2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Amin canım amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin aartması...

Bugün embriyolog aradı 7 tanenin 6 tanesi işleme alınmış 4 tanesi döllenmiş pazartesi 3. Gün embriyosu transfer edilecek tek embriyo

Bugün embriyolog aradı 7 tanenin 6 tanesi işleme alınmış 4 tanesi döllenmiş pazartesi 3. Gün embriyosu transfer edilecek tek embriyo
Canim benim ilk denememde 9 yumurtam dollenmisti, 3.gune ise sadece 4 tanesi kalmisti.. bunlardan da 1 tanesi digerlerinden biraz daha iyi durumdaydi...doktorum onun yanina 1 tane de dusuk kalite ile birlikte 2 transfer yapti ve hamile kaldim..
Simdi 2.denemem 5.gun tek embriyo transfer edildi. fakat kalitesi yine iyi degil..
Bu sefer tutmazsa şunu diyebilirim kacinci gun embriyosu oldugu hic onemli degil, yeterki Allah ol desin..

Allah bagislasin sen daha rahat olmalisin bize gore en azindan bu tutmassa sarilip teselli olacagin bir yavrun var

benim de 2.denemeden bi oglum var,4bucuk yasinda allahin izniyle.simdi 3.denemem.bilmiyorum tutar mi,inşallah tutar hayirlisi ile herkesin bebisi
İnşallah tutunur, Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın...

Allah embriyolarına can versin.

Allah bagislasin sen daha rahat olmalisin bize gore en azindan bu tutmassa sarilip teselli olacagin bir yavrun var
Daha önce oğlum öncesi ve oğlum sonrası olumsuz denemelerim var. Üzüntü aynı oldu. Hatta 3. denemede kendime zor geldim. Oğlum yanıma geldiğinde zorla gülmeye çalışıyordum. Unutmaya çalıştım. Allahtan hayırlısı diyorum. Doğru zamanda nasip eder diyorum. Allah 'ol' dedikten sonra olur, O'na kolay. ilkinde kendim için istiyordum. Şimdi oğlum için, Allah oğluma kardeş nasip etsin istiyorum. Yaşım 39 . O nedenle fazla bekleyemiyorum. Yoksa ben de biraz daha büyümesini beklerdim. Ya da çok etkilenmezdim. Yine olur der, beklerdim. Eşim azosperm ve genetik taşıyıcılığı var, 4 tüp tese kullandık. 1 tüp dondurulmuş sperm kaldı. Herkesin hikayesi farklı.
Allah isteyen herkese nasip etsin diyorum. Hepimizin emeğini boşa çıkarmasın.

kizlarrr kizlarrrr:) gecen hafta cmt transfer gunumdu,tam 1hafta oldu.bugün idrar testi yaptim cift cizgiyi gördüm ama emin olamadim,kosa kosa hastaneye gittim,lan tahlili yaptirdim.60 cikti sonuç. test gunum 7temmuz bu arada,o gun yine yaptiricam insallah artarak devam eder ve saglikla sonuna kadar gider inşallah.
darisi tum isteyenlerin basina olsun insallah.aminnnnn

Maşallah.darısı bizim başımıza inşallah.hayırlı olsun.tebrikler.Rabbim isteyen herkese versin inşallah.

Gözünüz aydın. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Allah bu mutluluğu hepimize yaşatsın.

Ayy hadi gözün aydın.. senden umitliydim.. esim keske 2 transfer yaptirsaydin diyor..
Ama ikize karsilik negatifi goze aldim malesef yapacak bisey yok artik..
Ya hastane aciline gidip gebelik testi mi istiyorum diyoruz? Onun icin gitmek bi garip geliyo..ama poliklinikler de kapali çare yok

evet canim acilden giris yapip bhcg baktircam diyorsun.devlete gittim once "hamilelignizin aciliyeti nedirki"cevabini alinca tıpış tıpış ozele gittim.ozelde.yaptrdim,1 saate de sonucu aldim. dondurulmusun var miydi senin canimm ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…