Olsun canim can sagligin olsunn ama 5 in ustu hamilelik 8.3 cikmis.tabi saglikli olurmu onu bilemem.hayirlisi olsun uzulme.uzulsunde hicbisey geri gelmiyo.nasibimizde yokmus ne dielimKizlar benimde test gunumdu ama olmadi kismet degilmis galiba bthc 8.3 cikti
Ağrı olmuyor yani bende olmamıştı.Canim merhaba benimde 12.gun 115 14.gun 89 19.gun 92 cok korktum hemen jinekologa gittim karnimdan bakti ama dis gebelige dair bisey yok dedi.cumartesi tekrar test vercem.insallah degerim dusmustur.isin kotusu kanamamda bitti.bilmiyorum artik allah yardimcimiz olsun.bide dis gebelikte agri sizi falan oluyomu belirtileri nedir
bende Ağrı olmamıştı ama ihmal etme ultrasyonda gözükmüyor kanda çıkıyorCanim merhaba benimde 12.gun 115 14.gun 89 19.gun 92 cok korktum hemen jinekologa gittim karnimdan bakti ama dis gebelige dair bisey yok dedi.cumartesi tekrar test vercem.insallah degerim dusmustur.isin kotusu kanamamda bitti.bilmiyorum artik allah yardimcimiz olsun.bide dis gebelikte agri sizi falan oluyomu belirtileri nedir
Peki kanama olmusmuydu benim baya kanamam oldu cunkuAğrı olmuyor yani bende olmamıştı.
bende Ağrı olmamıştı ama ihmal etme ultrasyonda gözükmüyor kanda çıkıyor
Erken gebelik testlerinden demek istemistim canimerken test dedigin nedir tam olarak canim ?
Evet normal adet kanaması gibi olmuştu ama benim kan değerlerim yükseliyordu normal yükselmedigi için dış gebelikten şüphelendik ve öyle çıktıPeki kanama olmusmuydu benim baya kanamam oldu cunku
Anladimm korktum simdi yine kan degerin dusuk 5 gunde 3 deger artmis ultrosondada bisey gormeyince yok dedi.peki degerlerin.2 katmi artmisti.kusura bakma ya soru soruyom ama gercekten cok endiseliyimEvet normal adet kanaması gibi olmuştu ama benim kan değerlerim yükseliyordu normal yükselmedigi için dış gebelikten şüphelendik ve öyle çıktı
Anladimm korktum simdi yine kan degerin dusuk 5 gunde 3 deger artmis ultrosondada bisey gormeyince yok dedi.peki degerlerin.2 katmi artmisti.kusura bakma ya soru soruyom ama gercekten cok endiseliyim[/QUOT. Yok iki kat artmadı 10
yok iki kat artmadığı için şüphelendik korkma ama yinede ihmal etme iki günde bir kan ver sürekli takip et eğer değerlerin düşüyorsa yada azardılar problem yoktur belki ama doktor kontrolünde ol mutlakaAnladimm korktum simdi yine kan degerin dusuk 5 gunde 3 deger artmis ultrosondada bisey gormeyince yok dedi.peki degerlerin.2 katmi artmisti.kusura bakma ya soru soruyom ama gercekten cok endiseliyim
Normalde iki kat artması gerekiyor Muş benim 30 40 öyle artıyorduyok iki kat artmadığı için şüphelendik korkma ama yinede ihmal etme iki günde bir kan ver sürekli takip et eğer değerlerin düşüyorsa yada azardılar problem yoktur belki ama doktor kontrolünde ol mutlaka
Şimdi de dış gebelik olabilir dedi kan değerlerim 101, 122,277,640 bugünde 1178 çıktı. İkinci değer iki katı değil diye dış gebelik olabilir dedi cuma ultrasyonda belli olur herhaldeNormalde iki kat artması gerekiyor Muş benim 30 40 öyle artıyordu
Selam hayırlı olsun çok sevindim . Bugün bende kanamam var fiyat doktoru aradım hemen gel dedi ... hemen kan alıp bakıldı benim kide senin gibi pozitif....kizlar sonuc pozitifdarisi isteyen butun kader arkadaslarima
ben gecen tedavimde crinone jel kullandim lanet ettim o jele tahriş yapti kanamam oldu cok korkmuştum bu tedavimde özellikşe istemedim folbiol coraspin progestan fitil birde hibor 3500 igneKizlar transferden sonra hangi ilaclari kullandiniz? Ben oglumda progestan fitil ve igne seklinde kullanmstm.. Bu sefer vermedi dr.. Crinone jel verdi bant verdi bide aksamlari folbiol sabahlari glogppaje.. Sizler ne kullnysnz
tebrik ederim canimSelam hayırlı olsun çok sevindim . Bugün bende kanamam var fiyat doktoru aradım hemen gel dedi ... hemen kan alıp bakıldı benim kide senin gibi pozitif....aslında perşembeyi kan testi.... umarım buradaki herkesin sonucu pozitif olur...
progestan igne ve kapsül kapsül vajinadan yerlestiriliyor,icmiuorum yani.clexane igne.inofolic kapsül, prednol 4mg.bu kadar galibaKizlar transferden sonra hangi ilaclari kullandiniz? Ben oglumda progestan fitil ve igne seklinde kullanmstm.. Bu sefer vermedi dr.. Crinone jel verdi bant verdi bide aksamlari folbiol sabahlari glogppaje.. Sizler ne kullnysnz
Canim doktorda dedi hamilelik cikmis deger yukselecekmi ona bakacak 2 gun sonra ama deger cok dusuk ben zannetmiyorum yukseleceginiOlsun canim can sagligin olsunn ama 5 in ustu hamilelik 8.3 cikmis.tabi saglikli olurmu onu bilemem.hayirlisi olsun uzulme.uzulsunde hicbisey geri gelmiyo.nasibimizde yokmus ne dielim
Hayirlisi insllahprogestan igne ve kapsül kapsül vajinadan yerlestiriliyor,icmiuorum yani.clexane igne.inofolic kapsül, prednol 4mg.bu kadar galiba
kese falan gorunmedimii 1178 olmus benim 2.hamileligimde 338 ken 4mm bi kese gorulmustu.nasil dis gebelik der anlamadim.dis gebelik bile olsa gorunmezmi bu degerle.insallah normal hamileliktir insallah bebegin seninledirŞimdi de dış gebelik olabilir dedi kan değerlerim 101, 122,277,640 bugünde 1178 çıktı. İkinci değer iki katı değil diye dış gebelik olabilir dedi cuma ultrasyonda belli olur herhalde
640 ne zamandi 1178 ne zaman? Aralarinda 1er gun mu var 2ser gun mu onu anlamadm canim?Şimdi de dış gebelik olabilir dedi kan değerlerim 101, 122,277,640 bugünde 1178 çıktı. İkinci değer iki katı değil diye dış gebelik olabilir dedi cuma ultrasyonda belli olur herhalde
1500 den sonra belli olur kese dedi cuma gitcem oyüzdenkese falan gorunmedimii 1178 olmus benim 2.hamileligimde 338 ken 4mm bi kese gorulmustu.nasil dis gebelik der anlamadim.dis gebelik bile olsa gorunmezmi bu degerle.insallah normal hamileliktir insallah bebegin seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?