hafif kahve akintim oldu.degerim 40 ama yarin degil cumartesi test gunum ozman baktircam tekrar.degerini kimseyle kiyaslama herkesin sonuclari farkli cikiyo ilk iki hamileligimde yuksek cikip 3.testte dumura ugradim dusuk yaptim.hayirlisi olsun degerlerimiz yukselir insallahMerhabalard bende hazıranın 6sında tüp bebek yaptrdım.dün9.gunumdu degerım 14.56 cıktı a aba ıyımı bılemedımm varmı 9.da tahlıl yaptıran??
yine dondurmadi doktor dondurma kalitesinde değillermiş digerleri oyuzdenHayırlı olur inş dondurulmuş embriyonuz var mı
hayırlı uğurlu olsun, inşallah güzel haberlerinizi alırız.kizlar transferim gerceklesti iki tane embriyo transfer etti doktorumuz hayirlisi olur insallah rabbim saglikli hayirli evlarlar nasip eder bize insallah
İnşAllah hayırlı haber artmiş değerim hamd olsunAmiiinn canımmm inşallah pozitif haberlerle gelirsin hakkında hayırlısı olsun
ayıptır sorması, ne kadar tuttu tedaviniz, ilaçlar vs.?Teşekkür ederim İstanbul'da fertijin tüp bebek merkezinde oldu Can'ım doktorum Seval Taşdemir.
Evet belli oldu hayırlısıyla dediğin gibi sevinemeden hep korku heyecan. kimyasal gebelik riski ilk ultrasona kadar devam ediyor herhalde değilmi ??12. Gün 1612.8 di bu 14. Gün 2987.4 gözüküyor hemşirem ıyı ama kesin sonuç ultrasonda belli olur dedi.amiin inşAllah rabbim herkesin gönlündekini versin hayırlısıyla !!Luna28 canım ne yaptın belli oldu mu sonuç aklımdasın inş 2 ye katlamıştır. Bende bugün 15. Gün testimi yaptırdım 13. Gün 289 15.gün 734 çıktı gerçekten çok zor pozitif çıkıyor hamile olduğuna sevinemeden acaba 2 kat artacakmı , acaba kimyasal gebelikmi diye düşünmekten hamileymiş gibi hissetmiyorsun hep bi korku. Ama binlerce şükür rabbime. Allah tüm sonuç bekleyenlerin sonucunu pozitif, sonucu pozitif olanların evlatlarını kucağına almayı nasip etsin inş. Rabbim her isteyeni aratmadan evlat sahibi yapsın inş .
Çıktı hayırlısıyla artmış değerlerim darısı bütün bekleyen arkadaşlarıma inşAllah!Naptin kuzum sonic cikmistir simdiye..
hayir canim bu 2 inci denemem ilkinde 2 tane koymuslardi ikiside tutunmustu ama düşmüştü malesef şimdi yine iki tane koydurduk artik hersey yüce rabbime kalmişhayırlı uğurlu olsun, inşallah güzel haberlerinizi alırız.
3. deneme mi tüp bebekte? keşke 1.denemelerde de 2 transfer yapsalar :/
hadi hayirlisi olsın canim güzel katlanmişEvet belli oldu hayırlısıyla dediğin gibi sevinemeden hep korku heyecan. kimyasal gebelik riski ilk ultrasona kadar devam ediyor herhalde değilmi ??12. Gün 1612.8 di bu 14. Gün 2987.4 gözüküyor hemşirem ıyı ama kesin sonuç ultrasonda belli olur dedi.amiin inşAllah rabbim herkesin gönlündekini versin hayırlısıyla !!
inşallah ikisi de tutunur sana canım, sağlıkla doğsunlar inşallah. tedavin nerede oldu?hayir canim bu 2 inci denemem ilkinde 2 tane koymuslardi ikiside tutunmustu ama düşmüştü malesef şimdi yine iki tane koydurduk artik hersey yüce rabbime kalmiş
Hülyacığım güzel gidiyor inşAllah 1612.8 şimdi 2987.4 olmuş başka kan testı istemediler 1 temmuza ultrason için gün alıcam.hiç bilgi vermiyorlar değerlerle ilgili bende cahilim bu konuda daha önce pozitif görmediğimden. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşAllah!!senin 2 günün kaldı hayırlı haberler alıp Mutlu olacağız hepbirlikte
Seninkide güzel katlanacak inşAllah Can'ım teşekkür ederim.üzülme dondurmalar diye bunlar tutunucaklar anneciğe inşallahhadi hayirlisi olsın canim güzel katlanmiş
bursa acibadem caniminşallah ikisi de tutunur sana canım, sağlıkla doğsunlar inşallah. tedavin nerede oldu?
ben bursa acibadem hastanesinde göruyorum cnmSeninkide güzel katlanacak inşAllah Can'ım teşekkür ederim.üzülme dondurmalar diye bunlar tutunucaklar anneciğe inşallahsen nerde tedavi görüyorsun minecim??
Hadi gözün aydın o zaman canımİnşAllah hayırlı haber artmiş değerim hamd olsun
Hayırlı olsun inş keseleri ve kalp atışlarında duyarsınızEvet belli oldu hayırlısıyla dediğin gibi sevinemeden hep korku heyecan. kimyasal gebelik riski ilk ultrasona kadar devam ediyor herhalde değilmi ??12. Gün 1612.8 di bu 14. Gün 2987.4 gözüküyor hemşirem ıyı ama kesin sonuç ultrasonda belli olur dedi.amiin inşAllah rabbim herkesin gönlündekini versin hayırlısıyla !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?