aşılama mı yapiyorduk demisti.di mi doktorun?bi de prof olacakti :) hatirladim simdiiii:) sirf seni bulmak icin eski sayfalari karistirdim da meger yazmissin :)cok sewindim yaaaa :)Hayirli bayramlar arkadaslar. Biz bayram hediyemizi aldik dilerim Rabbim bu mutlulugu isteyen herkese yasatsin. 12. Gun degerim 173 cikti. Mucize bu 4 yumurta dan 1 tane dollenmisti. Sansimin dusuk oldugunu dusunuyordum. Cunku 4 hucreliydi
Canım hayırlısı böyleymiş. Inşallah sonraki denemende bebeklerini kucağına alırsın. Ben de 4 deneme yaptım. Ilkinde 2 embriyoda tutunamadı. Merkez değiştirdim. 2.denemede oğlum oldu. 3.deneme yine olmadı. Bu 4.denememdi, şimdi oğluma kardeş geliyor. Ümidini yitirme. Sen istedikten sonra olur.
Dondurulmuşun varmış. Ne güzel. Benimkilerde öyleydi. Igne kullanmıyorsun. Daha basit. Adet olunca Östrojen bant kullandım 14 gün. Kan tahlili yapıldı. O gün yumurta toplanmış kabul ediyorlar, çözüyorlar, ilaçlara jele falan başlıyorsun. 5 gün sonra transfer.
1 ay sonra senin de güzel haberlerini duyarız inşallah.
Dün 2 kere bende de oldu. 1.si kan vermeye gidip dönüşte alışveriş yaptık eşimle. Eve geldiğimde 2 saat geçmişti. 2.si akşam evimize 5-10 dk mesafede avm var. Eşim gidelim dedi. 1.5 saat sonra evdeydim. Belim kopuyordu ve kahverengi tortu vardı çamaşırımda. Uzun süre ayakta geçirmemek gerekiyor sanıyorum. Maalesef oğlumda 5.haftada kanama olmuştu. Kendine dikkat et. Fazla ayakta kalma.
E
Hayırlı olsun. Allah sağlıkla tamamına erdirsin, kucağına almayı nasip etsin.
Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Allah 'Ol ' dedikten sonra olmayacak bişey yok.
Hakkında hayırlı güzel haberleri verirsin inşallah.[/QUOT
Aa evet canim o benim iste. Asilama sonucu tup bebek:) idrar testi yapa yapa koyu renklere yaklastikca kan verdim iste 173 cikti insallah iyi bir sonuctur ve katlaniraşılama mı yapiyorduk demisti.di mi doktorun?bi de prof olacakti :) hatirladim simdiiii:) sirf seni bulmak icin eski sayfalari karistirdim da meger yazmissin :)cok sewindim yaaaa :)
yapmiyorlar. Arkadasm.. Ozelde yapman gerekiyoArkadaşlar kan testini Devlet hastanesinde Acil de yapabiliyor muyuz? Bi de sonucu ne kadar sürede öğrenebiliyoruz ?malum bayramdan dolayı resmi tatil.
Yoo ben az once yaptırdım 1.5 saate sonuc cikti.Arkadaşlar kan testini Devlet hastanesinde Acil de yapabiliyor muyuz? Bi de sonucu ne kadar sürede öğrenebiliyoruz ?malum bayramdan dolayı resmi tatil.
Yaptırılıyor acıl de tahlıller ıkı saatte cıkıyoArkadaşlar kan testini Devlet hastanesinde Acil de yapabiliyor muyuz? Bi de sonucu ne kadar sürede öğrenebiliyoruz ?malum bayramdan dolayı resmi tatil.
1 yada 1.5 saatte ogrenirsin
Yoo ben az once yaptırdım 1.5 saate sonuc cikti.
Yaptırılıyor acıl de tahlıller ıkı saatte cıkıyo
Teşekkür ederim.Yaptırılıyor acıl de tahlıller ıkı saatte cıkıyo
Kizzzz tesnimmmm bu takvimi nasil yapiyoduk anlatsanaaaa.. BeceremedimmmmmYaptırılıyor acıl de tahlıller ıkı saatte cıkıyo
hadi bakalim,hayirli guzel bir haber alalim da gecsin kizginlik.:) cok gicik oluyorum o tarz insanlara ya,tovbeeeee!!!Hepinize iyi bayramlar ...
2 gun once gece acil cok yogundu o yüzden mi bilmiyorum doktor hicbirsey sormadi kani verip ciktim..
Az once yine gittim kan vermeye.. bu defa doktor boşta oturuyor.. bin tane soru mu sorulur arkadas.. 2 gun once yapildi degerim katlanmis mi öğrenmek istiyorum dememe ragmen.. vay efendim neden baktiriyorsun..ne acelesi var.. ya en sonunda tedavi gördüm falan dedim..haa oyle de o zaman demez mi? Yahu zaten gerginim, herkese ilan edip durmak zorunda miyim? Bak gitsin parası cebinden cikiyo sanki.. Hayır bayram olmasa giderim ozele veririm parami yaptiririm..
Bakalım belli olacak iyi mi kötü mu... ama nette baktigim kadariyla benim kadar düşük değerler pek hayırlı sonuclanmamis..hadi bakalim,hayirli guzel bir haber alalim da gecsin kizginlik.:) cok gicik oluyorum o tarz insanlara ya,tovbeeeee!!!
canim bosuna telas ediosun degerin 2 kat artmis olacak :) sikma kendini bu kdr serbest birakBakalım belli olacak iyi mi kötü mu... ama nette baktigim kadariyla benim kadar düşük değerler pek hayırlı sonuclanmamis..
Nasip artik yaa Allah evladima ömür versin..
Bu arada hamile kalan arkadaslar Allah tamamina erdirsin,Kucaginiza almayi nasip etsin.. hepinize cok sevindim..
Kısısel bılgılerıne gır orada hamılelık takvımı dıye yazıyo muhtemel bebegın dogum tarıhını yaZıyosun oluşuyoKizzzz tesnimmmm bu takvimi nasil yapiyoduk anlatsanaaaa.. Beceremedimmmmm
Malesef canim sanirim kaybettim..canim bosuna telas ediosun degerin 2 kat artmis olacak :) sikma kendini bu kdr serbest birak
allah korusun arkadasim ya ins yukselir yaMalesef canim sanirim kaybettim..
8.gun 25
10.gun 40
Iki kat artmayi bırak 5.gun embriyosunun 10.gun degeri boyle olmamali.. insallah dis gebelik degildir.. en zoru o çünkü..Allah korusun
Canim bence acele ediyosun.. Dur bakalim.. Bi anda yükselen degerler de varMalesef canim sanirim kaybettim..
8.gun 25
10.gun 40
Iki kat artmayi bırak 5.gun embriyosunun 10.gun degeri boyle olmamali.. insallah dis gebelik degildir.. en zoru o çünkü..Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?