catlamaz catlamaz cetrito die bi ilac var o catlamasini onluyor ztn simdi bana su sekil koydu benim embriyolarim cok kaliteli degildi orta kalitde dedi yani grande 2 oluyor 3AB oyuzden koyduk dondurulacak kalitede degilmis digerleri aslinda hepsi 5 gune kdr geldi dondurma kaliteleri 5AA 5AB fln hrrhalde bilmiuorum
Canim neden boyle koyverdin kendini? Ayni sekilde benm icin de cok zor geciyo transfer sonram.. Ama bebislerm icin sabretmeliyim diye kendimi toparliyorum.. Neden canli canli anlayamadm inanki .Benim yumurtalar toplandigindan beri zaten karnimda, kadiklarimda agri hassasiyet devam ediyor..hic gecmedi.. sanirim verilen ilaclardan dolayi..
Stresten uzak durmam gerekiyordu, tam tersi beni sinir edecek cok sey oldu.. dinlenmem gerekiyordu..hic yapamadim..surekli ayaktayim oglumla parklardayiz... ve ustune utanarak söylüyorum sigarayi birakmam gerekirken daha da cogalttim... tutmazsa sonuna kadar hakettim sanirim..
Ama ona cok ihtiyacim var.. hamile kalsam canımı sıkan herseyi bosvericem..
Erken idrar testi de yapsak diyelim ki negatif çıktı..yine test gününü bekliycez ve kan vericez..erkenden canımı sıkmak istemiyorum..
Araba almak istiyorum, onu bile alamiyorum.. sonuc negatif olursa yeni deneme icin para gerekecek çünkü.. baska yere baglayamiyorum..
Insallah hayırlısı neyse onu verir Allah.. maddi ve manevi yipraniyoruz.. parayi da gectim..yumurtalarimi canli canli topladilar, cektigim acı boşa gidecek
Narkoz sonrasi kusuyorum.. öyle böyle degil hastanelik olacak kadar ve 2 hafta sürüyor.. bu nedenle 15 dk eziyet cekmeyi göze aldim.. narkoz verilmedi..14 yumurta icimden cekildi vakumla.. normal dogum yaptim sanki.. bide acıya dayanikli biriyimdir normalde.. ama cok acidiCanim neden boyle koyverdin kendini? Ayni sekilde benm icin de cok zor geciyo transfer sonram.. Ama bebislerm icin sabretmeliyim diye kendimi toparliyorum.. Neden canli canli anlayamadm inanki .
Benimde gönlümden ikiz geçiyor ama korkuyorum taşıyamam diye rabbim daha iyi bilir senin durumun nasıl ben başımı yastıktan kaldıramıyorumHayirlisi neyse o olsun canim aslinda ben biraz korkuyorum da ikiz olursa tasiyabilirmiyim diye cunku afedersin cisinii bile zor tutan bir insanim o bolgeler yillardir doktorlarda baya hasar gordugundenmi yoksa rahimmi alcak bilmiyorum .ama gonlum ikiside tutunsun istiyor.... Seninde sonradan gelisen bir kesen var buda mucize rabbim ol derse buna ne engel olabilrki... Mubarek gun Yaradan saglikla kucaklarimiza almayi hayirli saglikli hamilelikler gecirmeyi umut edip bekleyenlerinde gonlundrkileri versin insAllah
minecim bildigim kadariyla sen kan sulandirici kullaniyordun.. Bu gun doktordan bende rica ettim kan pihtilasmasi testi istedim oda zaten biliyor tedavi suremin cok uzadigini rezervimin az oldugunu her neyse dediki test yaptirman uzun surer direk yazayim basla dedi.sen kan sulandirici ignelerini sigortadan yarlaniuormusun yoksa cebindenmi aliyorsun?? Bana yazdigi igne clexane 0,6 unite hemsire banatebrike ederim canim keseyi gormussunuz bende biraz gec aldim tarihleri belki kalp atisinida duyarim diye 12 temmuza aldiim hayirlisi rabbimden arkdasim
canim ben saglik ocaginda yazdiriyorym hibor 3500 bi kutuda 10 tane var valla 17 tl mi ne vrriyorum ama bayramdan snr ssk olan bi hastanede rapor cikaricam öyle alicam sende rapor cikart veya saglik ocaginda 10 günde bi yazdirMine canim bildigim kadariyla sen kan sulandirici igne kullaniyorsun
minecim bildigim kadariyla sen kan sulandirici kullaniyordun.. Bu gun doktordan bende rica ettim kan pihtilasmasi testi istedim oda zaten biliyor tedavi suremin cok uzadigini rezervimin az oldugunu her neyse dediki test yaptirman uzun surer direk yazayim basla dedi.sen kan sulandirici ignelerini sigortadan yarlaniuormusun yoksa cebindenmi aliyorsun?? Bana yazdigi igne clexane 0,6 unite hemsire bana
Coklu olani al dedi eczacoda onun coklu kutusu yok bir kutuda 2 tane var dedi fiyati da 23 lira falan iki tanaenin birazcik pahalli oluyor Her gunu disununce
clexane bilmiyorum ben hibor 3500 telefonla sor doktora hibor3500 versin sanaMine canim bildigim kadariyla sen kan sulandirici igne kullaniyorsun
minecim bildigim kadariyla sen kan sulandirici kullaniyordun.. Bu gun doktordan bende rica ettim kan pihtilasmasi testi istedim oda zaten biliyor tedavi suremin cok uzadigini rezervimin az oldugunu her neyse dediki test yaptirman uzun surer direk yazayim basla dedi.sen kan sulandirici ignelerini sigortadan yarlaniuormusun yoksa cebindenmi aliyorsun?? Bana yazdigi igne clexane 0,6 unite hemsire bana
