Genelde sabah olur derlerdi..ama ben hep aksam yemeginden sonra kötü oldum hamileligimde..ilk 3 ayda 2 kilo vermistim hatta..Canım çok sevindim bugün bazı msj larını okudum umutsuz um yazmıştın benimde Tüplerim ikisi kapalı çok şükür 6 +3 haftalık oldu iki haftadır çok oluyor bulantılar inş sende olmaz bi bu saatlerde geliyorum kendime biraz atıştırıyorum biraz ayağa kalkıp yürüyorum
valla bende bulansin istiuorum goguslerden baska bide midem kaziniyor baska belirti yok daha 4+6 ama sanirim benim midem biraz kuvvetliNasilsa 7.haftada kalp atisi icin gidecektin,belki ikisi de aradan çıkar dert etme..
Mide bulantisina gelince insallah sansli grupta olursun bu konuda..ama genelde ilk 3 ay oluyor malesef cevremdeki hamilelerin hepsi care ariyor :)
ben heyecanla bakamam ki..bekleyemem de.. ilk denemede hemen eve gitmistim sonucu esim almaya gitti.. negatifse beni aramadan gel dedim..A acelya30 ve M Mavis67 kizlar,hastaneye gittiginizde acilden giris yapiyorsunuz cunku bu hafta resmi tatil,bayram tatili oldugu için acil servis dr.lari var kizceler.evet bhcg yaptircam diyorsunuz hasta kayitta,tamam diyolar,giris yapiyolar,kan veriyosun,sonra da bekliyorsunnnn,sonraaa sonuc cikiyorrrr veee bakiuorsun heyecanlaaa :)
Sağol canım bende serum takımak iyi olur diye düşünüyorum bazende bebeye zarar vermezmi diye düşünüyorum. Dr arıyorum ilaç veriyor önce metpamit şimdi zofran verdi bi işe yaramadı bütün gün ara ara kraker yiyorum geceleri biraz iyiyim hafif şeyler yiyorumGenelde sabah olur derlerdi..ama ben hep aksam yemeginden sonra kötü oldum hamileligimde..ilk 3 ayda 2 kilo vermistim hatta..
Bulantiyi azaltıcı bileklikler var onlardan bulabilirsen belki ise yarar.. bende pek yaramadi ama faydasini goren arkadaslar oldu.
Cok cok kotu olur da yemekten icmekten kesilirsen hastanede hemen bi serum taktirmayi da ihmal etme..
Betulcum öyle sevindim ki anlatamam :) tebrik ederim.. İnsallah artarak devam eder gebeligin.. Inan cok cok cok mutlu oldum.. Darisi basima insallah.. Nedense hic umitli degilim korkuyorum:)) o gun bi gelsin de inşallah, hayirli ve guzel haberler al,burdan sevinelim hep birlikte. inşallah amin inşallah:) gonuller ferah olsun
Hayırlısı olsun ... Bu ay çok hamis haberi aldık herkese sağlıkla kucaklarımiza almayı nasip etsin....kizlarrr kizlarrrr:) gecen hafta cmt transfer gunumdu,tam 1hafta oldu.bugün idrar testi yaptim cift cizgiyi gördüm ama emin olamadim,kosa kosa hastaneye gittim,lan tahlili yaptirdim.60 cikti sonuç. test gunum 7temmuz bu arada,o gun yine yaptiricam insallah artarak devam eder ve saglikla sonuna kadar gider inşallah.
darisi tum isteyenlerin basina olsun insallah.aminnnnn
Korkma içini rahat tut hepimiz mutlu haberlerini duyarız inşallah. Bende de kasik bakmaları oldu hala ara ara oluyor mide bulantısı da oldu goguslerimde dolgunluk karnım bir davul gibi sis ve ben pozitif gördüm. 12. Gun değerim 366 salı tekrar gidicem ultrason için... sadece ağır kaldırma ve stress yapma. . Hayatına önceki gibi devam et....Tüm anne adaylarına ve annelere slmlar...arkadaslar ben de 30.06.2016 da 5.gün dondurulmus 2 embiryo transfer oldum....arkadaşlar ara ara kasık batması dışında birşey hissetmiyorum.çok korkuyorum...siz neler hissettiniz....Rabbim şu mübarek ay hürmetine meleklerimize kavusuruz inşallah. ..
Hayırlı olsun canimmm...çok sevindimmmm....inşallah bizede dua et...Rabbim önce pit pit kalp seslerini sonra da kucağına sağlıklı almayı nasip etsin....Korkma içini rahat tut hepimiz mutlu haberlerini duyarız inşallah. Bende de kasik bakmaları oldu hala ara ara oluyor mide bulantısı da oldu goguslerimde dolgunluk karnım bir davul gibi sis ve ben pozitif gördüm. 12. Gun değerim 366 salı tekrar gidicem ultrason için... sadece ağır kaldırma ve stress yapma. . Hayatına önceki gibi devam et....
