- 20 Mayıs 2015
- 901
- 440
- 33
- 38
Evet canım ayni yerde yaptim. Aslında erken yapmadim ki canım 5.gün embriyosu idi. Sonuç çıkar dedimAhh canim yaa suan duygularimiz benzer sanirim.. dayanamayip erken yaptirdik simdi de 2 gunde bir tahlile gitmek zorundayiz..
10.gun icin mükemmel bir deger 95.. sana kafani bulandirma diyecegim ama kendim basaramiyorum ki malesef..
Bekle bakalim 2 gun sonra cikacak deger durumunu belli eder.. ayni yerde mi yaptirmistin peki bu 2 tahlili?
Bana da hemsire 10.gun belli olur demisti.. benim de 5.gun transferi..Evet canım ayni yerde yaptim. Aslında erken yapmadim ki canım 5.gün embriyosu idi. Sonuç çıkar dedim
İnşallah canım inşallah benim kendim için umudum yok. Değeri düşüp tekrar yükselen duymadim ama inşallah senin güzel güzel katlanir canım.Bana da hemsire 10.gun belli olur demisti.. benim de 5.gun transferi..
Benim degerim 40 cikti.. hamile miyim degil miyim hic bilmiyorum.. 12.gun yine yapilacak.. deger yükselişe gecmisse tekrar test yaptiricam.. sonra tekrar...
Erken yaptirdik derken bunu demek istedim.. durumumuz kesinlesene kadar tahlil derdi çıktı.. insallah ikimiz de mutlu sonla bitiririz ne diyeyim..
Bı arkadaşında senın gıbı çıkmıştı tahlılı şımdı bebegı kucağında sıkıntı yapmaBana da hemsire 10.gun belli olur demisti.. benim de 5.gun transferi..
Benim degerim 40 cikti.. hamile miyim degil miyim hic bilmiyorum.. 12.gun yine yapilacak.. deger yükselişe gecmisse tekrar test yaptiricam.. sonra tekrar...
Erken yaptirdik derken bunu demek istedim.. durumumuz kesinlesene kadar tahlil derdi çıktı.. insallah ikimiz de mutlu sonla bitiririz ne diyeyim..
Ayyyy hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin Amin Amin darısı hepimize inşaAllahArkadaşlar bugün test yaptırdım hamisim darisi tüm bekleyenlerin basina
Yaa canim 7.gun 60 superrrrr bi deger.. tahminen degerin 300 cikacak.. ikiz bile geliyor olabilir..7.gun test sonucum 60ti.yarin 12.gun ve.korkuyorum düşmüş olmasindan.normalde adet olmam da lazimdi 2gun once,yani 2gun gecti.tek umudum da bu ...
Tahmin ettiğimiz gibi çıktı hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inş :)kizlar biz doktordan geldik bebeklerin iki tane :) 5+4 günlük ikiside daha kalp atişi duyamadik 3 gun snr duyulur dedi perşembeye gel dedi ama ztn benim kendi doktorumda 12 temmuzda var randevum inş ozaman duyarim
Maşallah...Tebrik ederim.çook güzel.darısı bizim başımıza inşallah.Bize de çok DUA edin lütfen...kizlar biz doktordan geldik bebeklerin iki tane :) 5+4 günlük ikiside daha kalp atişi duyamadik 3 gun snr duyulur dedi perşembeye gel dedi ama ztn benim kendi doktorumda 12 temmuzda var randevum inş ozaman duyarim
rabbim herkese nasip etsin dualarimda isteyen herkese versin rabbim diyorumMaşallah...Tebrik ederim.çook güzel.darısı bizim başımıza inşallah.Bize de çok DUA edin lütfen...
amin inş canim rabbim herkese nasip etsinTahmin ettiğimiz gibi çıktı hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inş :)
cok korkuuorum acelya yaaaaYaa canim 7.gun 60 superrrrr bi deger.. tahminen degerin 300 cikacak.. ikiz bile geliyor olabilir..
çok korkuyorum acelya yaaaaYaa canim 7.gun 60 superrrrr bi deger.. tahminen degerin 300 cikacak.. ikiz bile geliyor olabilir..
Hiç korkma.. icimden hic olumsuz bisey gecmiyo senin sonucunla ilgili.. yarin güzel haberini alicaz insallah..cok korkuuorum acelya yaaaa
çok korkuyorum acelya yaaaaallahim hayirlisini versin inşallah, olmazsa da allah evladima saglik versin
napim..
amin canim insallah .bugun o sonucu alirken durdu dunya rabbim hepimize hayirli saglikli evlat nasip etsin.seeeer 6777 hadi gozun aydin canim :) rabbim hayirli ve guzel sonuclandirsin inşallah. amin :) darisi tum isteyenlerin basina.olsun inşallah.
tesekkur ederim arkadasim.degerim guzel ama sevinmeye korkar oldukk.24 haziran transfer gunumdu 2 tane 5.gun embriyosu konduMasallah cok guzel degerin canm.. Kacinci gunun kacinci gun embriyosuydu? Deger super
Teşekkürler canım.aminAyyyy hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin Amin Amin darısı hepimize inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?