2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Ya benim crs ignem bitti.. vajinal jele döndük.. bide corasprin kullaniyorum sadece..
Yani 6.gun bitti sadece vajinal jel ve asprin.. sizinkiler hamile kaldiginiz icin mi bu kadar cok? :)

Betull sen erken gebelik testini ne zaman yapacaksin? Senin de 5.gun transferiydi degil mi? Ben de aldim senin gazina gelip :))

Ilk hamileligimde ucuz idrar testinde 14.gun çıkmıştı.. bunda da yanilgiya düşüp uzulmeyelim sonra? Erken gebelik testi ne kadar erken gosterirki sonucu?

Ayy simdi benim yarin 7.günüm.. testi yarin yapsam mi yoksa 8.günü mu beklesem? Yoksa erken test galan bosverip hic bulaşmasam mi?

Ayy simdi benim yarin 7.günüm.. testi yarin yapsam mi yoksa 8.günü mu beklesem? Yoksa erken test galan bosverip hic bulaşmasam mi?
cancagizimmmmm :) ben bugün o uyduruk idrar testinde tek cizgiyi gördüm. deli gibi uyduruk olani yaptim niyeyse erken gebelik testi duruyor köşede. yarin 7.gün oluyoz dimi ayy cok heyecanliyim.napsak ki?yapsak mi yaomasak mi?ya tek cizgi cikarsa?ama unutmamak lazim,onun da yanilma payı varmis ne kadar kaliteli olursa olsun :) ee napak simdi acelya?

A acelya30 erken gebelik testi adete 6 gun kala gösteriyormuş galiba ama bilmiyorum ki.napsak bilemedim
Ayy ben sabah uyaninca yapayim bari.. 10 un uzerindeki degerleri gosterir diyo.. bide hamilelik basladiktan 6 gun sonra yapilabilir diyo.. aman nasilsa pozitif veya negatif ciksa da pazartesi tıpış tıpış kan vermeye gidicez.. yapalim bari..
Benim korkum bu vuruldugumuz igneler de degerleri biraz yukseltebiliyormus.. ya pozitif gosterir de sonradan havayı alirsam ? Oyle bir ihtimal olur mu acaba?
Neyse ben oglen 12 de ancak uyanirim.. o zaman yaparim testi..sonucu yazarim..

Yapt
Yaptnmi kiz testi :) negatif cikarsa bile uzulme hemen tamam mi? Kan testi yapmadan bilemezsin..bu arada bugün kacinci gunundu senin

Arkadaslar yardım edin :-( bugün transferimin 9.günü dün beta hcg baktırdim kanda 6.2 idi bugün tekrardan kan gönderdim ve 17 olmuş ...tek embriyo transferi oldu ve 3.gün embriyosu idi..doktorumu da soyleyemiyorum erken yapma dedi :-(

cnm hamilesin ama 2 günde bi tekrar etmen gerekiyor testi yani 9 gün yaptiysan 11 gün yapman gerekiyor

Hayırlı olsun. Hamilesin. 5 günlük embriyo tek tutarsa 7.gün 15-25 arası, çift tutarsa 70 üstü falan çıkıyor. Senin 3 günlük ve 9.gün değerin normal. Pazartesi tekrar ver ve doktorunu ara. Allah tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah.

Benim bugün 5. Günüm. Hiç ümidim yok. Düne kadar kasıkta batma vardı. Akşamdan beri yok. Sabah tartıldım, kilo vermişim. Pazartesi 7.gün vereceğim. Pozitifi göreceğimi hiç sanmıyorum. 0 çıkarsa ki çıkar, bayramda toparlanmaya çalışayım. Yoksa bayram işkenceye dönüşecek.

Bu tarz şeyler yazıp kimsenin moralini bozmak istemiyorum ama beni bi siz anlarsınız. Içimi kime anlatsam anlamaz. Teselliden çok güce ihtiyacım var. Yrni bir denemede ümide ihtiyacım var.

kasikta batma bende sadece ilk gun oldu sonrasinda hic olmadi,o tek basina bi isaret olamaz,olmasin yani lutfen.benim 7.günüm bugün,bi degisiklik yokki gobek hizamin sol tarafinda dunden beri batma var ama onu da tutunmaya baglamiyorum,bilmiuorum ki neden.
tutmadigini dusunme sebebin ne ki tam olarak ?

Kacinci denemen??

Bu 4.denemem ama 2.denemeden geçen hafta 2 yaşına giren bir oğlum var. 5 kardeşiz. Oğluma kardeşi çok istiyorum. 2.denemede belirtiler olmuştu. Rüyama bile girmişti. Bunda belirti yok. Psikolojik olarak moralsizim.
Allah isteyen herkese versin.

benim de 2.denemeden bi oglum var,4bucuk yasinda allahin izniyle.simdi 3.denemem.bilmiyorum tutar mi,inşallah tutar hayirlisi ile herkesin bebisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…