amin inşallah. dualarimiz birbirimiz icin..rabbim yuzumuze baksin inşallah heppp,aminMaşallah.darısı bizim başımıza inşallah.hayırlı olsun.tebrikler.Rabbim isteyen herkese versin inşallah.
A ankara12 . canim benimki 5.gun embriyosu ve bugun 7.gunum degerim 60.bu yazdigin posta gore tek mi cift mi oluyor acaba ??Hayırlı olsun. Hamilesin. 5 günlük embriyo tek tutarsa 7.gün 15-25 arası, çift tutarsa 70 üstü falan çıkıyor. Senin 3 günlük ve 9.gün değerin normal. Pazartesi tekrar ver ve doktorunu ara. Allah tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah.
3 tane kaldi zaten..Dondurmaya gerek yok, kalitesi iyi degil dedi.. ona yaniyorum sadece.. cunku tekrardan anestezi almadan yumurta toplanacak..igne olmaktan artik gına geldi..evet canim acilden giris yapip bhcg baktircam diyorsun.devlete gittim once "hamilelignizin aciliyeti nedirki"cevabini alinca tıpış tıpış ozele gittim.ozelde.yaptrdim,1 saate de sonucu aldim. dondurulmusun var miydi senin canimm ??
Lokal anestezi dede kötü oluyor musunuz öyle yaptırtsaydınız keşke3 tane kaldi zaten..Dondurmaya gerek yok, kalitesi iyi degil dedi.. ona yaniyorum sadece.. cunku tekrardan anestezi almadan yumurta toplanacak..igne olmaktan artik gına geldi..
Belki pes ederim..hic denemem.. zaten psikolojik olarak iyi bir zamanda degilim.. tam da üstüne bu ise kalkisip daha cok gerdim kendimi..
Ama yas ilerleyince eli ayagina dolaniyor insanin.. biri oglan hadi diyorsun arada yas farki cok olmasin..ee bi yandan maddi kulfet.. bi yere para baglayamiyorsun..oyle deli gibi para kazanan insanlar degiliz ki..
Offff cok bunaldim.. hayırlısı artik..zamana birakmak en iyisi
hakkinda hayirlisi olsun inşallah hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.sıkma guzel canini,7 temmuza kaldi 4 gun.guzel haberler alalim inşallah. yazdiklarinda cok haklisin,hepsinde hem de sonuna kadar.Allah büyük...3 tane kaldi zaten..Dondurmaya gerek yok, kalitesi iyi degil dedi.. ona yaniyorum sadece.. cunku tekrardan anestezi almadan yumurta toplanacak..igne olmaktan artik gına geldi..
Belki pes ederim..hic denemem.. zaten psikolojik olarak iyi bir zamanda degilim.. tam da üstüne bu ise kalkisip daha cok gerdim kendimi..
Ama yas ilerleyince eli ayagina dolaniyor insanin.. biri oglan hadi diyorsun arada yas farki cok olmasin..ee bi yandan maddi kulfet.. bi yere para baglayamiyorsun..oyle deli gibi para kazanan insanlar degiliz ki..
Benim 2.denemem ikiz başlayıp 11.haftanın sonunda tek e düştü. 7.gün değerim 76 idi. Tek tutunsa 60 ı göremezdin ya da idrarda görünmezdi diye düşünüyorum. Kesin diyemesem de çift gibi görünüyor. Embriyoların gelişim hızı önemli. Bu değeri yükselten onlar. Allah hakkında hayırlısını ve gönlünden geçeni versin.
tesekkur ederim :) bir de aminnnn heoimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin.ciftten gözüm korkuyor ama hissettirmek de istemiyorum icimdekilere.:)Benim 2.denemem ikiz başlayıp 11.haftanın sonunda tek e düştü. 7.gün değerim 76 idi. Tek tutunsa 60 ı göremezdin ya da idrarda görünmezdi diye düşünüyorum. Kesin diyemesem de çift gibi görünüyor. Embriyoların gelişim hızı önemli. Bu değeri yükselten onlar. Allah hakkında hayırlısını ve gönlünden geçeni versin.
