Yaptırdım canim sonuc bekliyorum Sen yaptirdin mielfel tahlil yaptırdın mı?
Amin Allah emekleri boşa çıkartmasın.Vardır bir zamanımız bizim de sabirla beklicez ve mücadele edicez baska care yok.Merhabalar kızlar bu süreçte sizi hep uzaktan takip ettim bugün 12. Günümdü test yaptırdım negatif bu 2 aşılama 2 tüp bebek tedavisi gördüm ama olmadı Bebekleeinizi sağlıcakla büyütün inşallah benide dualarınzda eksik etmeyin inşallah benim gibi olan arkadaşlaeında Allh bir an önce göbekleeini bebişle doldursun
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah. Ben pazartesi yaptıracağım inşallahYaptırdım canim sonuc bekliyorum Sen yaptirdin mi
Amin inşallah stres ve heyecanla bekliyoruz.. Dayanabilirsem diyordun ondan sordum :) Gününde yaptırmak daha iyi ..Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah. Ben pazartesi yaptıracağım inşallah
Tebrikler kizzzz :) çok sevindmmmm.Kızlarrr idrarda silik görmüştüm yaaa kan testi yaptm 165 çıktı hamişimmRamazanda tedavi zordu ama bu ramazan bize bebeklerimzi getrdi Seneye ramazan ayına bebişlerimizle gireceğz inşallah Çooook mutluyum Allahım tüm evlat isteyenlere nasip etsin
Hadi kiz guzel sonuçlarını bekliyoruz.. :) meraktayizAmin inşallah stres ve heyecanla bekliyoruz.. Dayanabilirsem diyordun ondan sordum :) Gününde yaptırmak daha iyi ..
Başka şeylerle meşgul olarak dayanmaya çalışıyorum :)Amin inşallah stres ve heyecanla bekliyoruz.. Dayanabilirsem diyordun ondan sordum :) Gününde yaptırmak daha iyi ..
İçimdeki ses yanıltmadı beni :) çookk tebrik ediyorum çookk sevindimArkadaşlar sonucum çıktı 576.2 :)
:)Cok teşekkür ederim darısı başına olsun insallah..Evet hislerin kuvvetliymiş:) İnşallah katlanarak devam eder..İçimdeki ses yanıltmadı beni :) çookk tebrik ediyorum çookk sevindim
Hyrli olsun cnm:)Cok teşekkür ederim darısı başına olsun insallah..Evet hislerin kuvvetliymiş:) İnşallah katlanarak devam eder..
Allah razi olsun canim.endiselerim var hala inanamiyoruz esimle.Allah hepimizin sinavkafan neden karıştı ki gayet güzel bir değer hayırlı uğurlu olsun inşallah
hepimiz icin gercekten cok guzel bir gün olsun inşall
hayirli olsun canim gozun aydinArkadaşlar sonucum çıktı 576.2 :)
İnşallah. İkiz mi yoksa:)Cok teşekkür ederim darısı başına olsun insallah..Evet hislerin kuvvetliymiş:) İnşallah katlanarak devam eder..
Teşekkür ederim :)Hyrli olsun cnm
Teşekkür ederim :)Allah razi olsun canim.endiselerim var hala inanamiyoruz esimle.Allah hepimizin sinav
hayirli olsun canim gozun aydin
Iki embriyo transferi oldu ama bilmiyorum ki.insallah öyledir.Allah hayırlısını versin.İnşallah. İkiz mi yoksa
Arkadaşlar sonucum çıktı 576.2 :)
Cok teşekkür ederim, Allah bekleyen herkesi guzel haberlerle müjdelesin insallah.Bugün 12.günüm.Ne güzel bir haber daha, Maşallah sana ve değerineTebrik ederim canım. Kaçıncı gündü bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?