Kizlar 15 tane yumurtam toplandi.. Istirahat ediyorum şimdi.. Yarin arayip bilgi vericekler embriyolarla ilgili.. Hayirlisi insallah...
Ben oglumu 3. Gün embriyosu saniyordum 5. Gun blaktosistmis meğer.. Sasirdim.. Insallah simdi de 5. Gune kadar saglikla gidebilirler.. Ayy cok heyecanliyimm
Çok sevindim canım :) çok geçmiş olsun. Atlatmışsın çok güzel. Bebişini de gördün o zaman. Süper. Zayıf derken kilo olaraksa ben de zayıfım çok. Ondan oluyo o zaman. Tabi ben daha çok başındayım. Sonucumu öğrensem bi Allahın izniyle. İnşallah olumludur. Bebişlerim benimledirCan'ım az önce doktordan geldim yaklaşık bir saat önce kanamam oldu aklım çıktı işyerimden Nasıl doktora gittiğimi bilmiyorum. Dedim gitti bıraktı bni ağlaya ağlaya merkeze girdim kanamam bar diye çok sakindiler serum taktılar serum bitikten sonra ultrasona aldılar bni keseyi göremediler karından bide vajinal ultrasonda bakalım dediler bebeğim benimleymiş herşey normal kesenin şekli besin yolu oluşmuş dediler. Hergün progestan iğne oluyordum zayıf hastalarımızda oluyor dedi yerleşme olduğunda damarlar gerilince oluşan kan boşalmıştır dediler yatak istirati verdiler şimdi evimdeyim rapor aldım. Allah'ıma binlerce şükür sıkıtı yok şuan.
Amin inşallah Can'ım hayırlı sonuçlarını bekliyorum. Evet kilo olarak zayıf hastalarımızda oluyor merak etme dediler. Dinlene bildiğin kadar dinlen dediler. Kalkmadan yatmaya devam. İyi olsunda Bn herşeye razıyım.Çok sevindim canım :) çok geçmiş olsun. Atlatmışsın çok güzel. Bebişini de gördün o zaman. Süper. Zayıf derken kilo olaraksa ben de zayıfım çok. Ondan oluyo o zaman. Tabi ben daha çok başındayım. Sonucumu öğrensem bi Allahın izniyle. İnşallah olumludur. Bebişlerim benimledirAllahım sanada kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah
Arkadaslar Yardımınıza ihtiyacım var :-( Bgun transfer günüm ve şimdi. İdrara sıkışması bekliyorum şu an 3.gün 5 tane kaliteli embriyom var yaşım Daha 24 ve doktor 2 transfer yapalım dedi ama ben tek.embriyo istiyorum siz kaç embriyo transfer ettirdiniz
gözün aydin canim,rabbim hayirlisiyla kucagina alacagin gunleri de gostersin inşallah. aminCan'ım az önce doktordan geldim yaklaşık bir saat önce kanamam oldu aklım çıktı işyerimden Nasıl doktora gittiğimi bilmiyorum. Dedim gitti bıraktı bni ağlaya ağlaya merkeze girdim kanamam bar diye çok sakindiler serum taktılar serum bitikten sonra ultrasona aldılar bni keseyi göremediler karından bide vajinal ultrasonda bakalım dediler bebeğim benimleymiş herşey normal kesenin şekli besin yolu oluşmuş dediler. Hergün progestan iğne oluyordum zayıf hastalarımızda oluyor dedi yerleşme olduğunda damarlar gerilince oluşan kan boşalmıştır dediler yatak istirati verdiler şimdi evimdeyim rapor aldım. Allah'ıma binlerce şükür sıkıtı yok şuan.
bence 2tane transfer ettirsen,belki biri tutar yine tek bebegin olmus olur.haa ikisi birden tutarsa o zaman da belki biraz zor olur ama onun da ayri guzelligi olur.hatta belki transferin olmustur bile,kac tane.transfer edildi? ?? son durum.nedir ?[/QUOTcanım şimdi oldum transfer tek embriyo koyduk artık inşallah hayırlısı olur :-(
Canım çok geçmiş olsun çok şükür bebeğin şenindeymiş bol bol dinlen dua etCan'ım az önce doktordan geldim yaklaşık bir saat önce kanamam oldu aklım çıktı işyerimden Nasıl doktora gittiğimi bilmiyorum. Dedim gitti bıraktı bni ağlaya ağlaya merkeze girdim kanamam bar diye çok sakindiler serum taktılar serum bitikten sonra ultrasona aldılar bni keseyi göremediler karından bide vajinal ultrasonda bakalım dediler bebeğim benimleymiş herşey normal kesenin şekli besin yolu oluşmuş dediler. Hergün progestan iğne oluyordum zayıf hastalarımızda oluyor dedi yerleşme olduğunda damarlar gerilince oluşan kan boşalmıştır dediler yatak istirati verdiler şimdi evimdeyim rapor aldım. Allah'ıma binlerce şükür sıkıtı yok şuan.
