2016 Haziran tüp bebek yaptiracaklar

canım çok haklısın daha başındayım stres yapmamız gerekiyor ama istemesekte yapıyoruz inş. G özel katlanır benim gibi olanların sonuçları rabbim seninde istediklerini eline kavuşturun inş.

Ara ara giren fakat siddetli agrim var.. ustune de damla damla kan gelmeye basladi.. sanirim düşük yapiyorum.. evrene hic olumlu mesaj gonderebilir miyim bu durumda?
canım doktoruna ulaş bence ve proluton iğne yoksa ondan vurul onun çok faydası var ve ayaklarını dik hiç hareket etmeden yat inş. Bebisin bişi olmaz içini ferah tut

canım doktoruna ulaş bence ve proluton iğne yoksa ondan vurul onun çok faydası var ve ayaklarını dik hiç hareket etmeden yat inş. Bebisin bişi olmaz içini ferah tut

Ağrı olmasi ve peceteye kan gelmesi düşük veya dis gebelik akla getiriyor..
Bugun acildeki doktor cok erken donemdesin dedi.. dis gebelik olasiligi yuksek dedi..hatta jeli bile birakmami onerdi.. tup bebek merkezi ise jele devam dedi.. kanama yogun ve agrili olursa ordaki doktorunuza gidin dedi..

Gece gece ne yapayim ki ben simdi? Agri olmasaydi sorun yoktu.. ama burdaki acildeki doktor düşecekse engel olmamak lazim dusuncesindeydi sanirim anlayamadim..
Karnimla birlikte Belim de cok agriyor.. hamile kalanlar sizin agriniz var mi?

Can'ım ben dış gebelik geçirdim kasık ağrısı oluyor çok dayanılmayacak ve durulmayacak gibi ama değerin düşük o kadar Ağrı olması lazım

Anammmm vak gordunmu super :) insallah tutunsun hic birakmasin annecigini..

Anammmm vak gordunmu super :) insallah tutunsun hic birakmasin annecigini..

Valla bizler birbirmize duaciyiz.. az once acile gittim.. aksam ustu agrin kanaman olursa yapariz igne demisti.. yahu niye geldin der gibi bana noldu? Diyo..
Anlattim bi igne vurun esim rahatlasin dedim.. vursak care mi olacak dedi.. biliyorum merak etmeyin dusecekse duser zaten, biz tedbirimizi alalim dedim..
Kutuda 5 tane var igne.. diyorki sen 1 taneyi yaptir... gerisini sonraki testine gore konusuruz..

Bu nedir arkadas yaa.. bi daha gidesim yok devlet hastanesine..
Simdi ben igne oldum.. gece jeli kullanmama gerek yok dimi arkadaslar?

Canım kötü düşünme iyi düşün ii olsun inşallah.. Benmde bugün belim çok ağrıyordu bebek yerleşiyodr die düşündüm hep. İğne yaptysan jele gerek yok canm çünkü iğne çok etkili oluyor..

ayyy valla hic bilmiyorumki canim yaa.igne etkili diyenler var.inşallah hakkinda hayirlisi olsun.

ayyy valla hic bilmiyorumki canim yaa.igne etkili diyenler var.inşallah hakkinda hayirlisi olsun.
Bugun hastanede beklerken ogluma baktim.. ona hamile kaldigim gunden bu yana her gece aksatmadan baskalari icin dua ediyorum.. Allah olmayanlara versin..olanlara da acisini gostermesin diye..
Düşük yaparsam üzülürüm belki ama Kac deneme yapan ve olmayan insanlar var..Allahim onlarin yüzünü de guldursun insallah..

Hatirladim canim sonradan.. transfer sonrasi ayni igneyi 5 gun olmustum zaten ve bittikten sonra jele basla demislerdi.. sanirim icerik ayni etkisi farkli.. bugun jeli yapmadim o yuzden

Canım Allah tez vakitte senin de kucağını Çifter Çifter doldurur inşallah.
Arkadaşlar sonucum çıktı 576.2 :)
Tebrikler canım. Allah tamamına erdirsin, sağlıkla hayırlısiyla kucağına almayı nasip etsin.
Değerin güzel yükselmiş. Dikkat et kendine. Ilaclarini ihmal etme. Kalp atışı değil kucağıma alana kadar rahat edemem herhalde :)
Ara ara giren fakat siddetli agrim var.. ustune de damla damla kan gelmeye basladi.. sanirim düşük yapiyorum.. evrene hic olumlu mesaj gonderebilir miyim bu durumda?
Canım kan geldiyse mutlaka iğne olman gerekir. Benim önceki gebeliğimde kese gördüğüm gün iç çamaşırima 1 damla kan geldi. Normal dedim. 4 gün sonra sular seller gibi bacaklarımdan kan boşaldı. Herşey bitti dedim. Özel hastanenin aciline gittim. Igne serum 2 gece yatış çok şükür hiç bişey olmamıştı.
Arkadaşlar tüp bebekte hiç birşey hissetmeyen olduğu gibi benim gibi kanamalı geçiren de oluyor. Asla kanamalarinizi hafife almayın. 7\24 kadın doğumcu bulunan bir hastane araştırın. Benim Şansım evime 10 dk mesafede böyle bir hastane olmasıydı. Ve Gebelik testimi yaptırdığim gün devlet Hastanesinde gece 3 te kanaması başladığı halde öğleden sonra 3 te hala doktor bekleyen bir kadınla tanışmamdi. Ama özelde hemen ultrasona alındım, iğne, serum ve ilgi vardı.
Allah hepimize sağlıklı gebelik versin. Sağlıkla tamamına erdirsin.

Can'ım bende şuan 7haftalık hamileyim malesef Bayram'da çok üzücü olaylar yaşadım oğlum ameliyat oldu benimde korkudan kanamam başladı Birgün sürdü.iki gün yattık hastanede şuan kesildi tamamen bende çok endişeliyim inşallah bir daha olmaz ve bebeğim beni bırakmaz lütfen dualarınızı eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…