2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Kizlar cok mutsuzum soylemesi ayip kabiz oldum.. O kadar dikkat etmeme ragmen hemde :'( ikinmalarim yüzünden bebeklerime bisey olmamistir insallah ya.. Cok korkuyorum.. Agliycam inanin şimdi

mehlikaerva benim basimda da vardi ayni dert.ilk basta,insallah bisi olmamistir.ananas sanirim hizlandiriyor bi dene istersen.
yumiti hadi bakalim insallah guzel sonuclar,kaliteli yumurtalar alirsin.rabbim muradinizi versin inşallah.
bu sabah oglum uyandi ve anne karninda bebek var dedi.ruyanda mi gordun oglum dedim,evet dedi.ismini sordum,furkan dedi :) bilmem,ruya iste...

bir de ben oglumun tutundugunu bir regaip kandilinde ogrenmistim,regaip kandillerinin hayatimdaki yeri büyüktür. acaba simdi de diyorum cuma günü idrarda tahlil yapsam cikar mi,sanirim erken cikaranlar varmis ya hani?tutunduysa bunu da kadir gecesinde ogrenmis olayim :)

Bende yarın tekrar gideceğim DR a yumurtalar ne durumda ona bakacağız beyaz akıntım geliyor yumurtalar çatlıyor olabilir mi oysa orgulutran da yapıyorum yaşım 32 olmasına rağmen 7-8 yumurtam var
Benim senin kadarda yumurtalarin yoktu 30 yasindayim bende rahat ol. Hic dusunme olacaksa tek yumurtadan olacak unutma

Luna28 canim sen ne yaptin nezman gidiyosun doktora.kan testi yaptirdinmi tekrar insallah bebeklerin cok iyidir kalp atislarinida duyarsin.hep hayalim sesini telefona kaydetmekti ben yapamadim sen yap
Cuma gunu randevum insAla
hulyA canim gitmedim tekrar kan testine bilmiyorum belkide korktugum icin..cuma gunu randevum var 1 gun kaldi cok heyecanliyim.sen nasilsin bittimi kanaman??

Kizlar cok mutsuzum soylemesi ayip kabiz oldum.. O kadar dikkat etmeme ragmen hemde :'( ikinmalarim yüzünden bebeklerime bisey olmamistir insallah ya.. Cok korkuyorum.. Agliycam inanin şimdi
Arkadaşım kefir tavsiye ederim.sindirim sistemini iyi çalıştırıyor.şikayetin geçer buyuk ihtimalle.ben kullaniyorum cok şükür bu sefer olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…