2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

Ahh canim ya darisi basima.. benim 10.gun 39.8 çıktı. . Bugun 12.gun...Ayni saatte yaptirayim diye aksami bekliyorum.. bizim gibi degeri düşük cikanlar malesef kalp atisini duyana kadar rahat etmiyor.. doktor umutlu konusmus ne guzel.. ben olumsuz bisey diyecekler diye arayamiyorum bile . Aklima surekli dis gebelik geliyor Allah korusun..

İnşallah yukselir hayırlısıyla kötü şeyler getirme aklına ,çağırma derler.Dis gebelikte cok yuksek çıkıyor degerler katlanarak yukseliyor genelde ,ya da cok inisli çıkışlı oluyor bir yükselip bir düşüyor.sizin deger dis gebelik degeri gibi degil.Sağlıklı bir gebeligin olur insallah..

Insallah yaa... ilk denememde test gunumde 550 yi görünce bu değer gözüme karinca gibi görünüyor.. belki de bu yüzden dert ettim kendime

Seni çok iyi anlıyorum inan, insan ne kadar pozitif olmaya çalışsada tüm ihtimaller aklında oluyor. Ben hep "gönlünü kış tut, yaz çıkarsa bahtına" modundaydım. İlk sonucu aldığımızdan beri bilenlerden kimsenin sevinmesine dahi izin vermedim. Bak senin sonucun benimkinden bile yüksek öyle düşün, bugun aynı yerde aynı saatlerde yaptır inşallah yükseldiğini göreceksin sende. Bu arada doktorunla irtibatınıda kesme bence, mutlaka bilgilendirmelisin. Ben ilk günden beri ev işi vs kendimi yoracak hiç bir şey yapmıyorum, eşim yapıyor herşeyi sağolsun. Yorulmadan yapabildiğim herşeyide yapıyorum ama. Fazla yürümeden, ayakta kalmadan kafamı dağıtacak herşeye varım :) Beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum. İlk günden beri tahin pekmez, yumurta, kabak çekirdeği, ananas, kefir ve süt ürünleri kullanıyorum. İlaç saatlerimi aksatmıyorum. Hep aynı saatlerde göbekten clexane, estrofem, folbiol, crinone jel ve climara forte kullanıyorum. Yani ben elimden gelen herşeyi yapıyorum bundan sonrasını ise sadece Allah biliyor. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin umarım.

Insallah yaa... ilk denememde test gunumde 550 yi görünce bu değer gözüme karinca gibi görünüyor.. belki de bu yüzden dert ettim kendime
Haklısın ama iki hamilelik farklilik gösteriyor olabilir.Ama dedim gibi dış gebelikt inis çıkışlar var cok araştırdım.Senin ole degil Allah in izniyle.Gönlünü ferah tut bu aksam güzel sonuçlarla gelirsin insallah:)

Böyle olumlu örnekler görmek ne güzell. İnsanın ici açılıyor:)Adiniza cok sevindim Allah sağlık ve esenlikle tamamına erdirsin insallah.Darisi da başımıza olsun :)

Henüz yaptırmadım ama son güne kadar dayanabilecek miyim bilmiyorum, benim 3. Gün transfer olduğu için 14. Güne randevu verdi doktor
3.gün emb.icin garanti bir tarih ..Dayan bence o gun aldığın sonuc hemen hemen kesin olcak çünkü.Sonra belki birkac kez daha tekrarlatir.Hayırlısı olsun insallah..

3.gün emb.icin garanti bir tarih ..Dayan bence o gun aldığın sonuc hemen hemen kesin olcak çünkü.Sonra belki birkac kez daha tekrarlatir.Hayırlısı olsun insallah..
İnşallah dayanabilirim. Senden olumlu bir sonuç bekliyorum ( içimdeki ses öyle diyor )

Böyle olumlu örnekler görmek ne güzell. İnsanın ici açılıyor:)Adiniza cok sevindim Allah sağlık ve esenlikle tamamına erdirsin insallah.Darisi da başımıza olsun :)

Çok teşekkür ederim güzel temennilerin için, daha yolun çok başındayız tamamını görmeyi nasip etsin Allahım. Darisi tüm dileyenlerin başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…