2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

benim oglum da 5.gun embriyosuydu.simdiyse 13yunurta toplandi,3tanesi su doluymus.ilk gun aradilar kalan 10 tabeden 7si dollendi dediler,2.gun arayip tekrar 10a cikti 3 yunurta da sonradan ilerlemeye.basladi.dediler :) sanirim benim transfer cmt olacak gibi 5.gun oluyor bugun tabi yarina cagrmazlarsa.
hayirlisi allahtan.iyi olur hepimiz icin insallah her sey.

Çok sevindim canım :) çok geçmiş olsun. Atlatmışsın çok güzel. Bebişini de gördün o zaman. Süper. Zayıf derken kilo olaraksa ben de zayıfım çok. Ondan oluyo o zaman. Tabi ben daha çok başındayım. Sonucumu öğrensem bi Allahın izniyle. İnşallah olumludur. Bebişlerim benimledir Allahım sanada kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah

Amin inşallah Can'ım hayırlı sonuçlarını bekliyorum. Evet kilo olarak zayıf hastalarımızda oluyor merak etme dediler. Dinlene bildiğin kadar dinlen dediler. Kalkmadan yatmaya devam. İyi olsunda Bn herşeye razıyım.

bence 2tane transfer ettirsen,belki biri tutar yine tek bebegin olmus olur.haa ikisi birden tutarsa o zaman da belki biraz zor olur ama onun da ayri guzelligi olur.hatta belki transferin olmustur bile,kac tane.transfer edildi? ?? son durum.nedir ?

gözün aydin canim,rabbim hayirlisiyla kucagina alacagin gunleri de gostersin inşallah. amin

Canım çok geçmiş olsun çok şükür bebeğin şenindeymiş bol bol dinlen dua et

Kızlar yarın test günüm. 5. Gun transferiydi bu. Az önce idrar testi yaptım hiç bişey yok. Ilk hamileliğimde görmüştüm silik çizgiyi. Kimyasal gebeliğimde de görmüştüm. Sanırım yine olmadı bu sefer. Silik de olsa çıkardı. Yarın kan vericem ama berbat günler yine beni bekliyor olacak sanırım . 6. Denemeye hazırlamaya başlıcam sanırım. Ne enerjim ne gücüm ne de psikolojim kaldi. Dua edin nolur bana.

Canim ya kotu dusunme lutfen.. Guzel dusunelim guzel olsun insallah... Idrarda cikmayabilir.. Sabret bakalim.. Dua edelim hayirlisi insallah

kimilerinin idrar tahlilinde gec çıkıyormuş, belki öyledir..iyi dusunelim iyi olsun inşallah. hayirlisi.Allahtan.

Hayirlisi olsun simdiden insallah guzel haberlerle gelirsin yarin.olmasada kendini uzmene gerek yok.tutmadiysa dunyanin sonuda degil.sagligin olsun yeterki.sen varsan umut hep var.birakmak yok bizde anne olcazzz

Hulyacigim buralardayim aslinda AMA dun kucuk bi korku atlattim hafif bir leke geldi korktum neyseki sadece o kadarla kaldi.sen nerelerdesin canim bu gunde sen yoksun
Canim yaa gecmis olsun bidahada olmasinlekeyse kulladigin fitilden falandir bi sure sonra koyarken zorlaniyo insan.allahim insallah bebeklerinn bak yine cogul kullandim iyidirler yerlerinde.ben ara ara girip bakiyorum onun disanda yerlerde surunuyorum dusuk yapmakta zor

Insallah allahım dualarını kabul eder benim de senin gibi 5. Deneme bu defans olmazsa 6 yz yol görünüyor.... 30 haziran test günüm bu gün dayanamadım idrar testi yaptim silik çizgiyi gördüm ama görene kadar akla karaya seçtim....Bende senin gibi çok zor durumdayım... inşallah senin de benimde diğerlerinin de gönlüne göre versin Allah... ama yinede ümidini hiç kaybetme olacak dersen inşallah olur....

Canim verdinmi kan naptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…