- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
Benim oğlum 2 aylik olana kadar idrar testinde cikmamisti..bugün transferin 8.günü idrar testi yaptım negatif çıktıyarın 9.günü kan testi yapılacak.. üzülmem müsterih olurum diyordum ama önceden test yapmamak lazım bence..çok üzgünüm..
Umarım dediğin gibi değildir 10. Gün test yapmasaydin şuan bu değer seni çok mutlu edecekti bence iki gün sonra tekrarladiginda değerin articak hiç uzme kendiniBenim 10 gün 101 di 12 gün 122 çıktı yükselmemiş daha önce dış gebelikte böyle olmuştu yine dış gebelik mi acaba
Doktorum 10 gün yap demiştiUmarım dediğin gibi değildir 10. Gün test yapmasaydin şuan bu değer seni çok mutlu edecekti bence iki gün sonra tekrarladiginda değerin articak hiç uzme kendini
Aklına kötü birşey getirme bence inşallah test yaptığında yükselmiş olucak değerin moralini yüksek tutDoktorum 10 gün yap demişti
İnşallahAklına kötü birşey getirme bence inşallah test yaptığında yükselmiş olucak değerin moralini yüksek tut
korkma canim tahrii yapmiştir ben hic saatlere bakmiyorum sabah ögle aksam belirsiz saatlerKizlar acil yardima ihtiyacim var !! Progestan fitili normal de 8/4/12 kullaniyorum AMA bu gun saat leri karistirdim 8 de koydum unuttum tekrar 11 de koydum sonra dus aldim fitilin kalintisini temizlemeye calisirken peceteye cok az kirmizi leke vardi.
cnm üzülme idrara gec karişiyor herkesteki bünye ayni değil oyuzden telaşlanma en ideali kan tahlilibugün transferin 8.günü idrar testi yaptım negatif çıktıyarın 9.günü kan testi yapılacak.. üzülmem müsterih olurum diyordum ama önceden test yapmamak lazım bence..çok üzgünüm..
doktoruna söyledin mi canim artiş pek iyi gibi gelmedi bana umarim diş gebelik değildirBenim 10 gün 101 di 12 gün 122 çıktı yükselmemiş daha önce dış gebelikte böyle olmuştu yine dış gebelik mi acaba
Tahris oldu herhalde sonrasinda sildim sildim yok bi sey.fitilinmi saati yok bana hep duzenli kullanmami soyledilet. Neyse hemsireyi arDim bi sey olmaz dedi takip edicem lekelenme tekrarlarsa arayacaim . Sen nasilsin nasil gidiyor kacinci gunundesin?korkma canim tahrii yapmiştir ben hic saatlere bakmiyorum sabah ögle aksam belirsiz saatler
benim 6 gün idrarda cift cizgi var ama idrara pek güvenmiuorum 12 yaptiricamTahris oldu herhalde sonrasinda sildim sildim yok bi sey.fitilinmi saati yok bana hep duzenli kullanmami soyledilet. Neyse hemsireyi arDim bi sey olmaz dedi takip edicem lekelenme tekrarlarsa arayacaim . Sen nasilsin nasil gidiyor kacinci gunundesin?
Benimde bugun 6 gunum bende mi yapsam negatif cikar diye cok korkuyorum acikcasibenim 6 gün idrarda cift cizgi var ama idrara pek güvenmiuorum 12 yaptiricam
Kaç embriyo transfer edilmişti sana ve kaçıncı gün embriyosu 6.gunde çıkması çok iyibenim 6 gün idrarda cift cizgi var ama idrara pek güvenmiuorum 12 yaptiricam
Nedense benim içinde pozitif olduğuna dair bir his var :)benim 6 gün idrarda cift cizgi var ama idrara pek güvenmiuorum 12 yaptiricam
iki tane canim 5 gun emriyosu transfer edilmisti orta kalite grande 2 yaziyor kagita ama benim subat ayinda denedigim ilk tup bebek tedavisindede 7 gun kanim 27 cikmistiKaç embriyo transfer edilmişti sana ve kaçıncı gün embriyosu 6.gunde çıkması çok iyi
yapma sen canim sen bana bakma benim gecenki tup bebekten kalan testle yaptim inan sevinmedim bile cnk en onemlisi kanda pozitifi gormek idrar testleri guvenilir olmuyorBenimde bugun 6 gunum bende mi yapsam negatif cikar diye cok korkuyorum acikcasi
ah canim benim umarim herkesin pozitif olur ama ben pozitif olsa bile diger evreleri gecemedim 4 gebeligimdede dusuk yasadim bazen negatif sonuc almak daha iyi diyor insan sonucta dusuk yapmak daha kotu umarim bu sefer hersey guzel olur yuce rabbim banada bu duygu yasattirirNedense benim içinde pozitif olduğuna dair bir his var :)
inş canim ezan okunuyor rabbim isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar versinİnş bu defa sorunu biliyorsunuz kan sulandırıcı iğnelerle inş devamı gelir
Kizlar acil yardima ihtiyacim var !! Progestan fitili normal de 8/4/12
Canim insallah yine dis gebelik olmaz.ama biliyosun normal bi sonuc degil.allah hakkinda hayirlisini versinBenim 10 gün 101 di 12 gün 122 çıktı yükselmemiş daha önce dış gebelikte böyle olmuştu yine dış gebelik mi acaba
Allah dualarimizi Kabul etsin mubarek gunlerin hurmetinede bu Sefer olsun insAllahbenim 6 gün idrarda cift cizgi var ama idrara pek güvenmiuorum 12 yaptiricam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?