Coklu olani al dedi eczacoda onun coklu kutusu yok bir kutuda 2 tane var dedi fiyati da 23 lira falan iki tanaenin birazcik pahalli oluyor Her gunu disununce
Can'ım senin üç embriyo transferine doktor mu karar verdi bizimde üç tane donduruldu üçüncü gün ben emriyoloğa üçüde transfer edilir mi dedim hayır dedi bir taneyi yine beşinci güne bekletiriz güzel gelişirse tekrar bir embriyoyu dondururuz iki transfer olur dedi yaşım 27 ama ben yinede doktora söyleyeyim diyorum üçünüde tutması zor bir ihtimal bence en azında başarı ihtimali artar kabul eder mi acabaBenimde gönlümden ikiz geçiyor ama korkuyorum taşıyamam diye rabbim daha iyi bilir senin durumun nasıl ben başımı yastıktan kaldıramıyorum
Yaa bende bulanti yada cok fazla halsizlik yok bu gun yorulunca halsiz dustum oda sicaktan disarda biraz fazla kaldim ac karina o yuzden diye dusunuyorum.ayni durum canim bide ben oyle boylu poslu degilim kilomda var birz ama dedimya yinede orda oldugunu duyuncw insan gitmesin istiyorBenimde gönlümden ikiz geçiyor ama korkuyorum taşıyamam diye rabbim daha iyi bilir senin durumun nasıl ben başımı yastıktan kaldıramıyorum
Himm belkide test falan yaptirmadigim icin hafif bir sey yazmistir.. Tesekkurler guzel anne adayiclexane bilmiyorum ben hibor 3500 telefonla sor doktora hibor3500 versin sana
ama clenax 0.4 yazardi 0.6 yazmiş yüksek yazmiş rica ederim canim benimHimm belkide test falan yaptirmadigim icin hafif bir sey yazmistir.. Tesekkurler guzel anne adayi
Rabbim cilelerimizin mukafatini versin insAllah ama lutfen karnindakine odaklan hic bir sey onun kadar degerli degilNarkoz sonrasi kusuyorum.. öyle böyle degil hastanelik olacak kadar ve 2 hafta sürüyor.. bu nedenle 15 dk eziyet cekmeyi göze aldim.. narkoz verilmedi..14 yumurta icimden cekildi vakumla.. normal dogum yaptim sanki.. bide acıya dayanikli biriyimdir normalde.. ama cok acidi
Onu kullanmak zormus neden bilmiyorum ayarlayamassin dediama clenax 0.4 yazardi 0.6 yazmiş yüksek yazmiş rica ederim canim benim
hayirlisi olsun canim ztn bebekleri besliyor kan sulandirici igne bende keselerle kalp atişini duyduktan snr ignenin tozu yeterlimi değilmi diye test yaptiricam benim belim agriyor sende varmi agri ben pregstan fitili 4 defa koyuyprumOnu kullanmak zormus neden bilmiyorum ayarlayamassin dedi
Bi 5/6 gun onceye kadar bildigin adet agrisi gibi bel agrim vardi simdi yok bu gun vajinamda agrim vR alttan ultrasondan dolayi progestan hassalastiriyor galiba o bolgeyi ben gunde3 defa koyuyorum estrofemi birak dedi 5 gun sonra icin cor aspirin e devam benim bilgim yok benegimi besliyor kan sulandirici?? Ben bir yerde okumustum 20 kiraz bir aspirin kadar etkiliymis kiraz yedim gunluk ..belki etkisi vardirhayirlisi olsun canim ztn bebekleri besliyor kan sulandirici igne bende keselerle kalp atişini duyduktan snr ignenin tozu yeterlimi değilmi diye test yaptiricam benim belim agriyor sende varmi agri ben pregstan fitili 4 defa koyuyprum
evet kan sulandiricilar bebegi besliyor canim daha cok kan gitmesini sagliyor bende bantlari kalp atişindan snr birakicam ben hamilelik boyunca coraspin folbiol hibor3500 igne kullanicam daha tabi ilerlryen zamanda yeni igneler eklene bilirBi 5/6 gun onceye kadar bildigin adet agrisi gibi bel agrim vardi simdi yok bu gun vajinamda agrim vR alttan ultrasondan dolayi progestan hassalastiriyor galiba o bolgeyi ben gunde3 defa koyuyorum estrofemi birak dedi 5 gun sonra icin cor aspirin e devam benim bilgim yok benegimi besliyor kan sulandirici?? Ben bir yerde okumustum 20 kiraz bir aspirin kadar etkiliymis kiraz yedim gunluk ..belki etkisi vardir
Öyle valla insan düşününce gitmesini istemiyor rabbim yardımcımız olsunYaa bende bulanti yada cok fazla halsizlik yok bu gun yorulunca halsiz dustum oda sicaktan disarda biraz fazla kaldim ac karina o yuzden diye dusunuyorum.ayni durum canim bide ben oyle boylu poslu degilim kilomda var birz ama dedimya yinede orda oldugunu duyuncw insan gitmesin istiyor
Canım ben söylemeden Dr 3 tane transfer edelim dediCan'ım senin üç embriyo transferine doktor mu karar verdi bizimde üç tane donduruldu üçüncü gün ben emriyoloğa üçüde transfer edilir mi dedim hayır dedi bir taneyi yine beşinci güne bekletiriz güzel gelişirse tekrar bir embriyoyu dondururuz iki transfer olur dedi yaşım 27 ama ben yinede doktora söyleyeyim diyorum üçünüde tutması zor bir ihtimal bence en azında başarı ihtimali artar kabul eder mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?