2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Ohh masallah canim yaa ckk sevindimm allahim daim etsin insallah kesecikleri sonrada kalp atislarini duyucaksin.kontrollere nereye gidiyosun anadoludami devam ediyosun yoksa baska doktorami gideceksin

Ohh masallah canim yaa ckk sevindimm allahim daim etsin insallah kesecikleri sonrada kalp atislarini duyucaksin.kontrollere nereye gidiyosun anadoludami devam ediyosun yoksa baska doktorami gideceksin
İlk ultrason muayenesini Ebru hanım kendisi yapıyor bildiğim kadarıyla ondan sonrasına karar vermedim burda komşu var Ebru hanımın hastasıydı oda iyi bir doktoru. Varmış başka bir hastanede belki ona giderim ama karasızım Can'ım .inşAlah Can'ım inşAllah duyalım rabbim tattırsın bizede o heyecanları hayırlısıyla!

benim de bugün 6. günüm blast transferi yapıldı beta hcg sonucum 12,74 cıktı hala ovitrelle in etkisi yoktur değil mi?bugun kan tahlili yaptırdığımı kimseye de söyleyemedim herkes kızacak cunku

Anladimm canimm ozmam iki test sonucunuda hastaneye faksliyosun ona gore seni cagiriyolar.insallah cumarteside iyi haber veririm seni bole duyunca iyice umutlandim kahverengi akintimda durdu insallah olmaz bidaha.

benim de bugün 6. günüm blast transferi yapıldı beta hcg sonucum 12,74 cıktı hala ovitrelle in etkisi yoktur değil mi?bugun kan tahlili yaptırdığımı kimseye de söyleyemedim herkes kızacak cunku
Ayy cok erken yaptirmissinama sonucta cok guzel cikmis aman bosver iyiki yaptirmissintadini cikar

Anladimm canimm ozmam iki test sonucunuda hastaneye faksliyosun ona gore seni cagiriyolar.insallah cumarteside iyi haber veririm seni bole duyunca iyice umutlandim kahverengi akintimda durdu insallah olmaz bidaha.
Umutlan tabi güzel olacak her şey arkadaşım. Whatsup tan hemşirelere gönderdim ben sonuç ları . Bekliyorum hayırlı haberlerini umutla güzel olacak her şey

kızlar geçen hafta perşembe opu işlemim yapılmıştı..sonrasında kusma şişlik..ohss den süphelendiler
ama htc değerim olunca transferimi yaptılar :)

progestan iğne vermişlerdi çok canımı acıttığı için jel versyonuna geçiş yaptım hala biraz şişlik var ve deli gibi bir heyecan var :))
sizde durumlar nasıl??

hayırlısı olur inşallah. bende iğnenin 3. günündeyim yarın kontrolüm var. ama pko olduğu için korkuyorum ohss olur mu diye birde panik atak olunca :)

hayırlısı olur inşallah. bende iğnenin 3. günündeyim yarın kontrolüm var. ama pko olduğu için korkuyorum ohss olur mu diye birde panik atak olunca :)

canım bende çok panik olmuştum ama doktorun dediği şu =>bebek ohss durumunda bile tutunabiliyor önemli olan kafanı rahatlatmak..sonuçta risk her yerde var ..bende şişlik hala mevcut 4 aylık gibi dolaşıyorum ama geçecek inşallah

Yarin sabah kontrolum var.. Bugun 4. Ignemi yapicam.. Insallah yarin guzel haberler alirim ... Aaayy cok heyecanliyimmmm

tabiki oyle inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun. sizin hangi hastane

kizlar bende bi duygu bosalmasi oldu daha deminden gecmiste yasadiklarim aklima geldi agla agla icimi bosalttim resmen rabbim insallah bu son olur diyorum

kizlar bende bi duygu bosalmasi oldu daha deminden gecmiste yasadiklarim aklima geldi agla agla icimi bosalttim resmen rabbim insallah bu son olur diyorum
dün akşam bende aynı moddaydım baya bi ağladım sonrasında dua ettim..ve rahatladım.. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah kızlar

Aslinda hic birimizin yasadigi seyler kolay degil hepimizin birer hikayesi var hepimiz birbirimizi cok iyi anliyoruz disaridan birinin bizi anlamasi imkansiz bi hal malesef yuce rabbim kimseleri zor duruma sokmasin kimseyi evladiyla kimseyi evlatsiz sinamasin test gunume kadar buraya yazmiycam test gunu size haber vericem umarim hepimiz guzel sonuclar alacagiz 28 haziranda görüşmek üzere

sıra bende o zaman çok tuhaf bir haldeyim kafam karma karışık gözünün üstünde kaş var deseler ağlayabilirim :)

Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın. burada birbirimizi tanımadan destekçi oluyoruz inşallah bende bu ay sonu güzel haber alırsam burada paylaşıcam :)

Herkese merhaba., bugün benimde transferim gerçekleşti aldım bebisleri geldim.. Allahtan tek dileğim herkesin gönlüne göre vermesi. Umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız.. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…