Slm..hemen hemen ayni donemde transfer olmuşuz.benim 27 haziranda bir tane 29unda birtane daha transferim oldu.Ilk birkac gün benim de batmalar oldu ama şimdi hicbisey yok.Bundan onceki iki deneyimime dayanarak söylüyorum belirti arama arkadaşım hem stres yapıyor hem de sonunda hayal kırıklığı olabiliyor.Zor ama akışına birakmaya çalış.insallah Allah sağlıklı hayirli evlatlarla müjdeler hepimizi.Tüm anne adaylarına ve annelere slmlar...arkadaslar ben de 30.06.2016 da 5.gün dondurulmus 2 embiryo transfer oldum....arkadaşlar ara ara kasık batması dışında birşey hissetmiyorum.çok korkuyorum...siz neler hissettiniz....Rabbim şu mübarek ay hürmetine meleklerimize kavusuruz inşallah. ..
Doğru söylüyorsun arkadaşım....inşallah müjdeli haber alırsın.canım aynı ayda arka arkaya transfer yapiliyormuymus.bir de nerde yaptırdım...☺☺☺Slm..hemen hemen ayni donemde transfer olmuşuz.benim 27 haziranda bir tane 29unda birtane daha transferim oldu.Ilk birkac gün benim de batmalar oldu ama şimdi hicbisey yok.Bundan onceki iki deneyimime dayanarak söylüyorum belirti arama arkadaşım hem stres yapıyor hem de sonunda hayal kırıklığı olabiliyor.Zor ama akışına birakmaya çalış.insallah Allah sağlıklı hayirli evlatlarla müjdeler hepimizi.
yaaa korkmayin nolur yaaaaBetulcum öyle sevindim ki anlatamam :) tebrik ederim.. İnsallah artarak devam eder gebeligin.. Inan cok cok cok mutlu oldum.. Darisi basima insallah.. Nedense hic umitli degilim korkuyorumdua et bizlere nolur...
Zarar vermez aksine zayıf dusmeni engeller.. sıvı takviyesi yapacaklar, sen cok kötü olursan arada ugra hastaneye..Sağol canım bende serum takımak iyi olur diye düşünüyorum bazende bebeye zarar vermezmi diye düşünüyorum. Dr arıyorum ilaç veriyor önce metpamit şimdi zofran verdi bi işe yaramadı bütün gün ara ara kraker yiyorum geceleri biraz iyiyim hafif şeyler yiyorum
hayirli olsun oncelikle embriyolarin :) annelerine tutunsunlar da saglikla.dogsunlar inşallah. benim o kasik batmasi sadece transferin oldgu gun oldu.2.gun bel agrim oldu.bu kadar.haaa adet sancisi gbi sanci da oluyodu ama o hep olurdu yani.o yüzden lutfen belirti aramayalim,kasik batismalari iyi bisi rabbimin izniyle tutunurlar inşallah. gonlunu ferah tut :)Tüm anne adaylarına ve annelere slmlar...arkadaslar ben de 30.06.2016 da 5.gün dondurulmus 2 embiryo transfer oldum....arkadaşlar ara ara kasık batması dışında birşey hissetmiyorum.çok korkuyorum...siz neler hissettiniz....Rabbim şu mübarek ay hürmetine meleklerimize kavusuruz inşallah. ..
Amin canim insallah ikimiz de ard arda aliriz guzel haberleri.Ben izmir de medical parkta yaptirdim.Benim durum biraz farkli oldu bu kez.Farklı bir protokol uygulandı.bir gun arayla iki transfer yapildi.Bundan önceki transferlerde en az 1 adet gectikten sonra yaptırmıştım.onlar olmadi maalesef..Insallah bu sefer yüzümüz güler..Doğru söylüyorsun arkadaşım....inşallah müjdeli haber alırsın.canım aynı ayda arka arkaya transfer yapiliyormuymus.bir de nerde yaptırdım...☺☺☺
Aminnyaaa korkmayin nolur yaaaaüzülüyorum siz boyle yazinca,acelya da senin gibi.ilk gun kasik batmasi 2.gun bel.agrisi disinda hicbir belirtim yoktu.haa inşallah katlanarak artar da inşallah hep beraber dogumlara giderikkkkkk,aminnnnn!!
Sağol canimmm....aminnnn.hayirli olsun oncelikle embriyolarin :) annelerine tutunsunlar da saglikla.dogsunlar inşallah. benim o kasik batmasi sadece transferin oldgu gun oldu.2.gun bel agrim oldu.bu kadar.haaa adet sancisi gbi sanci da oluyodu ama o hep olurdu yani.o yüzden lutfen belirti aramayalim,kasik batismalari iyi bisi rabbimin izniyle tutunurlar inşallah. gonlunu ferah tut :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?