- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz kuzum :) erkenden git yap testinibakalim yarin benim 12.gun.dananin kuyruğu kopacak.tekrar hayirli olsun bebislerin,ikiz anasi olacaaaaasun rabbimin izniyle hadi bakalim :)
ben ilkini istanbulda yaptirdim cunku orda yasiyordum o zamanlar,bahceci kliniginde.Hamile arkadaşlarım merhaba hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz inşallah.hangi klinikte pozitif sonuç aldınız acaba??
Rabbim hayırlısını versin .inşallah pozitiftir cNımben ilkini istanbulda yaptirdim cunku orda yasiyordum o zamanlar,bahceci kliniginde.
bu sefer adanada yaptirdim turan çetin tup bebek mrk.sonucu yarin alicam bakalim,nasip..
Kasikla beraber rahimde cok feci sanci var..Evet aynı galiba 9 temmuz test günüm.Hayırlısıyla alsak artık biz de güzel sonuçlar
2 denemeyi de bursa acibademde yaptim..Hamile arkadaşlarım merhaba hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz inşallah.hangi klinikte pozitif sonuç aldınız acaba??
Kasikla beraber rahimde cok feci sanci var..
Ama normal sayılabilecek gibi degil benimki.. oglumu unuttum kucakladim oyle bi acı saplandı anlatamam.. kafaya dış gebeligi taktım ben Allah korusun..
Dana once hamilelik yasamis biri olarak cektigim sanciyi normal görmüyorum.. zaten degerlerim de normal çıkmadı..
Hehh iste kafayi yedim sanırım.. iyi düşünecekken nerde olumsuz negatif sey varsa aklima geliyor..aferin bana..
Betul dedigin gibi senin dananin kuyrugu yarin kopacak ama benimkinin kopmasi icin sanirim birkac test daha gerekecek canim..[/QU
Allah korusun canım ya olmaz insallah dış gebelik arkadaslar hcg salgilandigi zaman yumurtaliklari uyariyor diyo.senin rahim genislemesidir insallah.Allahim ne stresli islermis dayanma gücü versin hepimize.
ikizmi geliyorrCanlarim.. 2 gun onceki degerim 55 ti.. Simdi 197 cikti.. 3 e katlamis hamd olsun Rabbimeartarak devam etsin insallaaahh
Ayy bilmemki oylemi olur sence kizzz:)ikizmi geliyorr
Kizzz hadi amaaaaa bekliyorum seni meraklaaaaaa:)ben ilkini istanbulda yaptirdim cunku orda yasiyordum o zamanlar,bahceci kliniginde.
bu sefer adanada yaptirdim turan çetin tup bebek mrk.sonucu yarin alicam bakalim,nasip..
bence oyleAyy bilmemki oylemi olur sence kizzz:)
Canlarim.. 2 gun onceki degerim 55 ti.. Simdi 197 cikti.. 3 e katlamis hamd olsun Rabbimeartarak devam etsin insallaaahh
Saol canm.. Umidini yitirmesene.. Ey Allahm.. Pozitif olsanaaHadi gozun aydin canim..
ben gece yaptiracagim test.. gidesim yok ama mecbur..
sonuc bekliyorum, bakalim hayirlisi..haber edeceğim inşallah birazdan.rabbim büyük. hayirlisini nasip.etsin.
Allah hakkımda hayirlisini versin diyorum.. bastan negatif olsaydi o gun üzülür atlatirdim.. boyle olunca zor oldu.. degerlerim yukselse bile doktora gidene kadar bi 10 gun daha belirsizlik icinde yaşayacağım..bundan dolayi dert ettim kendime..Saol canm.. Umidini yitirmesene.. Ey Allahm.. Pozitif olsanaa
Ayyy...maşallah.çok güzel.darısı başımıza inşallah.Canlarim.. 2 gun onceki degerim 55 ti.. Simdi 197 cikti.. 3 e katlamis hamd olsun Rabbimeartarak devam etsin insallaaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?