2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Ağrı olmuyor yani bende olmamıştı.
bende Ağrı olmamıştı ama ihmal etme ultrasyonda gözükmüyor kanda çıkıyor

Luna28 canim sen ne yaptin nezman gidiyosun doktora.kan testi yaptirdinmi tekrar insallah bebeklerin cok iyidir kalp atislarinida duyarsin.hep hayalim sesini telefona kaydetmekti ben yapamadim sen yap

Evet normal adet kanaması gibi olmuştu ama benim kan değerlerim yükseliyordu normal yükselmedigi için dış gebelikten şüphelendik ve öyle çıktı
Anladimm korktum simdi yine kan degerin dusuk 5 gunde 3 deger artmis ultrosondada bisey gormeyince yok dedi.peki degerlerin.2 katmi artmisti.kusura bakma ya soru soruyom ama gercekten cok endiseliyim

Anladimm korktum simdi yine kan degerin dusuk 5 gunde 3 deger artmis ultrosondada bisey gormeyince yok dedi.peki degerlerin.2 katmi artmisti.kusura bakma ya soru soruyom ama gercekten cok endiseliyim[/QUOT. Yok iki kat artmadı 10
Anladimm korktum simdi yine kan degerin dusuk 5 gunde 3 deger artmis ultrosondada bisey gormeyince yok dedi.peki degerlerin.2 katmi artmisti.kusura bakma ya soru soruyom ama gercekten cok endiseliyim
yok iki kat artmadığı için şüphelendik korkma ama yinede ihmal etme iki günde bir kan ver sürekli takip et eğer değerlerin düşüyorsa yada azardılar problem yoktur belki ama doktor kontrolünde ol mutlaka

yok iki kat artmadığı için şüphelendik korkma ama yinede ihmal etme iki günde bir kan ver sürekli takip et eğer değerlerin düşüyorsa yada azardılar problem yoktur belki ama doktor kontrolünde ol mutlaka
Normalde iki kat artması gerekiyor Muş benim 30 40 öyle artıyordu

Normalde iki kat artması gerekiyor Muş benim 30 40 öyle artıyordu
Şimdi de dış gebelik olabilir dedi kan değerlerim 101, 122,277,640 bugünde 1178 çıktı. İkinci değer iki katı değil diye dış gebelik olabilir dedi cuma ultrasyonda belli olur herhalde

kizlar sonuc pozitif darisi isteyen butun kader arkadaslarima
Selam hayırlı olsun çok sevindim . Bugün bende kanamam var fiyat doktoru aradım hemen gel dedi ... hemen kan alıp bakıldı benim kide senin gibi pozitif.... aslında perşembeyi kan testi.... umarım buradaki herkesin sonucu pozitif olur...

Kizlar transferden sonra hangi ilaclari kullandiniz? Ben oglumda progestan fitil ve igne seklinde kullanmstm.. Bu sefer vermedi dr.. Crinone jel verdi bant verdi bide aksamlari folbiol sabahlari glogppaje.. Sizler ne kullnysnz

Kizlar transferden sonra hangi ilaclari kullandiniz? Ben oglumda progestan fitil ve igne seklinde kullanmstm.. Bu sefer vermedi dr.. Crinone jel verdi bant verdi bide aksamlari folbiol sabahlari glogppaje.. Sizler ne kullnysnz
ben gecen tedavimde crinone jel kullandim lanet ettim o jele tahriş yapti kanamam oldu cok korkmuştum bu tedavimde özellikşe istemedim folbiol coraspin progestan fitil birde hibor 3500 igne

progestan igne ve kapsül kapsül vajinadan yerlestiriliyor,icmiuorum yani.clexane igne.inofolic kapsül, prednol 4mg.bu kadar galiba

Olsun canim can sagligin olsunn ama 5 in ustu hamilelik 8.3 cikmis.tabi saglikli olurmu onu bilemem.hayirlisi olsun uzulme.uzulsunde hicbisey geri gelmiyo.nasibimizde yokmus ne dielim
Canim doktorda dedi hamilelik cikmis deger yukselecekmi ona bakacak 2 gun sonra ama deger cok dusuk ben zannetmiyorum yukselecegini

Şimdi de dış gebelik olabilir dedi kan değerlerim 101, 122,277,640 bugünde 1178 çıktı. İkinci değer iki katı değil diye dış gebelik olabilir dedi cuma ultrasyonda belli olur herhalde
kese falan gorunmedimii 1178 olmus benim 2.hamileligimde 338 ken 4mm bi kese gorulmustu.nasil dis gebelik der anlamadim.dis gebelik bile olsa gorunmezmi bu degerle.insallah normal hamileliktir insallah bebegin seninledir

640 ne zamandi 1178 ne zaman? Aralarinda 1er gun mu var 2ser gun mu onu anlamadm canim?

kese falan gorunmedimii 1178 olmus benim 2.hamileligimde 338 ken 4mm bi kese gorulmustu.nasil dis gebelik der anlamadim.dis gebelik bile olsa gorunmezmi bu degerle.insallah normal hamileliktir insallah bebegin seninledir
1500 den sonra belli olur kese dedi cuma gitcem oyüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…