Merhaba benim de test günüm 30 haziran. Test için çok erken değil mi? Ya ben testlerimi evde unutmuşum haftasonu gidicem hem o zaman da 5-7 günler anca çıkar diye çok umursamıyordum. Ama çıkma ihtimali var o zamanInsallah allahım dualarını kabul eder benim de senin gibi 5. Deneme bu defans olmazsa 6 yz yol görünüyor.... 30 haziran test günüm bu gün dayanamadım idrar testi yaptim silik çizgiyi gördüm ama görene kadar akla karaya seçtim....Bende senin gibi çok zor durumdayım... inşallah senin de benimde diğerlerinin de gönlüne göre versin Allah... ama yinede ümidini hiç kaybetme olacak dersen inşallah olur....
Canim hadi gecmis olsunn insallah hayirlisi olur.bol bol su ic ama idrarda biraz agri olmustu bende sendede olursa korkma.cok sevindim 6 tane olmasinaKarnimda dehşet bi sislik var kizlar.. Napicam ben ya nasil iner bu sislik tavsiyeniz varmi?
Su an sonuc bekliyorum. Az kaldi.Canim verdinmi kan naptin
Hadi hayirlisi insallahSu an sonuc bekliyorum. Az kaldi.
Negatif kizlar. Baska bahara kaldi yine.
Hayirlisi olsun canimm hic moralini bozma dusunup dusunup kendini yipratma.olmadiysa vardir bundada hayir.bikac ay sonra bidaha deneriz.ölmedik yaa olana kadar devam.Negatif kizlar. Baska bahara kaldi yine.
Hadi yaNegatif kizlar. Baska bahara kaldi yine.
Uzulme vardir muhakkak bir hayir elbet zamani var olacak hepimiz kavusucaz insAllah bebislerimizeNegatif kizlar. Baska bahara kaldi yine.
Evet sen hep cogul dusunuyosunCanim yaa gecmis olsun bidahada olmasinlekeyse kulladigin fitilden falandir bi sure sonra koyarken zorlaniyo insan.allahim insallah bebeklerinn bak yine cogul kullandim iyidirler yerlerinde.ben ara ara girip bakiyorum onun disanda yerlerde surunuyorum dusuk yapmakta zor
Ben de ıkı gun Ağrı cektım opudan sonra hatta ıkı üç gun sancılı leke bıle geldı ama sonra gecıyoKarnimda dehşet bi sislik var kizlar.. Napicam ben ya nasil iner bu sislik tavsiyeniz varmi?
5. Gun transferi oldugundan 10. Gun test gunuydu. 1.20 den dusuk sonuc. 6. Denemeye kaldi. Dondurulmusum da yok bitti bu ikisiyle.. Gercekten artik cok zorlaniyorum. Cok uzgunum cok..Hadi yainan cok uzuldm canm .. Kac cikti ki sonuc? Kacinci gunundu bugün
rabbim hakk8nda en hayirlisini nasip etsin inşallah, en hayirli zamanda olsun inşallah. ne buyuruyor sizin şer bildiklerinizde hayir gizlidir.vwrdir bir hikmeti inşallah. rabbim sadrini genisletsin,kolaylık versin inşallah...duaya devam inşallah5. Gun transferi oldugundan 10. Gun test gunuydu. 1.20 den dusuk sonuc. 6. Denemeye kaldi. Dondurulmusum da yok bitti bu ikisiyle.. Gercekten artik cok zorlaniyorum. Cok uzgunum cok..
cnm benim ne kdr üzülme desemde boş biliyorum ama lütfen pes etme insani cok yoruyor hersey malesef taze embriyolarinla olacak inşallah canim5. Gun transferi oldugundan 10. Gun test gunuydu. 1.20 den dusuk sonuc. 6. Denemeye kaldi. Dondurulmusum da yok bitti bu ikisiyle.. Gercekten artik cok zorlaniyorum. Cok uzgunum cok..
Evet canim bende %8584746 ikiz insallahEvet sen hep cogul dusunuyosunInsAllah iyidirler. Cokmu agrin var cok gecmis olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?