2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

kizlar biz doktordan geldik bebeklerin iki tane :) 5+4 günlük ikiside daha kalp atişi duyamadik 3 gun snr duyulur dedi perşembeye gel dedi ama ztn benim kendi doktorumda 12 temmuzda var randevum inş ozaman duyarim
Maşallah hem bayram, hem iki bebiş :) Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımıza

Hiç korkma.. icimden hic olumsuz bisey gecmiyo senin sonucunla ilgili.. yarin güzel haberini alicaz insallah..
Bakalim senle birlikte seviniyor olacak miyim?
insallah birlikte sevinelim o zaman gercekten sevinebilirim ki ben gercekten bak..birlikte sevinelim inşallah inşallah...

Arkadaşlar transferimin 9.günü bugün sag kasığimda 2 saattir ara ara ağrı oluyor ya.Cok korkuyorum böyle bisey yasayan oldu mu hiç

Arkadaşlar transferimin 9.günü bugün sag kasığimda 2 saattir ara ara ağrı oluyor ya.Cok korkuyorum böyle bisey yasayan oldu mu hiç
Benim 2.günden agrimaya başladı ve halen agriyo 12.gün bugün.test yaptırdım pozitif çıktı.agrimasi iyidir kafayı takma.arkadsimin hiç agri yoktu tutmadı onun

Minemacar senin degerlerin neydi kan tahlili sonuclarin ? gerci yazmiatin ama unuttum,kacinci sayfada onu da bilmiyorum.bir de gozun aydin,sonuna kadar iyi gitsin inşallah.

Bende de oluyordu sağ kaşığımda ağrı dün akşam çok fazla ağrıdı uyuyuncaya kadar devam etti bende çok tedirgin oldum inşallah olumsuz bir durum değildir. Az önce aniden ters bir hareket yaptım umarım bir şey olmaz

Ya sorma aynen beni de kac saattir rahatsiz ediyor.insallah bir terslik yoktur durumumuzda.senin kaçıncı günün

Hamile arkadaşlarım merhaba hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz inşallah.hangi klinikte pozitif sonuç aldınız acaba??

Merhaba cnm benimde kasık ağrıları 7.gün den sonra başlamıştı adet olacakmisim gibi ve batma şeklinde sonucumu aldım şükürler olsun pozitif..ağrının sebebi vücutta artık beta hcg salgıladığı için ve biz tüp bebek olduğumuz için geride kalan küçük yumurtalar o beta hcgnin etkisiyle büyüyor. .

ben de o kasik agrilarini ve batmalarini bebek tutunmaya, kendine yer edinmeye calisiyor o yzden oluuor diye biliyorum.gerci benim batismalarim olmadi.sadece ilk gun oldu.ilk bebegimden biliyorum.bebek yerlesiyor,rahim büyüyor diye oluyor o agrilar:)iyidir iyi :)

Merhaba cok teşekkür ederim hayirli olsun Allah kucaginiza almayı nasip etsin..inşallah oyledir içimi rahatlattin Cok Sagol.

Hamile kalmak isteyen kadınlar gebe olup olmadığını gebeliğin ilk belirtilerinden olan kasık, bel ve karın ağrılarından anlayabilirler. Yani daha gebeliğin en başında meydana gelen bu ağrılar çok normaldir. Genelde çoğu gebe kadında da görülebilir. Gebeliğin ilk haftalarında hissedilen bu ağrılar, fetusun rahme yerleşmesi sırasında kadının vücudunda meydana gelen bu değişikliğe adapte olma sürecidir. Bu süreçte rahmin büyümesiyle rahmi tutan bağ dokular genişleyip uzamaktadır. Gebeliğin başındaki bu tür hafif kasılma ve kramp gibi ağrılar normaldir. Rahim büyüyen fetusa adapte olmak için kendini yeniliyordur. (Alıntıdır)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…