Şöyle hesaplayabiliriz..5.gun embriyosu 7.günü, 3.gün embriyosunun 9.gününe denk geliyor.. benim ilk gebelikte 12.gun degerim 550 idi ve tekti canim.. hatta bu kadar yuksekse ikizdir demistim..doktorum da bilemeyiz demisti.. yani 5.haftada keseyi gormeye gittiğinde belli olur..
oyyy okurken ben bile panik yaptim canim yaaaa :) hastaneye gidip gebelik testi yaotiricam da diyebilirsin beta hcg tahlili de yaptiricam diyebilirsin.tüp bebek falan demene gerek yokki zaten,bebek bebektir tüp yada degil :) bu arada 5ten yuksek cikarsa gebesin allahin izniyle...Hadi arkadaşım inşallah allah gönlüne göre verir.bende geçen hafta cuma günü transfer oldum 24 haziranda.22 haziranda yumurta toplama ameliyatı oldum çarşamba günü toplandı cuma günü transfer oldum bugün 8.gün.dün hastanede ısrar ve kan testi yaptılar ama çıkmadı.alttan ultrasonla bakmak istediler onuda ben istemedim bisey olur diye.15 gün sonra acilde yaptiracam çıkar herhalde.gebelik testi istiyorum deyince yaparlar herhalde.kan değerlerinden filan anlamam ki ben.hamilemiyim degilmiyim ondan anlarim. Kan degeriniz şu yükselirse hamilesiniz mi deniyo yoksa evet pozitif mi deniliyo.offf cok telasliyim.ankarada da oturmuyorum ankarada yaptirmistik transferi.baska hastaneye gitmek zorundayım burdakiler tup bebek ne onu bilmiyo allahım ne yapacam
3.gun transferi oldugun halde ısrarla 8.gunde test yaptiran kimdi canim? Cokk erken.. sen hamileysen zaten 7.veya 8. gunden sonra kaninda hcg dolasmaya basliycak..Hadi arkadaşım inşallah allah gönlüne göre verir.bende geçen hafta cuma günü transfer oldum 24 haziranda.22 haziranda yumurta toplama ameliyatı oldum çarşamba günü toplandı cuma günü transfer oldum bugün 8.gün.dün hastanede ısrar ve kan testi yaptılar ama çıkmadı.alttan ultrasonla bakmak istediler onuda ben istemedim bisey olur diye.15 gün sonra acilde yaptiracam çıkar herhalde.gebelik testi istiyorum deyince yaparlar herhalde.kan değerlerinden filan anlamam ki ben.hamilemiyim degilmiyim ondan anlarim. Kan degeriniz şu yükselirse hamilesiniz mi deniyo yoksa evet pozitif mi deniliyo.offf cok telasliyim.ankarada da oturmuyorum ankarada yaptirmistik transferi.baska hastaneye gitmek zorundayım burdakiler tup bebek ne onu bilmiyo allahım ne yapacam
:)evet hamilesiniz denmiyomu illa benmi anlayacam betahsgden değer filan anlamamki ben yaw.yardiminiz için teşekkürler bu aradaoyyy okurken ben bile panik yaptim canim yaaaa :) hastaneye gidip gebelik testi yaotiricam da diyebilirsin beta hcg tahlili de yaptiricam diyebilirsin.tüp bebek falan demene gerek yokki zaten,bebek bebektir tüp yada degil :) bu arada 5ten yuksek cikarsa gebesin allahin izniyle...
Valla sorma arkads Ankara dışı bir hastanede hastane başhekimi.:).vajinadan bile bakmak istediler ben istemedim zarar görmez demedi belli olmaz dedi.yaaaaatupbebk ne bilmiyolar yaaa burada sürekli nasıl gideyim ben ankaraya bunyem kaldirmaz3.gun transferi oldugun halde ısrarla 8.gunde test yaptiran kimdi canim? Cokk erken.. sen hamileysen zaten 7.veya 8. gunden sonra kaninda hcg dolasmaya basliycak..
Normalde tahlil icin kadin dogum veya dahiliyeye gidip istemen yeterli..fakat transferlerimiz oyle bir zamana geldi ki sadece hastane aciline gitmek zorundayiz sanirim.. ordakilere de ne diycez? Anlat dur işte tup bebek yaptirdim da test istiyorum diye :)
Hic bana gore degil bakalim nasil yapicaz
3 tane kaldi zaten..Dondurmaya gerek yok, kalitesi iyi degil dedi.. ona yaniyorum sadece.. cunku tekrardan anestezi almadan yumurta toplanacak..igne olmaktan artik gına geldi..
