2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Ya bende gonal f 225 e başladım nçbugğn 3. Gün yarın kontrolüm var acaba yumurtalar ne durumda acaba adetimin ikinci günü 4 yumurtam vardı acaba çoğalmış Mıdır ya catladılarsa ya büyümedilerse çok korkuyorum sizde Nasıl olmuştu tecrübeli arkadaşlar bilgi verir misiniz

pkomu var sende arkadaşim adet gününde bile 4 tane yumurtan varmiş ya o bakimdan sordm

İyi geceler hanımlar. Yıllardır Kk dayım bu ay eksiksiz sizleri takip ettim sonunda dayanamadım üye oldum.
18 haziranda memorialda transferim oldu. 5AA 5. gün embriyosuydu. Dayanamadım bugün kan tahlili yaptırdım yıkıldım.
6. gün değerim 0.100 Aranızda böyle erken kan tahlili yapıp daha sonra sevinen var mı

yok canim ne catlamasi :) bisi olmamistir.yumurtalara merak etme sen allahin izniyle.catlamalari icin yeerince buyumeleri lazim yarib da muhtemelen gonal f e devam edersin.sonraki kontrole igneler 2ye cikar biri de catlamasin diye.en son kontrolde de gonal f birakilir bi catlama bi catlamama ignesi verilir.sonra da yumurta toplama gunu verilir.yani bende oyle olmustu.korkma sakin,gonlunu ferah tut.iyi dusun iyi olsun.:)

hayırlısı olsun canim da belki yukselir,belli mi olur,erken degil mi hem kan tahlili icin?
bir de bu ilk transferin mi ? dondurulmus embriyo muydu yoksa toplama sonrasi embriyo mu?

Ahu ne bilim bu ilk denememiz tüp bebek için inşallah hayırlı sonuçlar alırız hep beraberlik

hayırlısı olsun canim da belki yukselir,belli mi olur,erken degil mi hem kan tahlili icin?
bir de bu ilk transferin mi ? dondurulmus embriyo muydu yoksa toplama sonrasi embriyo mu?

3 yaşında oğlum var normal yolla hamile kaldım. İkinci bir yıldır olmuyordu geçen ay aşılama yapıldı bu ay 12 yumurtam toplandı son güne 3 sağlam kaliteli kaldı. İkisi donduruldu biri transfer edildi cnm. Aşılamada tutmadı bu da tutmadı kesin belirtiler sıfır.

ne güzel bi evladiniz var kendinizi bu kadar üzmeyin daha hic anneligi tatmamiş insanlar var aramizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…