Maşallah hem bayram, hem iki bebiş :) Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımızakizlar biz doktordan geldik bebeklerin iki tane :) 5+4 günlük ikiside daha kalp atişi duyamadik 3 gun snr duyulur dedi perşembeye gel dedi ama ztn benim kendi doktorumda 12 temmuzda var randevum inş ozaman duyarim
insallah birlikte sevinelim o zaman gercekten sevinebilirim ki ben gercekten bak..birlikte sevinelim inşallah inşallah...Hiç korkma.. icimden hic olumsuz bisey gecmiyo senin sonucunla ilgili.. yarin güzel haberini alicaz insallah..
Bakalim senle birlikte seviniyor olacak miyim?
Benim 2.günden agrimaya başladı ve halen agriyo 12.gün bugün.test yaptırdım pozitif çıktı.agrimasi iyidir kafayı takma.arkadsimin hiç agri yoktu tutmadı onunArkadaşlar transferimin 9.günü bugün sag kasığimda 2 saattir ara ara ağrı oluyor ya.Cok korkuyorum böyle bisey yasayan oldu mu hiç
Bende de oluyordu sağ kaşığımda ağrı dün akşam çok fazla ağrıdı uyuyuncaya kadar devam etti bende çok tedirgin oldum inşallah olumsuz bir durum değildir. Az önce aniden ters bir hareket yaptım umarım bir şey olmazArkadaşlar transferimin 9.günü bugün sag kasığimda 2 saattir ara ara ağrı oluyor ya.Cok korkuyorum böyle bisey yasayan oldu mu hiç
tsk ederim canim bnim 8 gun 105 12 gun 1015 14 2356 di 18 gun 11567 diMinemacar senin degerlerin neydi kan tahlili sonuclarin ? gerci yazmiatin ama unuttum,kacinci sayfada onu da bilmiyorum.bir de gozun aydin,sonuna kadar iyi gitsin inşallah.
Ne güzel hayırlı olsun umarım benim de öyledirBenim 2.günden agrimaya başladı ve halen agriyo 12.gün bugün.test yaptırdım pozitif çıktı.agrimasi iyidir kafayı takma.arkadsimin hiç agri yoktu tutmadı onun
Ya sorma aynen beni de kac saattir rahatsiz ediyor.insallah bir terslik yoktur durumumuzda.senin kaçıncı gününBende de oluyordu sağ kaşığımda ağrı dün akşam çok fazla ağrıdı uyuyuncaya kadar devam etti bende çok tedirgin oldum inşallah olumsuz bir durum değildir. Az önce aniden ters bir hareket yaptım umarım bir şey olmaz
Benimde bugün 9 du. Seninle transfer günümüz aynıydı yanlış hatırlamıyorsamYa sorma aynen beni de kac saattir rahatsiz ediyor.insallah bir terslik yoktur durumumuzda.senin kaçıncı günün
Hatta dünde ben yazmıştım çok ağrım var diyeBenimde bugün 9 du. Seninle transfer günümüz aynıydı yanlış hatırlamıyorsam
Evet aynı galiba 9 temmuz test günüm.Hayırlısıyla alsak artık biz de güzel sonuçlarBenimde bugün 9 du. Seninle transfer günümüz aynıydı yanlış hatırlamıyorsam
Doğrudur canım ya hic farkında degilim kusura bakma. Iyi biseydir insallah Mavis67'nin dediği gibi. Dua edicez artık..Hatta dünde ben yazmıştım çok ağrım var diye
Hakkı'mızda hayırlısı inşallahDoğrudur canım ya hic farkında degilim kusura bakma. Iyi biseydir insallah Mavis67'nin dediği gibi. Dua edicez artık..
Merhaba cnm benimde kasık ağrıları 7.gün den sonra başlamıştı adet olacakmisim gibi ve batma şeklinde sonucumu aldım şükürler olsun pozitif..ağrının sebebi vücutta artık beta hcg salgıladığı için ve biz tüp bebek olduğumuz için geride kalan küçük yumurtalar o beta hcgnin etkisiyle büyüyor. .Arkadaşlar transferimin 9.günü bugün sag kasığimda 2 saattir ara ara ağrı oluyor ya.Cok korkuyorum böyle bisey yasayan oldu mu hiç
bakalim yarin benim 12.gun.dananin kuyruğu kopacak.tekrar hayirli olsun bebislerin,ikiz anasi olacaaaaasun rabbimin izniyle hadi bakalim :)tsk ederim canim bnim 8 gun 105 12 gun 1015 14 2356 di 18 gun 11567 di
Merhaba cok teşekkür ederim hayirli olsun Allah kucaginiza almayı nasip etsin..inşallah oyledir içimi rahatlattin Cok Sagol.Merhaba cnm benimde kasık ağrıları 7.gün den sonra başlamıştı adet olacakmisim gibi ve batma şeklinde sonucumu aldım şükürler olsun pozitif..ağrının sebebi vücutta artık beta hcg salgıladığı için ve biz tüp bebek olduğumuz için geride kalan küçük yumurtalar o beta hcgnin etkisiyle büyüyor. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?