Arşlarında 2 şer gün var canım640 ne zamandi 1178 ne zaman? Aralarinda 1er gun mu var 2ser gun mu onu anlamadm canim?
Olmamıştır Can'ım üzme kendini bol sıvı tüketKizlar cok mutsuzumsoylemesi ayip kabiz oldum.. O kadar dikkat etmeme ragmen hemde :'( ikinmalarim yüzünden bebeklerime bisey olmamistir insallah ya.. Cok korkuyorum.. Agliycam inanin şimdi
Cumaya kadar cogalirlar canm insallah.. Saglikli olsunlar da .. 1 tane bile yetiyo:)Günaydın 6 tane falan yumurtam var cuma opu olacağım hayırlısıyla inşallah sağlıklı çıkarlar
Ooy elimde degil kiii cok uzuldm yaaa.. Dua et nolur bisey olmasin minik asklarimaOlmamıştır Can'ım üzme kendini bol sıvı tüket
Canım 1178kaçıncı günkü değerin benim de kese randevum cuma günü.benim 14.gün 1261 di değerim.inşallah sağlıkla büyüyordur bebişlerimiz1500 den sonra belli olur kese dedi cuma gitcem oyüzden
Olmaz Can'ım dua ederim ama sen canını sıkmaOoy elimde degil kiii cok uzuldm yaaa.. Dua et nolur bisey olmasin minik asklarima
16 günüm Canım inşallah ya cumayı sabırsızlıkla bekliyorumCanım 1178kaçıncı günkü değerin benim de kese randevum cuma günü.benim 14.gün 1261 di değerim.inşallah sağlıkla büyüyordur bebişlerimiz
Pardon ya 18.ci gün16 günüm Canım inşallah ya cumayı sabırsızlıkla bekliyorum
Benim senin kadarda yumurtalarin yoktu 30 yasindayim bende rahat ol. Hic dusunme olacaksa tek yumurtadan olacak unutmaBende yarın tekrar gideceğim DR a yumurtalar ne durumda ona bakacağız beyaz akıntım geliyor yumurtalar çatlıyor olabilir mi oysa orgulutran da yapıyorum yaşım 32 olmasına rağmen 7-8 yumurtam var
Luna28 canim sen ne yaptin nezman gidiyosun doktora.kan testi yaptirdinmi tekrar insallah bebeklerin cok iyidir kalp atislarinida duyarsin.hep hayalim sesini telefona kaydetmekti ben yapamadim sen yap
Canım seninle transfer Zaman'larımız aynıydı galiba keseyi görmüşsün hayırlı olsun bebişin kan değerlerin nasıldı yazarmısın hepsiniKizlar ben bugun kontrole gttm kese 5.1 mm 5 hafta 2 gunluk karndan gorebildik haftadyla uyumlu dedi doktor ama kucuk degilmi
Cuma gunu randevum insAlaLuna28 canim sen ne yaptin nezman gidiyosun doktora.kan testi yaptirdinmi tekrar insallah bebeklerin cok iyidir kalp atislarinida duyarsin.hep hayalim sesini telefona kaydetmekti ben yapamadim sen yap
Arkadaşım kefir tavsiye ederim.sindirim sistemini iyi çalıştırıyor.şikayetin geçer buyuk ihtimalle.ben kullaniyorum cok şükür bu sefer olmadı.Kizlar cok mutsuzumsoylemesi ayip kabiz oldum.. O kadar dikkat etmeme ragmen hemde :'( ikinmalarim yüzünden bebeklerime bisey olmamistir insallah ya.. Cok korkuyorum.. Agliycam inanin şimdi
7.gun 14Canım seninle transfer Zaman'larımız aynıydı galiba keseyi görmüşsün hayırlı olsun bebişin kan değerlerin nasıldı yazarmısın hepsini
Maşallah değerlerin çok iyi yükselmiş hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah7.gun 14
9.gun 92
12.gun 323
14.gun 828
18. gun oluyo 4195
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?