2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Evet canım ayni yerde yaptim. Aslında erken yapmadim ki canım 5.gün embriyosu idi. Sonuç çıkar dedim

Evet canım ayni yerde yaptim. Aslında erken yapmadim ki canım 5.gün embriyosu idi. Sonuç çıkar dedim
Bana da hemsire 10.gun belli olur demisti.. benim de 5.gun transferi..
Benim degerim 40 cikti.. hamile miyim degil miyim hic bilmiyorum.. 12.gun yine yapilacak.. deger yükselişe gecmisse tekrar test yaptiricam.. sonra tekrar...
Erken yaptirdik derken bunu demek istedim.. durumumuz kesinlesene kadar tahlil derdi çıktı.. insallah ikimiz de mutlu sonla bitiririz ne diyeyim..

İnşallah canım inşallah benim kendim için umudum yok. Değeri düşüp tekrar yükselen duymadim ama inşallah senin güzel güzel katlanir canım.

Bı arkadaşında senın gıbı çıkmıştı tahlılı şımdı bebegı kucağında sıkıntı yapma

7.gun test sonucum 60ti.yarin 12.gun ve.korkuyorum düşmüş olmasindan.normalde adet olmam da lazimdi 2gun once,yani 2gun gecti.tek umudum da bu ...

Ayni acil servise gidip, ayni hemsireye denk gelmek.. farkli doktora derdini bastan anlatmak.. offfff bu nedir yaa.. yarin test günüm..
Tam da transfer olacak vakti bulmusuz yani.. her yer tatil..

kizlar biz doktordan geldik bebeklerin iki tane :) 5+4 günlük ikiside daha kalp atişi duyamadik 3 gun snr duyulur dedi perşembeye gel dedi ama ztn benim kendi doktorumda 12 temmuzda var randevum inş ozaman duyarim
Tahmin ettiğimiz gibi çıktı hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inş :)

kizlar biz doktordan geldik bebeklerin iki tane :) 5+4 günlük ikiside daha kalp atişi duyamadik 3 gun snr duyulur dedi perşembeye gel dedi ama ztn benim kendi doktorumda 12 temmuzda var randevum inş ozaman duyarim
Maşallah...Tebrik ederim.çook güzel.darısı bizim başımıza inşallah.Bize de çok DUA edin lütfen...

Yaa canim 7.gun 60 superrrrr bi deger.. tahminen degerin 300 cikacak.. ikiz bile geliyor olabilir..
cok korkuuorum acelya yaaaa
Yaa canim 7.gun 60 superrrrr bi deger.. tahminen degerin 300 cikacak.. ikiz bile geliyor olabilir..
çok korkuyorum acelya yaaaa allahim hayirlisini versin inşallah, olmazsa da allah evladima saglik versin
napim..

cok korkuuorum acelya yaaaa

çok korkuyorum acelya yaaaa allahim hayirlisini versin inşallah, olmazsa da allah evladima saglik versin
napim..
Hiç korkma.. icimden hic olumsuz bisey gecmiyo senin sonucunla ilgili.. yarin güzel haberini alicaz insallah..
Bakalim senle birlikte seviniyor olacak miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…