2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

ben ilkini istanbulda yaptirdim cunku orda yasiyordum o zamanlar,bahceci kliniginde.
bu sefer adanada yaptirdim turan çetin tup bebek mrk.sonucu yarin alicam bakalim,nasip..
Rabbim hayırlısını versin .inşallah pozitiftir cNım

Evet aynı galiba 9 temmuz test günüm.Hayırlısıyla alsak artık biz de güzel sonuçlar
Kasikla beraber rahimde cok feci sanci var..
Ama normal sayılabilecek gibi degil benimki.. oglumu unuttum kucakladim oyle bi acı saplandı anlatamam.. kafaya dış gebeligi taktım ben Allah korusun..
Dana once hamilelik yasamis biri olarak cektigim sanciyi normal görmüyorum.. zaten degerlerim de normal çıkmadı..

Hehh iste kafayi yedim sanırım.. iyi düşünecekken nerde olumsuz negatif sey varsa aklima geliyor..aferin bana..

Betul dedigin gibi senin dananin kuyrugu yarin kopacak ama benimkinin kopmasi icin sanirim birkac test daha gerekecek canim..

Hamile arkadaşlarım merhaba hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz inşallah.hangi klinikte pozitif sonuç aldınız acaba??
2 denemeyi de bursa acibademde yaptim..
İlki pozitifti.. çocuğum var cok şükür.. 2.sinde ise kaliteli sayilmayan tek embriyo istedim..
Sonuç hamilelik varla yok arasi.. degerim biraz düşük çıktı.. işim Allah a kaldi..

Kiz betull hadi bakalim sonucunu yazarsin.. Bende ikinci sonuc icin kan vermeye gidiyorum.. Bakalim ikiye katlamismi

sonuc bekliyorum, bakalim hayirlisi..haber edeceğim inşallah birazdan.rabbim büyük. hayirlisini nasip.etsin.

Saol canm.. Umidini yitirmesene.. Ey Allahm.. Pozitif olsanaa
Allah hakkımda hayirlisini versin diyorum.. bastan negatif olsaydi o gun üzülür atlatirdim.. boyle olunca zor oldu.. degerlerim yukselse bile doktora gidene kadar bi 10 gun daha belirsizlik icinde yaşayacağım..bundan dolayi dert ettim kendime..
Ne var sanki tahlil gunu keseye de bakilabilseydi..

Merhaba arkadaşlar, bende 21 Haziranda son donmuşlarımla 2. transferimi oldum. 2 adet 5. gün embriyosu konuldu. Yaşım 40 ve ben bu son denemem diye yola çıkmıştım. Test sonuclarımı sizinle paylaşmak istedim. Belki benimki gibi düşük rakam görüp endişelenen birilerinin içini rahatlatabilirim yada sorularına yanıt olabilirim.

1 Temmuz (10.gün) = 10.30
3 Temmuz (12.gün) = 38.27
7 Temmuz (16. gün) = 151.31

İlk test sonucumu alınca pozitif olmasına sevineyim mi yoksa değerin düşüklüğüne üzüleyim mi bilemedim, aklımdan sürekli negatif şeyler geçiyordu, ya kimyasalsa ya dış gebelikse diye hem kendimi hem eşimi yedim :) ikinci testte az da olsa nefes alabildiğimi hissettim, bugün sonucu ise içimi oldukça rahatlattı nihayet. Çünkü ilk günden beri doktorum rakamların önemli olmadığını önemli olanın katlanması olduğunu söylüyordu. 16. gün ölçtürdüğünde 150 civarını görmeliyiz demişti. Hamdolsun değerim söylediği gibi. Sanırım geç tutunma oldu bende. Üstelik bana söylediği bir şey daha var, test yapılan makinelerin kalibrasyon farklılıkları sebebiyle her hastanenin ölçümü farklı olabilirmiş. Bu sebeple testlerimizi mutlaka aynı merkezde ve aynı saatlerde yaptırmalıymışız. Ben ilk transferimden sonra hiç bir şey hissetmemiştim ve negatif olmuştu ama bu sefer hissettiklerim doğru çıktı çok şükür. Tabi bizler için endişe hiç bitmeyecek anladığım kadarıyla, şimdide kese görünecek mi kalp atışı duyulacakmı stresi var sırada. Her şeyin hayırlısını diliyorum ben sürekli. Umarım sizler içinde hep en hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…