canim bende kan pihtilaşmasi var oyuzden fazla ilac :) korkma senin ilaclar normalYa benim crs ignem bitti.. vajinal jele döndük.. bide corasprin kullaniyorum sadece..
Yani 6.gun bitti sadece vajinal jel ve asprin.. sizinkiler hamile kaldiginiz icin mi bu kadar cok? :)
cancagizimmmmm :) ben bugün o uyduruk idrar testinde tek cizgiyi gördüm. deli gibi uyduruk olani yaptim niyeyse erken gebelik testi duruyor köşede. yarin 7.gün oluyoz dimi ayy cok heyecanliyim.napsak ki?yapsak mi yaomasak mi?ya tek cizgi cikarsa?ama unutmamak lazim,onun da yanilma payı varmis ne kadar kaliteli olursa olsun :) ee napak simdi acelya?Ayy simdi benim yarin 7.günüm.. testi yarin yapsam mi yoksa 8.günü mu beklesem? Yoksa erken test galan bosverip hic bulaşmasam mi?
Ayy ben sabah uyaninca yapayim bari.. 10 un uzerindeki degerleri gosterir diyo.. bide hamilelik basladiktan 6 gun sonra yapilabilir diyo.. aman nasilsa pozitif veya negatif ciksa da pazartesi tıpış tıpış kan vermeye gidicez.. yapalim bari..
Yaptnmi kiz testi :) negatif cikarsa bile uzulme hemen tamam mi? Kan testi yapmadan bilemezsin..bu arada bugün kacinci gunundu seninAyy ben sabah uyaninca yapayim bari.. 10 un uzerindeki degerleri gosterir diyo.. bide hamilelik basladiktan 6 gun sonra yapilabilir diyo.. aman nasilsa pozitif veya negatif ciksa da pazartesi tıpış tıpış kan vermeye gidicez.. yapalim bari..
Benim korkum bu vuruldugumuz igneler de degerleri biraz yukseltebiliyormus.. ya pozitif gosterir de sonradan havayı alirsam ? Oyle bir ihtimal olur mu acaba?
Neyse ben oglen 12 de ancak uyanirim.. o zaman yaparim testi..sonucu yazarim..
cnm hamilesin ama 2 günde bi tekrar etmen gerekiyor testi yani 9 gün yaptiysan 11 gün yapman gerekiyorArkadaslar yardım edin :-( bugün transferimin 9.günü dün beta hcg baktırdim kanda 6.2 idi bugün tekrardan kan gönderdim ve 17 olmuş ...tek embriyo transferi oldu ve 3.gün embriyosu idi..doktorumu da soyleyemiyorum erken yapma dedi :-(
Ayy canım bilmiyorum adet olacakmis gibi agrilarim var dünden beri falan çok karmaşık çok garip oldum hala şoktayımcnm hamilesin ama 2 günde bi tekrar etmen gerekiyor testi yani 9 gün yaptiysan 11 gün yapman gerekiyor
Hayırlı olsun. Hamilesin. 5 günlük embriyo tek tutarsa 7.gün 15-25 arası, çift tutarsa 70 üstü falan çıkıyor. Senin 3 günlük ve 9.gün değerin normal. Pazartesi tekrar ver ve doktorunu ara. Allah tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah.Arkadaslar yardım edin :-( bugün transferimin 9.günü dün beta hcg baktırdim kanda 6.2 idi bugün tekrardan kan gönderdim ve 17 olmuş ...tek embriyo transferi oldu ve 3.gün embriyosu idi..doktorumu da soyleyemiyorum erken yapma dedi :-(
Kacinci denemen??Bu tarz şeyler yazıp kimsenin moralini bozmak istemiyorum ama beni bi siz anlarsınız. Içimi kime anlatsam anlamaz. Teselliden çok güce ihtiyacım var. Yrni bir denemede ümide ihtiyacım var.
kasikta batma bende sadece ilk gun oldu sonrasinda hic olmadi,o tek basina bi isaret olamaz,olmasin yani lutfen.benim 7.günüm bugün,bi degisiklik yokkiBenim bugün 5. Günüm. Hiç ümidim yok. Düne kadar kasıkta batma vardı. Akşamdan beri yok. Sabah tartıldım, kilo vermişim. Pazartesi 7.gün vereceğim. Pozitifi göreceğimi hiç sanmıyorum. 0 çıkarsa ki çıkar, bayramda toparlanmaya çalışayım. Yoksa bayram işkenceye dönüşecek.
hayirli olsun :) 12.gunun muydu bugün?Kızlar bugun kan vermeye gıttım a önce aradılar sonuc pozıtıf
Kacinci denemen??
Bu 4.denemem ama 2.denemeden geçen hafta 2 yaşına giren bir oğlum var. 5 kardeşiz. Oğluma kardeşi çok istiyorum. 2.denemede belirtiler olmuştu. Rüyama bile girmişti. Bunda belirti yok. Psikolojik olarak moralsizim.kasikta batma bende sadece ilk gun oldu sonrasinda hic olmadi,o tek basina bi isaret olamaz,olmasin yani lutfen.benim 7.günüm bugün,bi degisiklik yokkigobek hizamin sol tarafinda dunden beri batma var ama onu da tutunmaya baglamiyorum,bilmiuorum ki neden.
tutmadigini dusunme sebebin ne ki tam olarak ?
benim de 2.denemeden bi oglum var,4bucuk yasinda allahin izniyle.simdi 3.denemem.bilmiyorum tutar mi,inşallah tutar hayirlisi ile herkesin bebisiBu 4.denemem ama 2.denemeden geçen hafta 2 yaşına giren bir oğlum var. 5 kardeşiz. Oğluma kardeşi çok istiyorum. 2.denemede belirtiler olmuştu. Rüyama bile girmişti. Bunda belirti yok. Psikolojik olarak moralsizim.
Allah isteyen herkese versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?