2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Hayirli bayramlar arkadaslar. Biz bayram hediyemizi aldik dilerim Rabbim bu mutlulugu isteyen herkese yasatsin. 12. Gun degerim 173 cikti. Mucize bu 4 yumurta dan 1 tane dollenmisti. Sansimin dusuk oldugunu dusunuyordum. Cunku 4 hucreliydi
aşılama mı yapiyorduk demisti.di mi doktorun?bi de prof olacakti :) hatirladim simdiiii:) sirf seni bulmak icin eski sayfalari karistirdim da meger yazmissin :)cok sewindim yaaaa :)

Arkadaşlar kan testini Devlet hastanesinde Acil de yapabiliyor muyuz? Bi de sonucu ne kadar sürede öğrenebiliyoruz ?malum bayramdan dolayı resmi tatil.

aşılama mı yapiyorduk demisti.di mi doktorun?bi de prof olacakti :) hatirladim simdiiii:) sirf seni bulmak icin eski sayfalari karistirdim da meger yazmissin :)cok sewindim yaaaa :)
Aa evet canim o benim iste. Asilama sonucu tup bebek:) idrar testi yapa yapa koyu renklere yaklastikca kan verdim iste 173 cikti insallah iyi bir sonuctur ve katlanir

Hepinize iyi bayramlar ...
2 gun once gece acil cok yogundu o yüzden mi bilmiyorum doktor hicbirsey sormadi kani verip ciktim..
Az once yine gittim kan vermeye.. bu defa doktor boşta oturuyor.. bin tane soru mu sorulur arkadas.. 2 gun once yapildi degerim katlanmis mi öğrenmek istiyorum dememe ragmen.. vay efendim neden baktiriyorsun..ne acelesi var.. ya en sonunda tedavi gördüm falan dedim..haa oyle de o zaman demez mi? Yahu zaten gerginim, herkese ilan edip durmak zorunda miyim? Bak gitsin parası cebinden cikiyo sanki.. Hayır bayram olmasa giderim ozele veririm parami yaptiririm..

hadi bakalim,hayirli guzel bir haber alalim da gecsin kizginlik.:) cok gicik oluyorum o tarz insanlara ya,tovbeeeee!!!

hadi bakalim,hayirli guzel bir haber alalim da gecsin kizginlik.:) cok gicik oluyorum o tarz insanlara ya,tovbeeeee!!!
Bakalım belli olacak iyi mi kötü mu... ama nette baktigim kadariyla benim kadar düşük değerler pek hayırlı sonuclanmamis..
Nasip artik yaa Allah evladima ömür versin..

Bu arada hamile kalan arkadaslar Allah tamamina erdirsin,Kucaginiza almayi nasip etsin.. hepinize cok sevindim..

canim bosuna telas ediosun degerin 2 kat artmis olacak :) sikma kendini bu kdr serbest birak

canim bosuna telas ediosun degerin 2 kat artmis olacak :) sikma kendini bu kdr serbest birak
Malesef canim sanirim kaybettim..
8.gun 25
10.gun 40
Iki kat artmayi bırak 5.gun embriyosunun 10.gun degeri boyle olmamali.. insallah dis gebelik degildir.. en zoru o çünkü..Allah korusun

Kızlar bugün transferden sonra 8. Günüm bitti bugüne kadar bende birazcık ayakta kaldığımda hep bel ağrısı oldu sizde de var mı böyle bir durum? Bugün de sağ tarafım epey ağrı yaptı. İnşallah olumsuz bir durum olmaz

Malesef canim sanirim kaybettim..
8.gun 25
10.gun 40
Iki kat artmayi bırak 5.gun embriyosunun 10.gun degeri boyle olmamali.. insallah dis gebelik degildir.. en zoru o çünkü..Allah korusun
Canim bence acele ediyosun.. Dur bakalim.. Bi anda yükselen degerler de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…