2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Merhaba benim de test günüm 30 haziran. Test için çok erken değil mi? Ya ben testlerimi evde unutmuşum haftasonu gidicem hem o zaman da 5-7 günler anca çıkar diye çok umursamıyordum. Ama çıkma ihtimali var o zaman hayırlı olsun canım bu arada. Allahım devamını nasip etsin.

Karnimda dehşet bi sislik var kizlar.. Napicam ben ya nasil iner bu sislik tavsiyeniz varmi?

Bendede oldu kendiliğinden geçti bir hafta sürdü hemşire haşlanmış yumurta ye birde bol su iç demişti

Evet sen hep cogul dusunuyosun InsAllah iyidirler. Cokmu agrin var cok gecmis olsun canim

5. Gun transferi oldugundan 10. Gun test gunuydu. 1.20 den dusuk sonuc. 6. Denemeye kaldi. Dondurulmusum da yok bitti bu ikisiyle.. Gercekten artik cok zorlaniyorum. Cok uzgunum cok..
rabbim hakk8nda en hayirlisini nasip etsin inşallah, en hayirli zamanda olsun inşallah. ne buyuruyor sizin şer bildiklerinizde hayir gizlidir.vwrdir bir hikmeti inşallah. rabbim sadrini genisletsin,kolaylık versin inşallah...duaya devam inşallah

5. Gun transferi oldugundan 10. Gun test gunuydu. 1.20 den dusuk sonuc. 6. Denemeye kaldi. Dondurulmusum da yok bitti bu ikisiyle.. Gercekten artik cok zorlaniyorum. Cok uzgunum cok..
cnm benim ne kdr üzülme desemde boş biliyorum ama lütfen pes etme insani cok yoruyor hersey malesef taze embriyolarinla olacak inşallah canim

yarin da beni cagirdilar transfer icin.11gibi idrara sıkışık gel dedi embriyolok.su an 9tane yasayan embriyon var 1 tanesi kötü 8 diyelim ona biz dedi.yarin 2tanesini transfer etsek kalanları dondurmayi dusunuyor musunuz dedi.herhalde yani dedim,uşaklarimi çöpe mi atayim,tovbe tovbe :) ama tabi şu da varmış, 5.gün hani embriyolar icin zor bir günmüş ya hani,8tane şu an ama yarina belki de sadece 2 tane kalacak.pek dayanamiyola4mis 5e kadar.benim önceki transferimde 3tane vardi 5.gun embriyom.1tanesini ilk denemede yerlestirdiler tutmadi.2tanesini yerlestireceklerdi teki cozunurken bozuldu 1tane yerlestirdiler o da tuttu.bakalim bu sefer nolucak.bu gece uyuyamam da ben heyecandan :)

Evet sen hep cogul dusunuyosun InsAllah iyidirler. Cokmu agrin var cok gecmis olsun canim
Evet canim bende %8584746 ikiz insallah benim iki gun cok sancim vardi ama bugun gecti cok sukur tahlil vercektim onuda veremedim hast.aradilar sonuc icin dedim yarin.aydin bey amerikadaymis bayramdan sonra gorusmeye gitcem ama dondurulmuslari bikac ay sonra denicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…