Saol cnm Bn çok teşekkür edeRim inş bişi olmaz Allah kimseye böyle bişi yaşatmasın.Canım çok geçmiş olsun çok şükür bebeğin şenindeymiş bol bol dinlen dua et
Canim ya kotu dusunme lutfen.. Guzel dusunelim guzel olsun insallah... Idrarda cikmayabilir.. Sabret bakalim.. Dua edelim hayirlisi insallah
kimilerinin idrar tahlilinde gec çıkıyormuş, belki öyledir..iyi dusunelim iyi olsun inşallah. hayirlisi.Allahtan.Kızlar yarın test günüm. 5. Gun transferiydi bu. Az önce idrar testi yaptım hiç bişey yok. Ilk hamileliğimde görmüştüm silik çizgiyi. Kimyasal gebeliğimde de görmüştüm. Sanırım yine olmadı bu sefer. Silik de olsa çıkardı. Yarın kan vericem ama berbat günler yine beni bekliyor olacak sanırım . 6. Denemeye hazırlamaya başlıcam sanırım. Ne enerjim ne gücüm ne de psikolojim kaldi. Dua edin nolur bana.
Hulyacigim buralardayim aslinda AMA dun kucuk bi korku atlattim hafif bir leke geldi korktum neyseki sadece o kadarla kaldi.sen nerelerdesin canim bu gunde sen yoksunLuna28 nerelerde acaba merak ettim ugramiyoda buraya insallah hayirli haberlerle gelir
.sagol canim ins pazartesi kandasa guzel bi deger gorurum sen iki tanemi koydurmustun biz artik olursa keseleri bayramdan snr gorucem
Hayirlisi olsun simdiden insallah guzel haberlerle gelirsin yarin.olmasada kendini uzmene gerek yok.tutmadiysa dunyanin sonuda degil.sagligin olsun yeterki.sen varsan umut hep var.birakmak yok bizde anne olcazzzKızlar yarın test günüm. 5. Gun transferiydi bu. Az önce idrar testi yaptım hiç bişey yok. Ilk hamileliğimde görmüştüm silik çizgiyi. Kimyasal gebeliğimde de görmüştüm. Sanırım yine olmadı bu sefer. Silik de olsa çıkardı. Yarın kan vericem ama berbat günler yine beni bekliyor olacak sanırım . 6. Denemeye hazırlamaya başlıcam sanırım. Ne enerjim ne gücüm ne de psikolojim kaldi. Dua edin nolur bana.
Canim yaa gecmis olsun bidahada olmasinHulyacigim buralardayim aslinda AMA dun kucuk bi korku atlattim hafif bir leke geldi korktum neyseki sadece o kadarla kaldi.sen nerelerdesin canim bu gunde sen yoksun
Insallah allahım dualarını kabul eder benim de senin gibi 5. Deneme bu defans olmazsa 6 yz yol görünüyor.... 30 haziran test günüm bu gün dayanamadım idrar testi yaptim silik çizgiyi gördüm ama görene kadar akla karaya seçtim....Bende senin gibi çok zor durumdayım... inşallah senin de benimde diğerlerinin de gönlüne göre versin Allah... ama yinede ümidini hiç kaybetme olacak dersen inşallah olur....Kızlar yarın test günüm. 5. Gun transferiydi bu. Az önce idrar testi yaptım hiç bişey yok. Ilk hamileliğimde görmüştüm silik çizgiyi. Kimyasal gebeliğimde de görmüştüm. Sanırım yine olmadı bu sefer. Silik de olsa çıkardı. Yarın kan vericem ama berbat günler yine beni bekliyor olacak sanırım . 6. Denemeye hazırlamaya başlıcam sanırım. Ne enerjim ne gücüm ne de psikolojim kaldi. Dua edin nolur bana.
Biraz agrilarim oldu ama iyiyim cok şükür ya.. Birazdan embriyologu ariycam nasipse dua edin yaatoplandi mi yumurtalar arkadasim?nasilsin iyi misin?
Canim verdinmi kan naptinKızlar yarın test günüm. 5. Gun transferiydi bu. Az önce idrar testi yaptım hiç bişey yok. Ilk hamileliğimde görmüştüm silik çizgiyi. Kimyasal gebeliğimde de görmüştüm. Sanırım yine olmadı bu sefer. Silik de olsa çıkardı. Yarın kan vericem ama berbat günler yine beni bekliyor olacak sanırım . 6. Denemeye hazırlamaya başlıcam sanırım. Ne enerjim ne gücüm ne de psikolojim kaldi. Dua edin nolur bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?