Canım kendini çok sıkıyorsun biraz rahat bırak kendini pozitif düşün bu stres hamile olabilirsin bende çok stres yapmıştım eşim fark etti sen böyle deyil din çok deyiştin son günlerdeŞöyle hesaplayabiliriz..5.gun embriyosu 7.günü, 3.gün embriyosunun 9.gününe denk geliyor.. benim ilk gebelikte 12.gun degerim 550 idi ve tekti canim.. hatta bu kadar yuksekse ikizdir demistim..doktorum da bilemeyiz demisti.. yani 5.haftada keseyi gormeye gittiğinde belli olur..
Amannn hamilesin yaa tadini cikarrr.. Ikiz olursa da 3 cocuk annesi olursun iste :)
Ben ikiz bebek bakimi bir yana, hamilelik sureci cok zor ve dikkatle izlenmesi gerektiginden cok korktum..bir de esim çocuk bakiminda destek olacak biri degil malesef.. doktorum da cift israrina hayir dememden dolayi garipsedi..ama bütün yuk ustume binecekse ve daha fazla sikintiya sebep olacaksa niye riske gireyim? Dedim..
Bu deneme tutmazsa sadece 1 deneme daha yapmayi dusunuyorum..bu nedenle belki cift konmasina izin veririm bir dahakine..
:*inşallah canım.kizceler çok iyi sevdim.tesekkurler canimA acelya30 ve M Mavis67 kizlar,hastaneye gittiginizde acilden giris yapiyorsunuz cunku bu hafta resmi tatil,bayram tatili oldugu için acil servis dr.lari var kizceler.evet bhcg yaptircam diyorsunuz hasta kayitta,tamam diyolar,giris yapiyolar,kan veriyosun,sonra da bekliyorsunnnn,sonraaa sonuc cikiyorrrr veee bakiuorsun heyecanlaaa :)
lalecim sen kac hafatlik oldun şimdi ? bende hic mide bulantisi fln yok ben 4+6 oldum 5 haftalik yaniKızlar mide bulantısı için bildiginiz bi yöntem yokmu hiç halim kalmadı ayakta zor duruyorum hemen midem kalkıyor yatmaktan yoruldum ne yiyeceyimi ne içeceyşaşırdım mutluluğumun tadını çıkaramadım
Canım kendini çok sıkıyorsun biraz rahat bırak kendini pozitif düşün bu stres hamile olabilirsin bende çok stres yapmıştım eşim fark etti sen böyle deyil din çok deyiştin son günlerde
hamilesin dedi inanamadım ama öyleymiş sende sıkma canını iyi şeyler düşün
Canım çok sevindim bugün bazı msj larını okudum umutsuz um yazmıştın benimde Tüplerim ikisi kapalı çok şükür 6 +3 haftalık oldu iki haftadır çok oluyor bulantılar inş sende olmaz bi bu saatlerde geliyorum kendime biraz atıştırıyorum biraz ayağa kalkıp yürüyorumlalecim sen kac hafatlik oldun şimdi ? bende hic mide bulantisi fln yok ben 4+6 oldum 5 haftalik yani
kiyamam canim ya benimde beta hcg yüksek cikti baya ikiz diye tahmin edeiuorum ama mide bulantim yok sadece sabahlari ve öglenleri midem kazaniyor aciktigimi hissediyorum 12 temmuza randevum var biraz gec aldim keseleri görmek icin umarim hersey yolundadirCanım çok sevindim bugün bazı msj larını okudum umutsuz um yazmıştın benimde Tüplerim ikisi kapalı çok şükür 6 +3 haftalık oldu iki haftadır çok oluyor bulantılar inş sende olmaz bi bu saatlerde geliyorum kendime biraz atıştırıyorum biraz ayağa kalkıp yürüyorum
Nasilsa 7.haftada kalp atisi icin gidecektin,belki ikisi de aradan çıkar dert etme..kiyamam canim ya benimde beta hcg yüksek cikti baya ikiz diye tahmin edeiuorum ama mide bulantim yok sadece sabahlari ve öglenleri midem kazaniyor aciktigimi hissediyorum 12 temmuza randevum var biraz gec aldim keseleri görmek icin umarim hersey yolundadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?