2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

18. Gun degerine baktirmanizida doktoronuzmu istedi yoksa kendinimi baktirdin?? Ben 14. Gunden sonra baktirmadimda
Cnm kese baktigimizda goremedik karindan doktor o zaman istedi bide kanama alanim vardi bakalim 3200se hersey yolunda dedi 4195 cikinca tamam cok iyi dedi oyle yani. Ozellikle artmsmi diye baktrmadk

Cuma gunu randevum insAla

hulyA canim gitmedim tekrar kan testine bilmiyorum belkide korktugum icin..cuma gunu randevum var 1 gun kaldi cok heyecanliyim.sen nasilsin bittimi kanaman??
Evet canim bitti kanamam iste simdi betanin sifirlanmasini bekliyorum.hadi bakalim insallah cok sagliklidir kizinla oglun

Gunaydin kizlar ... Test gunu gelen yokmu? Betulce acelya sizlerin ne zaman test gunu? Nasil gidiyo transfer sonraniz cocuklarla..
Ben kabizligi atlattim simdi de bogazlarim aciyo hasta olmasam bari.. Yavruslarim insallah tutunurlar anneciklerine..

Evet canim bitti kanamam iste simdi betanin sifirlanmasini bekliyorum.hadi bakalim insallah cok sagliklidir kizinla oglun
Adetle birlikte sifirlanmiyormu?? Yaa canim Tesekkur ederim bana pozitif olmam icin verdgin destek ten dolayi insAllah oyledir dusundugun gibi sagliklidir.

Kızlar merhaba, beta hcg olcturmeye basladgımdan beri duzenli bir artış gösteren ve 2 güne bir ikiye katlayan beta hcg m bu sefer biraz dusuk kalmış sanırım. 17. gün 780 iken 20. gün 1650 cıktı. Yarın doktor kontrolüm var normalde doktorum 250 yi gördükten sonra istemedi kan testi ama ben takıntılı bi insan olarak yaptırıyrum işte böyle ve cok korkuyrm

degerlerin gayet guzel ki bence,sıkıntı etme kendine,tadini çıkarmaya bak derim :)

mehlikaerva merhaba canim.test gunum 7 temmuz ama ben oncesinde yaptiririm muhtemelen hatta idrar testi aldim 3 tane,yarin ilkini yapim diyorum:) 5.gun embriyosunda 6.gun kanda hcg hormonu dolasmaya basliyormus,tutunduysa belki cikar testte.

kizlar birşey sorucam,şimdi transfrrin oldugu günü 1.gun mu kabul ediyoruz yoksa ertesi günü mü 1.gün kabul ediyoruz??

Ben oglumdayken 9.Gün yapmistim.. 114 cikmisti beta hcg :) 5. Gun olnca erken yapabiliyosub.. Yine 9.gun yapcam insallah.. Bakalm hayrlisi

Adetle birlikte sifirlanmiyormu?? Yaa canim Tesekkur ederim bana pozitif olmam icin verdgin destek ten dolayi insAllah oyledir dusundugun gibi sagliklidir.
Valla bilmiyorum bu dusugum biraz degisik oldu kanamam varken degerim 89 dan 92 ye cikti korktum doktora gittim.kanamam bitti 4 gunde 23 e dusmus.canim benim saglikli iki tane nur gibi bebeklerin olcak insallah.pozitif dusunelim pozitof olsun

Arkadaşlar merhaba. Benim 25 tane yumurtam toplandı. 18'i olgundu ve 17'si döllendi. Çok güzel başladı her şey yani. 3. Güne 10 tanesi gitti. Bugün 5. Gün 1 tane blast emriyo elde ettik dediler. 7 tanesi de gelişmeye devam ediyormuş. Yarına kadar izlicekler ama cok umutlu değiller sanırım. Sayısı çok ama kalitesi iyi değil yumurtlarımın. Sadece 1 tane kaliteli. Çok üzgünüm. Benimle aynı durumda olan var mı aranızda?

o kalan 7 taneyi de dondursalar olmuyor mu ki acaba zaten 5.gune gelmisler iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…