iki adet beklemedinmi ? hemen mi basladinizkızlar selam ben 22 yaşındayım gecen ay 2embrıyo ıle ılk transverimi oldum sonuç kimyasal gebelikdi ,bu ay 2. transverımı oldum 3. gunum bugun beklemedeyım ama sankı yıne olmadı gıbı hıssedıyorum
Hayır Can'ım gonal f bende işe yaramıyor sadece Merional yada menogon gibi ilaçlar yani içinde hem fsh hemde lh olması gerekiyor gonal f sadece fsh o yüzden onu kullanmıyoruz20 kutumuuupeki gonal f hiç kullanmadınmı canım
anlladim cnm rahim kendini toparlamasi acisindan dedim bende 3 ay bekledim yani 3 adetevet canım ıkı adet bekledım kısaca 1 ay yazdım
Anladım canım inşallah hayırlı sonuç alırsın inşallah bu defa bebeğine kavuşursun tatlım rabbim emeğinizin karşılığı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhHayır Can'ım gonal f bende işe yaramıyor sadece Merional yada menogon gibi ilaçlar yani içinde hem fsh hemde lh olması gerekiyor gonal f sadece fsh o yüzden onu kullanmıyoruz
Amin Can'ım inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerimizeAnladım canım inşallah hayırlı sonuç alırsın inşallah bu defa bebeğine kavuşursun tatlım rabbim emeğinizin karşılığı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh
sen elinden geleni yaptigina inaniyorsan gerisi yuce rabbime kalmis o ol derse olur dua et hergun canimneden tutmuyor anlam veremiyorum
Canim biz hakiki kestane bali ve keciboynuzu suyunun vesilesiyle cogaldigini düşünüyoruz... Takdir Rabbimden.. Insallah sizde bizde güzel sonuclar alirizSelam canım sayfaları okurken gördüm sanırım senin eşin de azospermi kür yaptım falan demişsin rica etsem uyguladığın kürler hakkında bilgi verir misin benim eşimde azospermi çok çok az olsa da canlı hücre çıkıyor bizde 2 3 ay sonra üçüncü deneme için başlıyacaz o zamanakadar ona kür hazırlamak istiyorum rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın inşallah oğluna kardes gelir
Gayet iyi bence umarım yedisinde kalır.....bugun aradilar beni de merkezden.toplanan 13yumurtanin 10u isleme girmis 3u kotuymus.10 tanenin 7si dollenmis.yarin tekrar arayip durumlari hakkında bilgi vericeklermis.nasil sizce ??
Tutmuyor tutsa bile dusuk oluyo cunku embriyolar 5.gune gitse bile kalitesiz olabiliyo bununa aslimda pgt yontemiyle auristirabiliyolar ama merkezler biraz paraya yoneli is yaptigi icin bunu sana 3.denemende soluyo.onlara olmus olmamia farkedermi yeterki cesmeden su aksin.neden tutmuyor anlam veremiyorum
Aaa nedenKizar benim transfer iptal oldu
Yumurtaların gelişimi durmuşAaa nedenhayirlisi yaa
Allah Allah,hayirlisi olsun inşallah, Allah büyük vardir bir hikmeti.Yumurtaların gelişimi durmuş
yoktur canim kendini rahat birak crone jelde oluyor tahris oluyorKızlar çok korkuyorum bugün jelimi koyarken kahverengi çamur gibi akıntı geldi. Yarın kese görmeye gidicez bişi falan mı oldu çok kötü oldum. 1 haziran da transfer olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?